Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה להלהיב את העניין שוב?

תן לעניין כבר להירגע במקום לחמם שוב הודעה שכבר הספיקה להתקרר.

עריכה: מרוב כל הבלאגן שהלך פה שחכתי לכתוב שהתמונות יפות.

אז תמונות יפות.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה תמונות.

(רוני, בפעם הבאה שים 88 אייקונים של קריצה, שיתפסו את כל הדף).

יש לי זכרונות טובים מאוד מטרנספורטרים למיניהם,

בעיקר מהסוג הזה. רכב יציב ואוחז, "למרות" מבנה לא מוצלח על הנייר.

טוב, אם פורשה יכולים, אז גם פולקסווגן. :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בואו נחזור לנושא השרשור המקורי... ונמשיך את הדיון האין סופי בפעם אחרת.

עד הפעם הבאה, אתם יכולים להתחבט בשאלה מדוע אין מכוניות על צרפתיות.

אייל,

שראה כעת בדרכו הביתה 106GTI תקועה בצד הדרך בגשם שוטף, והנהג לא נראה כ"כ מאושר מזה שהיא חיית סיבובים...

גם לא הנהג עם ה307 סטיישן שנתקע הבוקר באמצע הכביש בדרכו לעבודה וגרם למיני פקק תנועה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין ספק שעשית יופי של עבודה בלחזור לנושא המקורי בלי לעורר שוב שום דבר:loco:

אני חושב שהייתה פה נבואה שמגשימה את עצמה.

בנוסף, איך כתבתי בפורום VAG כשרצו שנפרסם כאן ? אמרתי "עזבו, שיחשבו שאנחנו רק קו ישר" או משהו בסגנון ... כי ידעתי שישר יגיעו תגובות מעין אלו ותתחיל, שוב, מלחמת עולם...

ליאור

המצחיק הוא שמרוב שחששת שזה מה שיקרה וציפית לראשון שיתחיל את המלחמה אתה כנראה גם פתחת את זה :?

בכל מקרה, אני לא שותף לדעות המטומטמות שהרסו את השרשור הזה (לא יודע מה יש לאנשים לאחרונה, זה כמו השרשור של רוני עם הוידאו מנחשונים שמיד לקחו את זה לכיוונים הזויים).

נשמע אחלה אירוע וכל הכבוד על הביצוע.

תעשו עוד אירועים ותמשיכו לשתף פה.

ניר

נ.ב. ל-90% מהכותבים בשרשור הזה: לא כל שרשור נוצר בשביל לגרור אותו לויכוחים מטומטמים עם הכללות גסות ומטופשות עוד יותר. קצת איפוק והתעלמות ממפגר או שניים וחוזרים לנושא המקורי.

אפשר אולי פשוט להחזיק שרשור קבוע בדביק עם הויכוח הבלתי נגמר הזה :lol:.

פורסם

ניר, דווקא 4runner הצית את העניין בהקשר דברים לרוני.

לא לעניין לחמם בידיעה שהדבר יגרום לויכוח מיותר ואז לרשום שהוא ידע שזה יגיע לויכוח כזה. בטח שיגיע, כי בנאי דאג להצית את הנושא.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני ??? אני רק עניתי לעקיצה של רוני, ובכל מקרה התחננתי מספר פעמים שה"ילדים יפסיקו" , בנוסף, אני מתנצל אלף פעמים באם מישהו נפגע מדבריי :

ובנימה אופטימית זו, בואו נפסיק עם הריבים ונתמקד בהנאה מהספורט המוטורי

(אני מקווה שזה חוקי להנות)

חבל שהמעט ספורט מוטורי שיש לנו, נהרס על התנצחויות, ולכן, לכל מי שכתב כאן, אני ממליץ לקרוא שוב את התבטאויותיו, ולהפנים שהגבול נפרץ, חבל !!! במידה וזו קבלת הפנים ב CF, אני לפחות אפסיק לשתף כאן בחוויות מוטוריות, למשל כמו התוצר של ויכוח ענייני בפורום, שבזכותו הופק "מבחן הספורטיביות" לפחות הויכוחים אז היו חבריים וענייניים !!!

להתראות לכם !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

שלום לכולם,

שימו לב שתמיד אותו בן אדם מצית את הויכוח,, אני בחרתי שלא להתעלם הפעם מפעת האשכרה "גזענות" שהופיע בתגובותיו והלוואי והייתי יודע לאסוף את כל הציטוטים של אותו בן אדם.

בכל מקרה אני אחוז קינאה מכך שאני גר בצפון, מת להגיע לאירוע כזה ואני גם בטוח שאני יגיע

מצטער על תרומתי לויכוח האין סופי

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בנאי למה להפסיק עכשיו מתחיל כל הכייף.

בן אתה מספק הרבה חומר למחשבה :lol:

אני ממש לא מזלזל ב106 שלך, זה דווקא אוטו שאני מאוד אוהב אבל תעשה לי טובה אם יש לך יותר מ30K בארנק לך תקנה ספורטיבית אמיתית

ספורטיבית אמיתית ??

