Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר למנעול, גש לפיכטנבאום נמצא בעיר תחתית מתחת לאלנבי בכיכר הגדולה החדשה שם, מול תחנת דלק פז, אחד התותחים במנעולים, ולא יקרן!

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לך במשפחה עוד רכב, או שתסכם עם שכן שיוצא בבקר לפניך, לעשות דאבל פארקינג על האוטו ולחסום אותו קרוב ככל שאפשר.

וכמו שאמרו להצמיד את הבגז' לקיר.

פורסם

כל הרעיונות פה מצוינים, הבעיה שהם לא ריאלים בשבילי,

ברחוב שאני גר אין שום קיר שאני יכול להצמיד את ה"תחת" של הרכב לשם ובכך למנוע פתיחה של בגאג'.

אצלי ברחוב חונים במקביל למדרכה אחד אחרי השני (אם אני יחנה בצורה שהתכוונו, אני חוסם את הרחוב).

לשים מצלמות וכל מיניי חיישנים למיניהם בלתי אפשרי, אני גר בקומה ראשונה, הבניין הוא 8 קומות , והבניין עצמו בנוי על צלע של הר, זאת אומרת שהרחוב (וגם החניה) מתחיל רק מקומה רביעית כי כל שאר הבניין נמצא על ההר ואני הכי למטה.

וגם כמו שאמרו מה כבר המשטרה תעשה?

אני לא רוצה להגיע למצב שאני מוציא את הסאב (אנחנו חיים באיראן?) בשביל שלא יגנבו, ובטח שלא להוציא את המגש והרמקולים כדי "שיראו שאין כלום ואז הם ילכו".

אני חושב שעדיף פשוט לעשות החלקה של המנעול כי אין לי כח להתחיל להתעסק עם מנעול חדש + מפתח חדש בצרור מפתחות.

ועכשיו באה השאלה, ברגע שאין מנעול, ואצלי באוטו אין איזשהי דרך להרים את הדלת-בגאג' מבחוץ מבלי לבצע פתיחה מבפנים, אותו גנב מפגר יכול לבוא עם לום או מוט ולהרים בכל הכל את הדלת-בגאג'? עד כמה זה סגור חזק?

ומה שנשאר לברר זה אם מישהו מכיר מקום ממש זול בחיפה לבצע את ההחלקה הזו (לתקוע חתיכת פח בצורה נורמלית, לצבוע אותה בצבע הרכב ולרתך בצורה יפה).

**ועל הדרך , אפשרי גם לבטל את המנעולים של הדלתות? כרגע אני פותח את האוטו מהאזעקת ביפר, פשוט להשאיר את הידיות ואת המנעולים לבטל שגם משם לא ינסו להתעסק ולשבור.

תודה,

אוהד.

פורסם

שמעו לא נראה לי כל הקטע הזה של "למכור את המכונית",

הבנדאם פה בטח אוהב את האוטו שלו, למה שהוא יכנע לגנבים?

מה הוא פריאר?

אחי תחשוב על דרכים,תחנה תאוטו במקום אחר,שפר אזעקה,תוסיף הגנה,תעזר במישהו.

תעשה תביטוח שאמרו לך,מקסימום באים לגנוב לך, אולי תתפוס אותם,אולי לא..

אני תאמת הייתי מעדיף שיגנבו לי הכל,ולא למכור תאוטו שלי,למה לאיפה הגענו? שאני ימכור תאוטו שלי בשביל מערכת.

או בשביל כמה ילדים מגעילים שרק מחפשים להרוס ולגנוב.

אולי כדאי שתתייעץ עם עוד אנשים,חברים,אנשי מקצוע.

פורסם

לדעתי החלקת המנעולים ,תגרום עד מהרה להתקנת חלונות ממוגני אבנים

חשבתי על פתרון אשר יתאים לך ,גם מבחינת הנוחות והאבטחת המוצר

עליך להשקיע בבניה (רמקולים וסאב ומגבר מובנים לתוך תא המטען )בצורה כזו שאת הסאב ואת המגבר ואת הרמקולים(עדיף קומפוננט), יצטרכו שעה אם לא יותר כדי לפרקם,בניה המשלבת עץ ,סיבי זכוכית ואף תיבת מתכת ,כבד מאסיבי וטוב

תאלץ ככל הנראה להפרד מחלק ניכר מתא המטען ,אך בניה סולידית ונכונה ,תשווה מראה מקורי לרכב ללא תשומת לב מיותרת

פורסם
כל הרעיונות פה מצוינים, הבעיה שהם לא ריאלים בשבילי,

ברחוב שאני גר אין שום קיר שאני יכול להצמיד את ה"תחת" של הרכב לשם ובכך למנוע פתיחה של בגאג'.

אצלי ברחוב חונים במקביל למדרכה אחד אחרי השני (אם אני יחנה בצורה שהתכוונו, אני חוסם את הרחוב).

