Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבתי היקרה ביקשה ממני להזמין עבורה תוסף מזון אורגני מחו"ל. מסתבר שמחירו בארץ הוא בערך פי 4 ממחירו בארה"ב כולל משלוח.

מצאתי כמה וכמה חנויות אמריקאיות באינטרנט שמוכנות לשלוח חבילות לישראל והמחירים בהם קורצים. אבל האמת היא שמעולם לא הזמנתי חבילה מאתר תרופות ורציתי לבקש המלצה ממישהו שאולי הזמין בעבר (ואולי עדיין מזמין בהווה) מחנות אינטרנטית שכזאת ומרוצה.

לא איכפת לי לשלם עוד כמה דולרים אם האתר מומלץ.

בין ההמליצים יוגרל ג'חנון תימני אורגינל, מעשה ידי סבתי להתפאר :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדוק כאן. זאת אחת הרשתות הכי גדולות בניו יורק ויש להם מלא מוצרים מהסוג שאתה מחפש (אני יודע שניתן להשיג אצלם תוספים של GNC במחירים מצחיקים לעומת מה שזה עולה בארץ).

משיטוט מאוד מהיר באתר שלהם, ניתן לבצע הזמנה אונליין.

עכשיו איפה מקבלים פה ג'חנון?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מועמדותיך נפסלת, וזאת עקב העובדה שמה שאני צריך לא נמכר שם.

אבל תודה בכל זאת :lol:

אם לא ג'חנון, לפחות קובנה :roll:

בכל זאת, השקעתי מאמץ בלמצוא לך את האתר (חיפשתי בדיוק חמש שניות בגוגל).

אני אהיה מוכן גם לסגור איתך על צנצנת סחוג ביתי רוצייח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...