סתם שאלה, 106 ראלי/GTI הן בענייך לא ספורטיביות אמיתיות ?

ההשקפה שלך עקומה למדי, זה שהרכב זול לא אומר שהוא לא ספורטיבי או לא ראוי.

כי כן, גם בסכומים הרבה יותר גבוהים מ-30 קשה מאוד למצוא משהו לא צרפתי ספורטיבי טוב יותר.

לדעתי האיביזה 20VT וה-FR שבאה אחריה הן לא ספורטיביות, אלא סופר מיני'ז מהירות, זה הכל.

אם אתה מתעקש, אז אפשר לומר שהן ספורטיביות לא מוצלחות.

אבל עזוב, התייאשתי כבר, להסביר לוואגיסט הממוצע מה זה נהיגה ספורטיבית זה כמו לנסות להסביר לעיוור מה זה צבע אדום.

מסכים איתך במאת האחוזים , אני אישת מאוד אוהב את ה106 ראלי ותלוי כמובן מה התקציב שבידך, ושב אני חוזר ואומר מי שקיים בכיסו תקציב גדול יותר לא ממש יסתכל לכיוון ה106 - עשיר ככל שיהיה/כני מרוד ככל שיהיה.

נסה שנית,

ה-106 מעולה ומהנה לדעתי בלי קשר לתקציב כלשהו,

אתה יכול לשאול הרבה אנשים שנהגו על מכוניות חזקות ויקרות בהרבה, והם יגידו לך ש-106 מהנה יותר מרובם.

ומה לעשות שה106 לעולם תישאר ה106 ובעיות הכח שלה לעולם ישארו שם.

לעומת זאת את הבעיות שסאיביזה אפשר להפחית ולתקן ובעח יכול להתעצם, מה לעשות זה המצב

בדיוק ההיפך !

ראשית כל את ההגה הלא טוב של האיביזה אתה לא יכול לשנות.

בנוגע לשלדה הבינונית, שדרוג מתלים ישפר את המצב, אבל לא יכול לתקן לחלוטין את החסרונות,

ויצא לי גם לראות כמה איביזות ש"שדרוג מתלים" לא התקבל בצורה כל כך טובה והפך את הרכב לבעייתי אף יותר,

במיוחד המונמכות...

ובנוגע ל-106 מהמסלול שנבחנה, אז לא יודע אם קראת או לא, אבל שים לב שבמנוע היא הייתה סטנדרטית,

השדרוג שהיא עברה זה בולמי בילשטיין וסטראט תחתון.

ואם זה לא בסדר מבחינתך אז תעבור חודשיים אחורה, שם נבחנה 106GTI עם מתלים סטנדרטיים לחלוטין.

האיביזה היחידה שאהבתי זאת ה-GTI הישנות, מודל 98'-00'.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אולי תנסו להשאיר את כל הויכוחים ואת כל הדברים האישיים שיש לכם בצד ולהנות מהאירועים המוטוריים שאתם מפיקים ולשתף את כל מי שלא נכח במקום, יהיה הרבה יותר מעניין לשמוע על חוויות מאשר ויכוחים והיתנצחויות אין סופיות בינכם.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פשש איזה חופרים אתם אמאל'ה .

מה הסיפור ? כל אחד אוהב משהו אחר .

אחד אוהב קו ישר , השני סיבובים , השלישי איכות , הרביעי סטריאו .

זה בדיוק כמו שאחד אוהב בלונדיניות עם שיער ארוך חזה גדול ומפואר והשני אוהב שחורות עם שיער קצר ותפוזים .

אם כל אחד שלם עם הבחירה שלו על מה יש להתווכח ?

לכל יצרן יש את היתרונות שלו וכל אחד בחר אל מה הוא מתחבר וזהו .

עדי

פורסם
שלום לכולם,

בכל מקרה אני אחוז קינאה מכך שאני גר בצפון,

בן

לא זה בסדר אנחנו נשמח אם תשאר שם :roll:

שראה כעת בדרכו הביתה 106GTI תקועה בצד הדרך בגשם שוטף, והנהג לא נראה כ"כ מאושר מזה שהיא חיית סיבובים...

גם לא הנהג עם ה307 סטיישן שנתקע הבוקר באמצע הכביש בדרכו לעבודה וגרם למיני פקק תנועה.

ואני אותו דבר יכול להגיד שכל וואגיסיט שאני מכיר הוא ילד עשיר מפונק שלא עשה כלום עם החיים שלו וההורים שלו קנו לו את האוטו ( וזה נכון כל ה-הוט אצ הוואגיות האלה הם לרוב מכוניות שהורים עשירים קונים לילדים מפונקים)

אז חאלס עם השטויות והסטיגמות

יוגב

שאין לו בעיה עם אף מועדון רכב

פורסם
בנאי למה להפסיק עכשיו מתחיל כל הכייף.

