Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שמצאתי אחרי חיפוש קצר ברשת.

http://www.carsandals.com/?gclid=CNGGgt2j25ECFQ9BMAodAzeVWw

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכל מי שענה,

כיסוי לרכב זה דווקא יבלוט יותר, חשבתי על זה מקודם והסתכלתי ברחוב שלי מסביב וראיתי שלאף אחד אין כיסוי לרכב, אז מתוך 100 מכוניות היחיד יהיה על שלי (וגם שאין עוד קולט ברחוב\שכונה) ובמיוחד שעם יהיה כיסוי אם יבינו שפתאום "הקולט נעלמה" והופיע רכב חדש עם כיסוי.

בקשר לPANIC בשלט של הביפר, מה בדיוק זה עושה?

אני מפעיל פעם בשעתיים מצב CHECK (בדיקה) שמפעיל באוטו 3 פעמים בלינקר ומחדש את התקשורת עם הרכב.

תודה,

אוהד.

פורסם

תנסה לפרק את הסאב ואת המגבר לחודש אולי חודש וקצת ואז שהם כן יפתחו את הבאגז' ותאמין לי שהם יפתחו זה רק עניין של זמן והחבר'ה האלה לא פוחדים מאזעקות וכאלה וזה לא מפריע להם(גם חי בלוד וראיתי ומנעתי גם במכות כמה וכמה פריצות לרכב שלי ושל דודים שלי),רק עניין הפירוק יפתור את הבעיה אם כולם לא באים בחשבון שהם יפתחו את הבאגז' ואז יזדעזעו לגלות שאין כלום ממשי לקחת כמו סאב או מגבר הם יתייעשו כי כל החבר'ה הגנבים האלו יושבים ביחד ומדברים ושמים "עין" איזה רכב לפרוץ ופשוט לוקחים אותו כפרוייקט כי אם כמה פעמים ניסו זה בטוח אותם החבר'ה שרואים ושומעים אותך במרכז העיר או אפילו בסביבת מגוריך (מזה כבר חצי קילומטר..)ופשוט שמו יתר תשומת לב לרכבך.זה הפתרון היחיד והוא פועל (אז תוותר על 100 ש"ח מנעול אחורי).

מאחל לך בהצלחה ושמור על עצמך.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

יש לך 2 אופציות.

אחת.

לפרק את המערכת מהבג'ז. ולהשאיר את הבג'ז ריק וללא מגש עליון!! שיראו שהוא ריק.

לתקופה מסויימת.

ולהחזיר שוב אחרי תקופה.

שתים.

להתקין גלאי מש רגיש לרכב. וצופר ממש מפגר! שיכול להעיר מתים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו שאומרים הפירצה קוראת לגנב. וכמו שאמרתה, אתה בהחלט לא מסתיר את היכולת המוזיקלית של רכבך.לכן אולי זה אילו אפילו לא ה"בני דודים" אלה כמה ערסים / ילדים שרוצים גם סאב כזה. כי כשה ב"בני דודים" גונבים משהוא הם בדרך כלל מצליחים בזה.

ואולי זה אחד מהשכנים מהבניין או מהסביבה שנמעס לו מהרעש שלך, והוא מנסה להפחיד אותך כך שתסיר את המטרד.אולי פשוט תפרק את כל העסק תשים רדיו דיסק פשוט עם רמקולים סטנדרתיים, ותראה איך כל המטרד הזה נעלם ואיך אתה שוב ישן טוב בלילה.

ותשאיר את זה כך כי אם תחזיר את הציוד הישן הגנבים יחזרו.

גם מצלמות לא שוות הרבה מכיוון שבמצלמות הפשוטות לא רואים ברור, במיוחד לא ממרחק של כמה קומות. וציוד איכותי יעלה יותר מהרכב והמערכת שלך ביחד.

כלל חשוב נוסף הוא שככל שתמגן יותר את הרכב כך הסקרנות של הגנב תעלה גם כן, מכיוון שאז הוא יחשוב שיש לך על מה לשמור בפנים ולכן המוטיבציה של הגנב לפרוץ את הרכב תעלה ואלי אף תביא לגנבים יותר מקצועים שינתקו את העזעקה שלך תוך רגעים ספורים.

היום זה מנעול ומחר זה חלון ועוד יכולים להשחיט לך את כל פנים הרכב על הדרך ואין לך שום דרך לעצור את זה אלה אם תעבור לגור ברכב, כך שתשמע לעצות האנשים פה ותראה "לעולם" שהרכב שלך אין בו שום דבר מעניין.

