Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה, בקליאו מורכב קיט קסנון 8K של חברה לא מוכרת.

לאחר כמה חודשים הנורה בצד ימין התחילה לעשות בעיות, לפעמים נדלקה ולפעמים לא (הייתי מכבה ומדליק כמה פעמים וזה היה ברוב המקרים פותר את הבעיה). לאחר מכן הנורה התחילה לרצד תוך כדי נסיעה וכיום היא לא עובדת בכלל.

הנורה השניה מתחילה עכשיו עם אותם סימפטומים של ריצוד ובעיות להדלק.

כמובן שהפתרון הכי פשוט הוא החלפה של כל המערכת אבל אני מנסה כרגע להמנע מזה מכיוון שאני שוקל בעתיד לעבור לפנסי אנג'ל אייז שהם מסוג שונה ממה שיש כרגע ברכב. האלטרנטיבה היא לקנות ב-50 פאונד זוג נורות חדשות מקוריות של רנו (הנורות הם של דור שני שמגיע עם קסנון כסטנדרט).

1) האם יש דרך לבדוק האם הבעיה היא בממיר מתח או בנורות (לדוגמא יכול להיות שהנורות היו מסוג זבל ולכן נשרפו)?

2) האם ניתן להחליף רק את הנורות?

3) מה קובע את הגוון של הנורה (לדוגמא 6K, 8K, 12K)? הממיר מתח או הנורה עצמה?

פורסם

אני לא מומחה אבל לפי דעתי:

1. אני מאמין ששורש הבעיה הוא בממירי המתח ויש אפשרות שבגלל איכות נמוכה של הממירים המנורות נשרפו.

2. כן, תבדוק רק שזה מתאים, בכל מקרה אם הקיט באיכות נמוכה הממירים גם באיכות נמוכה אז לא כדאי.

3. הנורה.

ד"א יש פה מדריך:

http://www.motori.co.il/content/view/224/10909/

פורסם

1) האם יש דרך לבדוק האם הבעיה היא בממיר מתח או בנורות (לדוגמא יכול להיות שהנורות היו מסוג זבל ולכן נשרפו)?

1) יכולה להיות בעייה בכל אחד מהם. בכל מקרה רצוי שאיש מקצוע יבדוק זאת.

2) ניתן אבל - לנתק מצבר לפחות חצי שעה לפני כן. כמו כן, יש לי מדריך איפשהו איך להחליף נכון (אנסה למצוא בהמשך היום)

3) הנורה קובעת.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
1) יכולה להיות בעייה בכל אחד מהם. בכל מקרה רצוי שאיש מקצוע יבדוק זאת.

2) ניתן אבל - לנתק מצבר לפחות חצי שעה לפני כן. כמו כן, יש לי מדריך איפשהו איך להחליף נכון (אנסה למצוא בהמשך היום)

3) הנורה קובעת.

ליאור

1) אני אשמח tם תמצא לי מישהו שמוכן להתעסק עם זה, כולם אומרים "זה קיט זבל סיני כדאי לך להחליף", זו הסיבה שבאתי להתיעץ פה בפורום כי כבר דברתי עם עשרות אנשים שמוכרים את הקיטים ולכל אחד היה אינטרס שאני אחליף לקיט שלו.

2) אשמח אם תוכל לשלוח לי.

3) מצויין, נמאס לי כבר מהגוון הכחול.

נראה לי שאני אלך על החלפה של הנורות ונראה איך זה ימשיך משם.

פורסם

אינני יודע מה מורכב אצלך. היות וזה לא מקורי, צריך לפרק כדי לדעת מה בדיוק מורכב שם (או לשאול את דור).

אני אעלה עוד מעט הוראות טכניות של קסנון לקליאו ספורט MK2 כדי שתוכל להבין שהמערכת ממש לא פשוטה.

הקסנון המקורי של דור שני הוא בסה"כ 4300K.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

גם אם אני אחליף את המערכת זה יהיה ל-4300K-6000K.

דור בעצמו לא יודע מה היה מורכב, כל מה שהוא אמר לי שזה קיט סיני זול (לא זכר אפילו את השם).

בדור שני המערכת מורכבת בגלל שיש את המנגנון כיוון גובה העלומה, מה שלא קיים אצלי.

פורסם

קיט של חברה איכותית זה 1500 ש"ח, בתוספת טמבון שצריך לפרק זה עוד 400 ש"ח התקנה.

בהתחשב בעובדה שעוד כחצי שנה אני כנראה אעבור לאנג'ל אייז שמשתמשים בפנס H1 ששונה ממה שיש לי כיום אז אני אצטרך שוב להשקיע את הסכום הזה על קיט חדש ולמכור בגרושים את הקיט הישן.

לכן אני מעדיף כרגע לשים 400 ש"ח על סט נורות חדשות שיפתרו לי את הבעיה לחצי שנה הקרובה וגם יעזרו לי לפתור את התעלומה האם הבעיה היא הנורות או הממירי מתח.

פורסם

לך תעביר כרגע קסנון מיובא דרך המכס.

הנה מסמך המתאר איך פועלת המערכת בקליאו MK2. אין טעם להעלות מסמך איך מוצאים תקלה כי הוא מתייחס לקסנון המקורי + חייב מחשב דיאגנוסטיקה "CLIP" כדי לאתר את התקלה.

Clio MK2 - Lights.pdf

Veni Vidi Vici

פורסם
לך תעביר כרגע קסנון מיובא דרך המכס.

הנה מסמך המתאר איך פועלת המערכת בקליאו MK2. אין טעם להעלות מסמך איך מוצאים תקלה כי הוא מתייחס לקסנון המקורי + חייב מחשב דיאגנוסטיקה "CLIP" כדי לאתר את התקלה.

אם כבר מדברים על המערכת קסנון של ה MK2, יש אפשרות לשדרג את הנורות ל 6K לדוגמא?

פורסם
הסיפור הוא כזה, בקליאו מורכב קיט קסנון 8K של חברה לא מוכרת.

לאחר כמה חודשים הנורה בצד ימין התחילה לעשות בעיות, לפעמים נדלקה ולפעמים לא (הייתי מכבה ומדליק כמה פעמים וזה היה ברוב המקרים פותר את הבעיה). לאחר מכן הנורה התחילה לרצד תוך כדי נסיעה וכיום היא לא עובדת בכלל.

הנורה השניה מתחילה עכשיו עם אותם סימפטומים של ריצוד ובעיות להדלק.

כמובן שהפתרון הכי פשוט הוא החלפה של כל המערכת אבל אני מנסה כרגע להמנע מזה מכיוון שאני שוקל בעתיד לעבור לפנסי אנג'ל אייז שהם מסוג שונה ממה שיש כרגע ברכב. האלטרנטיבה היא לקנות ב-50 פאונד זוג נורות חדשות מקוריות של רנו (הנורות הם של דור שני שמגיע עם קסנון כסטנדרט).

לפי הסימפטומים, זו בעית נורה.

ישנה אפשרות שהבעיה גם מהבלסטים. אשמח לסייע לך, תפנה אלי בפרטי ואעזור לך רגע לפני שאתה מתחיל להוציא כספים

ברוך -

• תוכן חדש...