לשים מצלמות וכל מיניי חיישנים למיניהם בלתי אפשרי, אני גר בקומה ראשונה, הבניין הוא 8 קומות , והבניין עצמו בנוי על צלע של הר, זאת אומרת שהרחוב (וגם החניה) מתחיל רק מקומה רביעית כי כל שאר הבניין נמצא על ההר ואני הכי למטה.

וגם כמו שאמרו מה כבר המשטרה תעשה?

אני לא רוצה להגיע למצב שאני מוציא את הסאב (אנחנו חיים באיראן?) בשביל שלא יגנבו, ובטח שלא להוציא את המגש והרמקולים כדי "שיראו שאין כלום ואז הם ילכו".

.

כתושב ותיק מאוד בשכונת נו"ש בחיפה לשעבר, אני מכיר היטב את בעית צלע ההר ואת טיב מרבית האוכלוסיה משכונת חליסה, דרך נווה יוסף (בה גדל לתפארת "שודד הברינקס") ועד סוף דרך יד לבנים. האזור נגוע ברמת פשיעה גבוהה של סמים, רכוש ועוד שאר מרעין בישין. וברמה נמוכה לצערי של חינוך. (עובדה מס.1)

אתה גר באזור שמראש ידוע כבעייתי יותר מאזורים אחרים. באזורים כאלה נרקומן שזקוק למנת הסם שלו לא יהסס לנפץ את שמשת רכבך בשביל לגנוב חב' סכיני גילוח ששווה 50 ש"ח, על אחת כמה וכמה בשביל מערכת שמע ששווה כמה וכמה מנות סם. (עובדה מס.2)

לא, אנחנו לא חיים באיראן. אבל הפשיעה היא עובדה קיימת. נ ק ו ד ה! (עובדה מס.3)

נסיון פריצה שלישי. זה לא נעים בכלל אבל אתה חייב להודות שהם מאוד עקביים ולא נראה שהם יתייאשו. רוב הסיכויים כמו שכתבו לפני שבנסיונות הפריצה הבאים גם אם לא יצליחו להגיע לסאב המיוחל, הם יגרמו הרבה יותר נזק בנסיון להגיע אליו (עובדה מס.4)

זה באמת שווה לך?

דבר אחרון,

עם עובדות, לא מתווכחים (עובדה מס.5)

צר לי מאוד שזה מה שאני יכול לכתוב לך. אם היינו חיים בארה"ב הייתי שמח לייעץ לך לרכוש רובה דו קני ולפתור את הבעיה אחת ולתמיד. אנחנו לא חיים באיראן, אבל גם לא בארה"ב.

פורסם

באמת חבל שאנחנו לא גרים בארה"ב שהייתי קונה אקדח קטן ויוצא בו בביטחון מלא.

בכל מקרה בוא לא נגזים , ברור שיש כאן רמת פשיעה וברור שיש נרקומנים, אני פשוט בטוח שהם לא מתעסקים עם מכוניות ובטח לא עם שלי.

מי שכן מתעסק וניסה להתעסק עם המכונית שלי (כנראה אותו אחד 3 פעמים) זה ה"בני דודינו" משכונת חליסה (אחרי שכבר תפסתי 3 מהם ואיך שבאתי הם ברחו) או "ילדים מפגרים ממוצא מזרחי(לא מדבר באופן כללי, פשוט זה סוג האנשים שיש כאן) חסרי חינוך ותרבות" שפשוט צריך לפוצץ להם את הפרצוף ואז יבינו (ואני בן אדם ממש לא אלים אבל ברגע שמישהו כזה ייתפס באמת יהיה לו חבל).

בכל מקרה יש לי כמה שאלות:

1. מצב PANIC בביפר, מה הוא בדיוק עושה?

2. במידה ואני עושה החלקת מנעול-בגאג', אותו מפגר יכול לבוא עם לום או משהו ופשוט לתלוש לי את הדלת-בגאג'? עד כמה הסגירה שם חזקה?

3. איפה קונים וכמה בערך זה אמור לעלות צופר נוסף ממש חזק באזור חיפה? (אחרי חיפוש יש משהו ברמה של 120DB או יותר?)

4. כרגע שהמנעול לא עובד ואפשר לשלוף אותו עם היד החוצה ובעצם רואים חור עגול בפח, אפשר לפתוח(לפרוץ) את הבגאג' דרך החור הזה עם איזשהו כלי?

5. במידה ואני לא עושה החלקת מנעול-בגאג', כמה בערך אמור לעלות מנעול חדש\משומש והאם אני יצתרך עוד מפתח בשביל המנעול הספציפי?

אשמח אם תתייחסו לכל השאלות , זה ממש חשוב לי (הכל למען המלחמה בפורצי-הרכבים :wink:)

תודה ולילה טוב,

אוהד.

פורסם

חבל ששללת את עיניין הכיסוי. אנ יגם לא גר בשכונה מי יודע מה בחיפה אבל תמיד מכסה את האוטו עם שתי כיסויים ותאמין ל ישצריך הרבה יותר אומץ לבוא לרכב מכוסה ולהתחיל להרים לו את הכיסוי מאשר לבוא לרכב לא מכוסה. תתקין כמה חיישני תנועה כמו שיש אצלי באזעקה שבנגיעת אצבע כימעט מפעילה אותה והינה קיבלת לך הגנה לא רעה בכלל. נכון, שכחתול וגשם גם מפעילים את האזעקה אבל עדיף ככה מאשר אחרת. ואל תקשיב לכל אלה שאומרים לך למכור....למה שתתן לאחרים להכתיב לך איך לחיות ובמה לינסוע...