בכל מקרה בהצלחה בלחימה !

פורסם

ידידי פותח את השרשור,

סלח לי שאני קצת אסטה מהקו של "תמגן יותר\תפרק את המערכת\תשים מצלמה",אני אומר לך מה האופציות העומדות בפנייך בצורה יותר ריאלית:

1.לבטח ביטוח מקיף כולל מערכת וכו'.

2.להחליף רכב.

הסיבות לכך פשוטות:

*אם מישהו החליט שהוא רוצה את המערכת שלך-בסוף הוא יצליח לקחת אותה.

*אם מישהו החליט שהוא רוצה את הרכב שלך- בסוף הוא יצליח לקחת אותו.

*אם אין לך ביטוח מקיף- 2 הסעיפים שכתבתי יפגעו לך עמוק בכיס,ואתה לא ממש רוצה את זה.

*עדיף לנסוע ברכב עם מראה יותר סולידי ופחות מושך ועם רדיו דיסק פשוט,מאשר לא לנסוע ברכב בכלל ועל הדרך להפסיד כמה אלפי שקלים.

*אתה יכול להתקין 10 מצלמות משוכללות עם ראיית לילה,את המשטרה זה לא ממש יעניין,או במילים אחרות- זה לא מה שיחזיר לך את המערכת\הרכב במקרה של גניבה (ואתה יכול לשמוע את זה מכמה כאלה שהגיעו למשטרה עם תיעוד וידאו של הפריצה לרכב שלהם,וזה מאוד מאוד "עזר" להם....).

שורה תחתונה,אם יש לך ביטוח מקיף,אז כפרה,גם אם יגנבו אתה תקבל פיצוי (ומאחל לגנבים שזה יילך להם רק לתרופות וכל מיני קוקטליים משירי שיער).

אם אין לך מקיף,לא חבל על הכאב לב ?

אתה לא יכול לישון בלילה,אתה כל הזמן חושש שיפרצו לך,וכל פעם מנסים לפרוץ לך,תקדים תרופה למכה ותחליף רכב ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם תוכל לבטל את הפתיחה מתא הנוסעים הגנב לא יבין איך לפתוח את הבגאג' :lol:

1.מבחוץ- לשבור את החלון ולהרים את המגש בכוח (לא ממש בעייה).

2.לשבור חלון,להכנס לתוך הרכב ופשוט לקפל את המושב האחורי ותא המטען פתוח.

לא ממש בעייתי.

תבין שאתה מפחד להרוס את הרכב אז אתה חושב שזה בעייתי,עבור גנב שלא ממש אכפת לו מה הוא הורס בדרך,אין בעייה להגיע לשום פינה ברכב,הוא פשוט שובר\עוקר את מה שבדרך.

אתה יודע,

קוברה עשתה פעם תחרות בארץ,היא הביאה מערכת אזעקה חדשה לרכב,והציגה אותה בתור מערכת חסינה לגמרי לגניבות רכב, והזמינה אנשים "מוכשרים" (היא פשוט הזמינה לתחרות גנבי רכב,ואפילו פרסמה בהזמנה הצהרה שלא תיהיה מוערבת משטרה ואין לחשוש בקטע של הגשת כתב אישום פלילי) לבוא ולנסות להתניע את הרכב תוך 60 שניות.

עד כאן הכל טוב ויפה.

מי שקרא את האותיות הקטנות ראה את התנאים:

1.אין לשבור חלונות של הרכב לצורך הפריצה אליו.

2.אין לקרוע\לחתוך\לנתק חוטים במהלך נסיון ההנעה של הרכב.

3.אין לגרום נזק לשום חלק מרכב\פלסטיקה של הרכב.

4.אין להשתמש בלבנות חבלה או כל חומר נפיץ אחר (נשבע לך,היתה האזהרה הזאת !!!)

5.אין להרוס\לקצר את מנגנון הסוויץ'.

בקיצור,מי שהבין את ההודעה הזאת לבורייה,הבין שכדי לגנוב את הרכב הזה,אתה צריך רבע שעה,כי אתה צריך להתניע את הרכב בתלפטיה (באותה תקופה לה היה נפוץ הקטע של להחליף מחשב ניהול מנוע).

פורסם

לא הצליחו לגנוב את הרכב,אבל לא חוכמה גדולה......

קוברה הבטיחו את הרכב מתנה לגנב שבאמת יצליח להניע את הרכב תוך 60 שניות,אבל לאחר התחרות הם פרסמו מודעה בדבר "מערכת האזעקה הטובה בעולם שלא ניתן לעקוף".

