Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי מיני 1300 סמ''ק עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

בקרוב אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה ואני צריכה לשם כך אוטו שיעזור לי להגיע ללימודים כל יום ולחזור הביתה.

משך הנסיעה לאוניברסיטה הוא כחצי שעה אז זה בערך שעה נסיעה כל יום הלוך חזור.

חשוב שיהיה אוטו חסכוני כי צריכת הדלק משחקת פה תפקיד חשוב.

התקציב שלי הוא עד 70K וכמובן שיהיה אוטומט :)

פורסם

הייתי ממליץ לך על דיהטסו סיריון, שבמקרה גם מגיע בנפח האמור (הנפח לא כזה נפוץ כדי גם לחשוב על 1200 או 1400).

פורסם

כמו שנאמר כאן מעליי, דייהטסו סיריון וטויוטה יאריס הן

האופציות הטובות ביותר. במקרה לאמא של חברה שלי

יש דייהטסו סיריון 2006 שנכנסת בתקציב שלך, ולחברה שלי

יש טויוטה יאריס 2003 שממוקמת טיפה מעל התקציב שלך.

אם שואלים אותי הטויוטה יאריס עדיפה בהרבה,מבחינת אבזור בטיחות,

נוחות וכן שמירה על ערך הרכב, ולכן גם הרבה יותר נדירה.

שניהן עם מנוע 1300 סמ"ק ויחסית זריזות וחסכוניות בדלק,

היאריס לוגמת 1:15 והסיריון 1:14.

אם את לחוצה לקנות תחפשי דייהטסו הן זמינות מאוד ויש יחסית הרבה מהן למכירה,

אם יש לך זמן לחפש תנסי למצוא יאריס זו האופצייה הכי טובה בשבילך.

בהצלחה.

פורסם

סיריון היא אכן אופציה טובה בעיקר בגלל המחיר הנמוך ביחס לשנתון הגבוה. שימי לב להמנע מהדור הקודם של הסיריון (2005 ומטה) - לא בגלל שהוא גרוע אלא בגלל שברמת המחירים הזו מדובר בקנייה מיושנת. יאריס היא אופציה טובה גם כן אבל שתי בעיות: 1. קשה למצוא והן נחטפות. 2. המחירון הגבוה מאפשר קנייה ממודל מיושן יותר.

באשר לנתוני צריכת הדלק - הם אינדיבידואליים מאוד, כך שאל תצפי לצריכה מדויקת כפי שנאמר לך כאן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רוצה לתת לך אופציה שלישית לרכב אמין וחיסכוני -הונדה ג'אז מנוע 1400 גיר אוטומטי-רציף (7 הילוכים).

מודלים 2003 - 2004 בתקציב שלך.

הונדה יותר מרוובת בפנים מסיריון או יאריס, ויש לה בגאז' בגודל סביר (בניגוד לשתי מכוניות אחרות).

היא לא פחות חיסכונית ושומרת טוב על המחיר.

כמו עם סיריון או יאריס - קשה למצוא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...