Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רפידות לראלי דור II - מניטקס או פרודו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונאלדיניו
פורסם

התחלתי לבדוק מחירים וכבר ישנו פער משמעותי:

מינטקס: 100 ש"ח לסט קדמי

פרודו: 390 ש"ח לסט קדמי

בד"כ מה שטוב יותר יקר יותר, אבל קראתי מבחן השוואתי (לא בטוח לגבי מהימנותו) שאומר שהמינטקס טובים יותר. הרבה יותר.

אחת הבעיות היא שאני לא יודע מה הבסיס להשוואה - ידוע לי הדגם הספציפי של פרודו (T51) אבל על קופסת המינטקס לא היה כתוב דגם. היה כתוב שהן מיוצרות באנגליה. המוכר טען שמינטקס מייצרים סדרה אחת בלבד עבור הראלי.

למישהו יש ניסיון עם שתי הרפידות?

Guest רונאלדיניו
פורסם

באמת אין פה מישהו עם ניסיון עם הקפידות של מינטקס ו/או פרודו?

ניסיון נוסף.

פורסם

אני מנחש שהדגם של ה"פרודו" הוא לא בדיוק סטנדרטי אלא משהו ספורטיבי יותר.

במידה והיית משווה לסט פשוט יותר, באותה הרמה של המינטקס, לא היה הבדל כזה המחיר.

Guest רונאלדיניו
פורסם

כן, הפרודו הוא לא דגם סטנדרטי ונחשב לספורטיבי (ומאד מאד מלכלך). לא ידוע לי כלום על המינטקס.

פרודו DS2500 וספארקו T51 זה בדיוק אותו הדבר, למיטב ידיעתי. ס]ארקו אלא בדיוק מייצרים רפידות (גם לא צלחות ואפילו לא רתמות...)

בהנחה ואני רוצה לבדוק אפשרות התקנה של סט שלם שירד מ - 206 GTI, מה עליי לבדוק? שמעתי שישנו פרמטר אופסט לצלחות בלימה (לא רק לחישוקים) ולחישוקים ישנו פרמטר Z-Factor. איך אפשר לדעת אם זה יתאים?

פורסם
פרודו DS2500 וספארקו T51 זה בדיוק אותו הדבר, למיטב ידיעתי.

אינך טועה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...