פורסם

יש לי רעיון, תחנה היום את הרכב במקום שהכי מושך תצומת לב ברחוב שלך, תחכה עד אמצע הלילה בשעות שמנסים לפרוץ לך כל הזמן.

תתקשר למשטרה ותודיע שאתה רואה 2 אנשים פורצים לך לרכב ואתה מפחד להתקרב אליהם (אם תתקשר למשטרה ותגיד שפורצים לך כל הזמן לאוטו זה לא יעניין אותם אבל אם תגיד שאתה רואה שברגע זה שפורצים לך לאוטו אני מאוד מאמין שישלחו לך ניידת דיי מהר).

אם יתמזל מזלך אולי השוטרים יתפסו את הפורצים על חם, וגם אם לא, כשיגיעו השוטרים תראה להם את המנעול השבור בבגז' ובאותו הרגע תדע שלפחות העלת למשטרה את המודעות לגבי פריצות ברחוב שלך ולרכב שלך ספציפית, וגם לא יצא ש"הטרחת" אותם סתם, ובזמן שאתה מספר לשוטרים איך נראים הפורצים, תתאר להם את אותם אלו שראית שניסו לפרוץ לך בעבר.

אם תעשה את זה לפחות תדע שמבחינתך עשית את המקסימום שיכולת לעשות.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

לחבר של השכנה שלי ניסו לפרוץ יום אחד לאוטו.

הם הצליחו לפתוח את הבגאז', הוא ירד למטה, הם ברחו, לא לקחו כלום, אבל ראו מה יש בפנים.

שבוע אחרי זה שוב ניסו. אני והוא (בתזמון מדוייק) ירדנו למטה, הם ברחו לשני כיוונים שונים, רדפנו אחריהם, ברחו.

שבועיים אח"כ - שוב. אחי הגדול והוא הצליחו לתפוס אחד מהם. זה כאב לו. הוא נעצר. הוא שוחרר.

חודש אח"כ - הסיפור חוזר על עצמו.

הבחור הבין, "סימנו" לו את הרכב.

הוא התחיל לבוא לזוגתו עם רכב אחר, החנה את שלו במיקום אחר, הוריד את המערכת.

בסוף הוא נאלץ למכור את הרכב, פשוט בגלל שהוא לא יכול היה להחנות אותו אצלנו, לא פרצו לאף אחד - רק לרכב שלו.

לא יודע להגיד לך אם זה הפיתרון, אבל זה מה שהוא בחר לעשות בסופו של דבר.

אני הייתי מוריד את המערכת, בשלב ראשון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זו קריאת שוא למשטרה, גם ככה לשמשטרה חסר כח אדם וניידות ולהזמין אחת כזו על דבר שלא קרה לא יתרום דבר לאף אחד.

אתה חושב שזה מעניין את השוטר אם הוא הוזמן לפריצה של רכב, או מאידך לטפל בבעיות בין שכנים?

בפעם האחרונה שרדפתי אחרי גנב, ובו בזמן אני מודיעה למשטרה את מקום ההמצאות שלי בזמן המרדף עצמו, השאלה שנשאלתי על ידי המוקדנית הייתה "האם כבר תפסתי את הגנב"?

:?

הוא יכל לחסוך לעצמו את החיוג למוקד, מה שניתן לעשות מאידך הוא לנסות להקים משמר שכונתי שפועל בתיאום עם תחנת המשטרה המקומית, ומופעל על ידי התושבים עצמם, בסיורים ליליים יזומים ברכבם הפרטי עם ציוד משטרתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תשכיר מחסן באזורך עבור כמה מאות שקלים לחודש ,תחנה את הרכב שם עד יעבור זעם ,ראה זאת מעין תוספת מיגון לפוליסת הביטוח

יגאל

פורסם

עצה שלי,

שאני חונה את הרכב,

אני מצמיד את "התחת" צמוד צמוד לקיר של החניה...

ככה אין מצב להתעסק שם מאחור ובכלל שלא לפתוח את הבגאז', גם עם מפתח...

נכון שאפשר לפתוח דלת אחורית ולהוריד כיסא...

אבל אולי הגנב החביב יתבעס וילך...

שמור על הרכב שלך! והכי חושב על עצמך!

פורסם

חבל שהגענו למצב שההמלצה הכי טובה שיש לנו זה תמכור את הרכב באמת חבל

לתושבי שדרות אני אומר תמכרו את הדירות

ולכל תושבי ת"א בקרוב רעידת אדמה אז גם אתם יכולים למכור

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...