Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

אחרי שכבר ניסו לפרוץ פעמיים ועצרתי את זה (יש 2 פוסטים מלפני חודש וקצת), כנראה שלפני יומיים ניסו פעם שלישית.

בלילה של חמישי-תחילת שישי (בסביבות 4 בבוקר) האזעקה צפצפה ובשלט ביפר הראה לי שהאוטו קיבל "מכה חלשה" , הייתי בטוח שזה בטח חתול ולא ממש התייחסתי והמשכתי לישון.

שכחתי מהמקרה הזה לגמרי ויצאתי בשישי בבוקר ללימודים, חזרתי בצהריים הביתה, החנתי את האוטו וירדתי הביתה, נזכרתי ששכחתי משהו בבגאג' ועליתי חזרה לאוטו, פתחתי את האוטו עם השלט ובאתי עם המפתח למנעול הבגאג' בנסיון לפתוח.

ראיתי שהמפתח נכנס רק רבע, הוצאתי את המפתח ומה אני רואה? המנעול יוצא יחד איתו.

ניתקתי בין המפתח למנעול ואני רואה שאת כל המנעול מישהו החליט להרחיב לי (כנראה עם איזה מברג או משהו) ושבר לי אותו לחלוטין(הבגאג' עדיין נפתח מתוך באוטו, אבל מבחוץ כבר אין סיכוי).

שקניתי את הסאב לפני חודש וקצת (התקנתי לבד) ולא התקנתי ליד הבית, כנראה שמישהו ראה איכשהו במקרה שפתחתי את הבגאג' או ששמעו למרות שאני מתקרב ממרחק של איזה חצי קילומטר הביתה אני מכבה את המוזיקה.

בכל מקרה, עכשיו בקושי אני יושן ותמיד דרוך ולא יודע כבר מה לעשות, עוד לא תפסתי על חם מי שעשה את זה , הייתה פעם אחת שניסו לפרוץ וניתקו לי את המצבר וראיתי 3 (בני דודינו) בורחים מהאוטו.

-מה יש לעשות? (אי אפשר להתקין מצלמות\גלאי תנועה וכדומה, אין לאוטו מקיף).

-בשביל מה שברו לי את המנעול? אני מבין שהם בטח רצו את הסאב אבל לשבור מנעול ועוד לא לקחת כלום?

-עכשיו שהמנעול שבור, יותר קל לפרוץ את הבגאג'?

-כמה צריך לעלות מנעול חדש ואם אפשר להתאים אותו למפתח הנוכחי מבלי להשתמש ב2 מפתחות (אחד סוויץ' והשני בגאג'?).

תודה,

אוהד.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני מספר חודשים בזמן שטיילתי בת"א נתקלי באדם שסינדל לעצמו את הרכב.

מדובר בטנדר, שכנראה "סומן" וכדי לנסות למנוע גנבה בעל הרכב רכש באופן פרטי סנדל, וניטרל את הרכב.

אצלך זו בעיה מעט יותר מורכבת, יכל להיות שלא מעוניינים ברכב ומעוניינים בתכולה שבו.

:roll: וסנדל לא בדיוק יסייע לך לשמור על הרכוש בפנים.

ל'

סנדל.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ההצעה הכי טובה שלי היא לעשות מקיף. אם אין לך את האפשרות, אז מצלמת רשת, שתוכל לצפות על האוטו מכל מקום בעולם. גם יהיה לך תיעוד. (לא שזה יעשה איזשהו רושם על המשטרה, אבל נגיד ש).

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

יש לך שתיי אפשרויות

להוציא את הסאב הזה או לגדל חתולה עצבנית בבג"ז

או המלצה שלי לחכות להם באישון לילה כשלום בידך ולעשות להם נו נו נו ...

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

ואולי הם יעשו לו נו נו נו על זה שהוא ניסה לעשות להם נו נו נו, ויוציאו לו אקדח? (שגם הוא אולי גנוב...)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

אני מחיפה אזור נו"ש.

לשים חתולה? כזה פתרון עוד לא שמעתי.

לשים מצלמות וחיישנים כמו שכתבתי זה בלתי אפשרי, המבנה של הבניין לא מאפשר את זה ובמיוחד הקומה שאני גר בה.

אוהד.

פורסם

ישנה מצלמת רשת פשוטה, שתעלה לך אולי 150-200 ש"ח, אתה שם אותה לקייס מוגן מים, מחבר אותה למחשב, המצלמה תלויה מאדן החלון שלך, והנה לך מצלמה בשתי שניות :wink::-).

פורסם

תחבר את הצופר לאזעקה,ותקנה רמקול יותר חזק לאזעקה.

אצלי יש רמקול חזק שאי אפשר לעמוד ליד הרכב שהאזעקה פועלת.

גם ראיתי לא מזמן גולף שעשו לה החלקה של המנעול מאחורה,והפתיחה היא מהשלט,אם תוכל לבטל את הפתיחה מתא הנוסעים הגנב לא יבין איך לפתוח את הבגאג' :lol:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
יש מצלמות דמה שנראות אמתיות 1 ל1 ב100-150 שקל שברגע שתשים אחת אף אחד לא ינסה לגעת באוטו.

משתתף "בבעסך" חרא של הרגשה,

בכל מקרה מה שקודמי הציע זה בדיוק מה שאני חשבתי עליו.

תראה מספר דוגמאות מצ"ב, שים לב שה"מצלמות" יש להן גלאי תנועה אמיתי, כך שמישהו מתקרב הם באמת מדליקות "לד" ועושות תנועה של ימינה ושמאלה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TAXICAB-POLICE-P71-CROWN-VIC-DASH-CAM-FAKE-CAMERA-LIGHT_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38651QQihZ023QQitemZ360024551328QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

http://cgi.ebay.com/Fake-Dummy-Security-Motion-Camera-Cameras-CCTV-LOT-OF-3_W0QQitemZ260213663794QQihZ016QQcategoryZ102543QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/Fake-Dummy-Security-Surveillance-Camera-w-Scan-Motion_W0QQitemZ270213056006QQihZ017QQcategoryZ102543QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם הם שברו את המנעול של הבאגז כימעט בטוח שהם רוצים את התכולה שלו,אם הם לא הצליחו זה אומר שהם חאפרים,ורק במזל הם יצליחו להוציא לך את הסאב או כול דבר אחר.

אתה לא תספיק לרוץ אליהם מהבית עם לום,כי הם בני דודים שפשוט יפתחו במכה טובה את הבאגז ופשוט ימשכו את התיבה החוצה,עניין של 15 שניות מקסימום מרגע הפעלת האזעקה.

מצלמה גם לא ממש תעזור,כי כמו שאמרתי לדעתי הם סתם רוצים את התכולה של הבאגז,גם אם תיגש עם סרט שבו הם מצולמים למשטרה,לא יקרה כלום,כמו שכולנו יודעים.

לדעתי כדאי להיות כמה שיותר עירני,מכוניות זרות ומוזרות שעוברות ליד וכו.

עצה שלי,בלילה כשאתה לא יושן תן מדי פעם לחיצה על PANIC,אם הם ליד הם לא יתקרבו.

הכול נאמר מניסיון שניצבר עם 15 שנות חיים בלוד.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...