Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד קצת על תוספי פלא לשמן מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, אני בדרך כלל לא נובג לפתוח שירשורים כאלו, אבל חשבתי שזה יכול לעניין כמה אנשים.

אני מנוי על עיתון רכב רוסי גדול, שמתפרסם משנת 1928, ואני לא מפקפק באמינותו.

בגיליון של החודש הם החליטו לבדוק יעולות של תוספי שמן (כגון MOTOR-UP), שמבטיחים עבודה תקינה של המנוע ללא שמן בכלל.

לצורך הבדיקה הם רכשו שתי לאדות חדשות לגמרי, ובאחת מהן שמו תוסף (שם החברה לא משנה) ואחר כך רוקנו את כל השמן משתי המכוניות ויצאו לנסיעה.

המנוע ללא התוסף החזיק 74 קילומטר, לאחר מכן התחיל לעשן ולדפוק, לאחר פירוק המנוע התגלה, שהלך הקרנק והטלטלים, למרבה הפלא צילינדרים ,טבעות בוכנה וקמשפט לא ניזוקו.

הנמוע השני נסע ללא כל בעיות 150 קילומטר, לאחר מכן הם החליטו לסיים את המבחן, ופירקו את המנוע במעבדה. לא נמצא שום בלאי חריג בשום מקום, ונתוני המנוע הוגדרו כ"זהים למנוע חדש"

אותי זה הפתיע, אני הייתי בטוח, שכל התוספים האלו הם בולשיט אחד גדול.

פורסם

בוקי ידידי שלום רב!

מה חדש תחת השמש, מוטור אפ מצהיר על אותם נתונים?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

השאלה היותר מעניינת היא הבאה.

האם בהינתן זוג מכוניות משומשות, מאותו מודל ושנת יצור, בעלות אותו מנוע וגיר, ושעברו מרחק דומה ושבמצב מכני זהה.

מה היו תוצאות הניסוי?

שמעתי על רכב אחר בהיסטוריה, שלאחר כמה אלפי קילומטרים (אני לא זוכר במדוייק),

המנוע פורק לצורך בדיקה ולא נתגלתה שחיקה בכלל, המנוע היה במצב שיצא מהמפעל, הרכב המדובר הינו רולס-רויס אם אני לא טועה מתחית המאה הקודמת.

אגב, מה שמו של התוסף?

פורסם
בוקי, האם מדובר ב-ZR או במגזין אחר?

כן, ברור שזה ZR, איזה עוד מגזין אתה מכיר שקיים משנת 1928?:lol:

פורסם

המנוע יכול לעבוד ללא שמן בכלל, אך הגורם המכריע זה העומס.

תחת העומס המנוע יכרוס, בוא נגיד ככה: לירושלים הרכב לא היה עולה ללא החלפת המנוע.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בדיקת המנוע בעומס היתה אחת המטרות של המבחן.

הכתבים ראו בתארוכות מנוע "מטופל" בתוסף, שעבד שעות על גבי שעות עם קרטר שמן מפורק, אבל כמובן בסל"ד סרק וללא עומס, ורצו לבדוק מה יקרה בנסיעה אמיתית.

במהלך בהדיקה הם לא העמיסו את המנוע באופן קיצוני, אלא נסעו רגיל, במהירות 80 קמ"ש.

פורסם

ברכב הראשון, איך בידיוק המנוע עישן אם לא היה לו מה לעשן ? (שמן)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ברכב הראשון, איך בידיוק המנוע עישן אם לא היה לו מה לעשן ? (שמן)

את התוסף - אדון עיראקי מפותח. טס במטוסים.

מאשכנזי - משייט בסירה , שמקווה שמנהלי הפורום לא ייפסלו לאחר שהחתימה הגזענית והפוגעת שלך מופיעה חודשים.

פורסם

ברכב הראשון לא הכניסו תוסף.

הם כתבו, שעלה להם עשן ממכסה מילוי השמן.

כנראה, עישן את המייסבים של הקרנק :roll:

פורסם

ב FIFTHGEAR לקחו תוספי פלא שאמורים לשפר ביצועים.

ניסו אותם על מנוע שמחובר במעבדה.

כל התוספים הורידו את הספק המנוע.

העיתון הרוסי ב 1928 היה קומוניסטי עכשיו הוא חי מפירסומות.

אייל

פורסם

אין קשר כנראה הבחור טעה שהביא את הקישור אבל עדיין קישור נחמד שמראה כמה מילים יפות ועטיפה צבעונית עושה לנו את זה.

מה לגבי תוסף הדלק של GOLD-LABEL שטוען לשיפור הספק וניקיון מנוע ואפילו ג.יפית ממליצה עליו בחום חבל שעליו אין ביקורת מקצועית כמו על התוספים האלו שמחציתם לא נמכרים בארץ.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

אפילו ג.יפית ממליצה עליו בחום

היא לא ממש אוטוריטה בתחום תחזוקת הרכב עם הסמכה רשמית כלשהי, אלא משרד פרסום שממליץ בחום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...