Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

הסקר הנ"ל פונה לכל האנשים שמחזיקים בבעלותם רכב צמוד ממקום עבודתם.

1. מה התפקיד שלכם בחברה? (אם ניתן אפשר לציין שם של חברה בנוסף).

2. איזה רכב יש לכם וכמה מורידים לכם עבורו?

3. כמה זמן למדתם לפני שהתחלתם לעבוד, מה למדתם ומהי רמת ההשכלה שלכם?

מקווה שזו לא חדירה לפרטיות, ניתן לענות על רק חלק מהשאלות אם זה יותר נוח.

הסקר הנ"ל נועד לבדוק מאיזה תפקיד/ רמת השכלה מקומות העבודה מנפקים רכבים צמודים, לידע כללי בלבד.

תודה מראש על שיתוף הפעולה.

פורסם

בד"כ זה משתנה ממקום עבודה אחד לשני.

בחברות היי-טק למיניהן נהוג בד"כ לתת רכב צמוד כבר למתכנתים הכי זוטרים.

בחברות אחרות (תעשייה, שירותים וכו') זה בד"כ מגיע עם הדרג וסוג העבודה.

לדוגמא - סוכני מכירות בשטח יקבלו רכב כבר מיום קבלתם לעבודה.

דבר שמישהו שעובד במשרד כל היום סביר להניח יקבל רק אחרי וותק מסויים או דרג מסויים בחברה (ראש צוות, מנהל מחלקה וכו').

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בכל חברה זה משהו אחר:

אתה יכול להיות מהנדס עם 10 שנים ובחברה אחת תקבל רכב מיומך הראשון ובחרבה אחרת יש נהל שנתנים רק למי שעובד יותר משנה

יש חברת שנותנים את ההטבה לדוגמא רק לראשי צוותים ומעלה, יש חברות שגם אם אתה סטודנט במשרה חלקית יתנו לך, העיקר שתשלם.

יש חברות שהחוזה שלהם מול חברת הליסינג הא רק רכבים מקבוצה אחת ואולי רק סמנכלים מקבלים רמה יותר גבוהה, ויש כאלו שתוכל לקחת Type R , העיקר שתשלם.

יש חברות שאתה מקבל הטבה מלאה, כלומר הם משלמים על כל הרכב אתה משלם רק את המס ויש כאל שלרוב גם תחוייב ב3K בברוטו וגם תשלם מס.

ברוב בחברות ישנו מגוון של מספר רכבים מקבוצות 1 ו 2, לרב סמנכלים ודומיהם מקבלים רכבים ברמה יותר גבוהה

ממצע עלת ברוטו ללא מס של רכב מקבוצה 2 הינה 2900~ שח, ובדרך כלל דרגים גבוהים מקבלים הטבה מלאה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

במשטרה זה סיפור אחר , שם נוהגים לפני דרגה והיא צריכה להיות ממש גבוה .. בדר"כ מדובר על 15 שנה + , אחרי שאתה קורע את התחת .

או אם אתה בסיור , אתה מקבל רכב רק לעבודה , הכוונה לסיור ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
גם בצבא, הרכב תלוי בדרגה. רק שבצבא קצין מדרגת סרן מקבל אוטו.

תיקון: רב סרן.

לא כל הסרנים מקבלים רכב, רק מקומבנים/כאלה שבתפקיד שמצריך רכב צמוד. וגם אז הם מקבלים איזה קנגו/מגאן מקרטעת, או במקרה הכי טוב אסטרה מתפרקת.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יש מקומות שבהם אפילו סגן (אחרי שנה וחצי +- בקבע מקבל רכב צמוד), הכל תלוי בתפקיד כמו שנאמר.

ואם אני זוכר נכון, מתישהו קראתי שכבר מדרגת סרן מקבלים רכב צמוד, אולי זה השתנה.

פורסם

סרן לא זכאי לקבל רכב ליסינג. אם כבר איזה שהוא קצין מתחת לדרגת רב סרן קיבל רכב, זה לא יהיה ליסינג, אלא רכב צבאי מקורי מתפרק.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

1. אני מתכנת. האמת כרגע אני מתעסק בנושאים קצת יותר תאורטיים, אבל בעקרון אני מתכנת. אבל זה לא משנה. בחברה שאני עובד בה, כל עובד שעובד יותר מ-80% משרה רשאי לקחת רכב בליסינג. (גם המזכירות והמנקים למשל).

2. יש לי דייהטסו סיריון (לפני זה הייתה לי רנו מגאן דור שני), ומורידים לי עליה 2400 ש"ח.

3. התחלתי לעבוד בתחום מייד אחרי הצבא (והייתי בכלל חייל קרבי!) יש לי תואר ראשון, ושני במדעי המחשב. רכב הציעו לי מהעבודה הראשונה שלי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני מנהל מכירות בינלאומי .

זכאי לקבל 1600 אוטומט . ולשלם רק את שווי השימוש .

כרגע עם גטס , עד לקבלת הרכב החדש .

יאללה תתפקדו , ממה אתם מתביישים ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
1. אני מתכנת. האמת כרגע אני מתעסק בנושאים קצת יותר תאורטיים, אבל בעקרון אני מתכנת. אבל זה לא משנה. בחברה שאני עובד בה, כל עובד שעובד יותר מ-80% משרה רשאי לקחת רכב בליסינג. (גם המזכירות והמנקים למשל).

2. יש לי דייהטסו סיריון (לפני זה הייתה לי רנו מגאן דור שני), ומורידים לי עליה 2400 ש"ח.

3. התחלתי לעבוד בתחום מייד אחרי הצבא (והייתי בכלל חייל קרבי!) יש לי תואר ראשון, ושני במדעי המחשב. רכב הציעו לי מהעבודה הראשונה שלי.

מאוד מאוד יקר בשביל סיריון... אצלנו בחברה בשביל פחות מזה מקבלים פוקוס / מזדה3 (ואנחנו עוד חברה קטנה , אין לנו מחירים מיוחדים מול חברות הליסינג בגלל כמויות)

אני לא רלוונטי לסקר הזה מכיוון שאני העדפתי לקחת הוצאות רכב, ולהמשיך לנסוע בGTI , על פני מעבר לרכב ליסינג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

את הסיבות שאני לא לקחתי רכב היא שכולם אוטומטיות חוץ מגטס. (קורולה זה אוטומט, מבחינתי)

בכדי לנהוג אני צריך שזה יהיה מינימום מרצדס:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...