בכל מקרה מאחל לך לתפוס אותם עם כמה חברים ולשבור להם את הידיים והרגליים. אל תזמינו משטרה פשוט תשאירו אותם שם שבורים על הכביש.

בכל מקרה חיישנים רגישים כאלה, צופר אוויר ועוד כל מיני דברים כאלה תוכל לקנות אצל לירון באגד-התחנה המרכזית הישנה בקריית אליעזר. ליד השטיפת רכב שם. צופר הוא יכול להזמין וחיישנים רגישים יש לו במקום.

החלקת באגאז יכול לעשות כל פחח. אם בא לך תסע לראג'ה בנשר הוא מתעסק עם זה. אבל זה יעלה יורת מ100 שקל...סביבות 700-800 לדעתי-מינימום. כמובן יותר טוב ממה שיש לך כרגע אבל עדיין לא חסין פריצות!

פורסם

כן את לירון אני מכיר דיי טוב עשיתי אצלו את האזעקת ביפר ועוד כל מיני דברים דיי מזמן והייתי יושב שם דיי במכון שטיפה עם החבר'ה שם (הייתה שם גולף קבריולט כחולה ישנה במצב טוב אני זוכר).

בכל מקרה אני מעדיף להתקין את הכל לבד,

השאלה כמה יעלה כזה צופר (רמקול) חזק?

בקשר לכיסוי אין לי סבלנות וכח כל פעם להוריד ולשים ולכסות ולהוציא, מה יהיה שירד גשם? להירטב כולי ועוד להכניס את הכיסוי רטוב כולו לאוטו זה סיפור מהתחת.

ובקשר לשאר השאלות ששאלתי אשמח לשמוע ממי שיודע כי אני מתכוון לעשות את הכל מחר(היום כבר).

תודה,

אוהד.

פורסם
לדעתי החלקת המנעולים ,תגרום עד מהרה להתקנת חלונות ממוגני אבנים

חשבתי על פתרון אשר יתאים לך ,גם מבחינת הנוחות והאבטחת המוצר

עליך להשקיע בבניה (רמקולים וסאב ומגבר מובנים לתוך תא המטען )בצורה כזו שאת הסאב ואת המגבר ואת הרמקולים(עדיף קומפוננט), יצטרכו שעה אם לא יותר כדי לפרקם,בניה המשלבת עץ ,סיבי זכוכית ואף תיבת מתכת ,כבד מאסיבי וטוב

תאלץ ככל הנראה להפרד מחלק ניכר מתא המטען ,אך בניה סולידית ונכונה ,תשווה מראה מקורי לרכב ללא תשומת לב מיותרת

ממש חכם לשים קומפוננט בבגאג'..

לאוהד:

איזה סאב יש לך שאתה כ"כ מודאג?(גם אני הייתי מתעצבן מזה גם אם זה היה סאב של 100 שקל),

אבל אתה נראה ממש הסטרי..

ואני לא מאמין(למרות שהכול יכול להיות היום) שמישהו יתנכל לך לאוטו בשביל סאב.

פורסם

יש לי פיתרון....יש חניות תת קרקעיות ,כאשר אתה משלם 300 שח לחודש ומחנה את הרכב בבטחה.או לחילופין תחנה את הרכב משהו כמו 10 דק מהבית שלך במקום אחר ותך ברגל 10 דק לאוטו.בהצלחה אין ברירה,חבל שככה העולם שלנו עובד ולאנשים אין טיפת כבוד אלמנטרית לרכושם של אחרים,הכל מתחיל מהחינוך הלקוי בבית!!!!!!!

פורסם

יש לי רעיון שיכול להציל את הסאב ולדאוג שכולם יראו את הגנבים

יש מכשיר קטן שיש לו פין ממתכת וברגע שהפין יוצא הוא מתחיל לצפצף בצורה נוראית ולא מפסיק עד שהפין חוזר .

תשים אחד כזה בתוך התיבה תחבר את הפין עם חוט לחלק קבוע ברכב וברגע שיוציאו את הסאב לא יוכלו לגרום לו להפסיק לצפצף.

ושניים שלושה בני דודים שסוחבים סאב מצפצף כבר נראים די חשודים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

Wonka אני יודע על מה אתה מדבר..

זה נקרא "אזעקה אישית"

יש לי גם כזה דבר.. זה דבר אחד המטומטמים שראיתי :lol:

הרעיון שלך טוב,

אבל המכשיר הוא למטרה ממש מטומטמת :-P

זה משהו בסגנון הזה

http://www.office4u.co.il/Product.asp?Pid=KO123&Cat2Cat1ID=42&Cat2ID=310&aff=Zap&lang=he

יעקב.

• תוכן חדש...