בן אתה מספק הרבה חומר למחשבה :lol:

ספורטיבית אמיתית ??

סתם שאלה, 106 ראלי/GTI הן בענייך לא ספורטיביות אמיתיות ?

צודק טעות שלי , לא הסברתי את עצמי נכון, אבל מה לעשות שרוב האנשים שקונים 106 ראלי זה אנשים שהתקציב שלהם דל(חס וחלילה לא מזלזל בזה) ומעטים אלו שבאמת נשארו עם הרכב בגלל סגולותיו .

ההשקפה שלך עקומה למדי, זה שהרכב זול לא אומר שהוא לא ספורטיבי או לא ראוי-זאת לא ההשקפה שלי, ההשקפה שלי שהכל הוא עניין של תקציב ומה הדבר הכי טוב שתוכל להביא בתקציב הזה( את ההשקפה העקומה נתן פה 106 שטן שהחליט שכל מי שנוהג בסיאט הוא כנראה נהג גרוע ואין לו שם ידע או יכולת נהיגה- פאק אולי עדיף שישימו בסיאט סטיק אחורה-קדימה ולא הגה9.

כי כן, גם בסכומים הרבה יותר גבוהים מ-30 קשה מאוד למצוא משהו לא צרפתי ספורטיבי טוב יותר-אז זהו שזה לא נכון וכן שוב נכנס עניין התקציב, מה לעשות.

לדעתי האיביזה 20VT וה-FR שבאה אחריה הן לא ספורטיביות, אלא סופר מיני'ז מהירות, זה הכל.

אם אתה מתעקש, אז אפשר לומר שהן ספורטיביות לא מוצלחות-אמרת ושוב אני לא מסכים איתך אבל בסדר.

אבל עזוב, התייאשתי כבר, להסביר לוואגיסט הממוצע מה זה נהיגה ספורטיבית זה כמו לנסות להסביר לעיוור מה זה צבע אדום--אז זה צבע אדום, ושוב אתה ממשיך את הקו של ה106 שטן של הוואגיסט הממוצע והצפרדע המרקדת,

אז להבדיל מכל הקו הזה אני דווקא מוריד את הכפפה ואומרר שיכול להיות שאם הייתי משיג קליאו ספורט במצב טוב כנראה הייתי קונה כזאת אבל לא השגתי, כן אין לי שום דבר נגד ה"צפרדע הממוצע", אני יכול להגיד לך שיש לי השגות מהמכוניות שהצפרדעים מייצרים (השגות שקיימות גם לגביי הצד השני) אבל שים לב שלא קבעתי שום קביעה חד משמעית, להבדיל מכם כמו"וואגיסט ממוצא" או מה שנאמר בתחילת השירשור.

נסה שנית,

ה-106 מעולה ומהנה לדעתי בלי קשר לתקציב כלשהו-מסכים חלקית , אם כי כן יש קשר לתקציב אבל לא משנה

אתה יכול לשאול הרבה אנשים שנהגו על מכוניות חזקות ויקרות בהרבה, והם יגידו לך ש-106 מהנה יותר מרובם-אז יוצא לי לא מעט לעשות זאת וזה לא וורוד כמו שאתה מצייר את זה.

בדיוק ההיפך !

ראשית כל את ההגה הלא טוב של האיביזה אתה לא יכול לשנות-נכון.

בנוגע לשלדה הבינונית, שדרוג מתלים ישפר את המצב, אבל לא יכול לתקן לחלוטין את החסרונות-לא מדובר על תיקון מלא אלא בהחלט על השיפור המקסימלי המרכזי

ויצא לי גם לראות כמה איביזות ש"שדרוג מתלים" לא התקבל בצורה כל כך טובה והפך את הרכב לבעייתי אף יותר,

במיוחד המונמכות..

ובנוגע ל-106 מהמסלול שנבחנה, אז לא יודע אם קראת או לא, אבל שים לב שבמנוע היא הייתה סטנדרטית,

השדרוג שהיא עברה זה בולמי בילשטיין וסטראט תחתון- מה זה משנה סטנדרטית הי לא, היא עברה שיפור ולא משנה מאיזה סוג, ויותר מזה אין לי בעיה עם זה להיפך מבורך, כמו שאני מכיר במגבלות של האיביזה/ לאון אני בהחלט מצפה שגם בעלי הצפרדעים יעשו זאת וישפרו את המצב.

ואם זה לא בסדר מבחינתך אז תעבור חודשיים אחורה, שם נבחנה 106GTI עם מתלים סטנדרטיים לחלוטין.

האיביזה היחידה שאהבתי זאת ה-GTI הישנות, מודל 98'-00'.

בקיצור, אני לא נגרר לויכוח הזה שוב אבל אגיד דבר אחד

לא אני יצאתי פה בקביעות חד משמעותיות אלא אנשים אחרים

אין לי שום בעיה עם ה106 ראלי ואני מצטער אם השתמע מדבריי שכן.

הוואגיסט הממוצע

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...