Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא זה בסדר אנחנו נשמח אם תשאר שם :roll:

מי זה בדיוק אנחנו? יש לך פיצול אשיות או שסתם רצית לסגור עוד הודעה בשביל לעבור סטטוס?

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בן תהיה בריא ושמח ! :-)

ל-VAG יש אחלה מכוניות, ולאמא שלי יש גם VAG.

אני מאוד מעריך חלק מהמכוניות שלהם.

אבל יותר לכיוון היוקרתיות.

בספורט הם פחות חזקים.

וואגיסט ממוצע אתה יכול לקחת כמחמאה, VAG זה איכות, מה יש ?

אתה יכול לכנות אותי צפרדע ממוצע, אם זה עושה לך טוב, גם לי טוב :wink:

ומסכים איתך בנוגע לעובדה שהרבה קונים את ה-106 בגלל המחירים הזולים יחסית,

ומעטים נשארים איתה גם שיש להם תקציב גדול יותר, בגלל שמאוד מעריכים את מה שהיא נותנת.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אחלה יום ונראה שמאוד נהנתם.

מי שחושב שאיביזה או כל סיאט מכל סוג בארץ ובחו"ל מסתובבת כמו 106,306,קליאו ספורטיביות,או שחיי בסרט ששלו הכי טוב,או שפשוט לא יודע לנהוג בגרוש.

רוב האנשים שקונים את המכוניות הללו הם בדיוק שילוב של שתי הסוגים!:idea:

לירן שים לב,

זה מה שהצית את כל השירשור הזה

זה יכול להסביר לך חלק מהתגובות שלי בפרט ושל אחרים בכלל

בן

*בסדר אין לי בעיה להיות וואגיסט ממוצע ובסוף אני זה שיהיה עם הקליאו ספורט ,נו מילא....

BENJ:

ROY:

פורסם

איזה כייף זה יום מסלול 8) .

אחלה תמונות ונחמד לראות גם אותכם על המסלול המתעקל ולא על הקו של דרך נמיר .

יפה מאוד וכן יירבו ימים כאלו.

הויכוחים כאן הם מיותרים וכייף לראות שגם אלו ש"מתיימרים" ליהיות רכבים ל"קו הישר" יודעים להנות מהכל.

אין כל רע בלפרגן :idea:.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מחזק מחזק

עומר החלטתי שאתה נהנה מכל העולמות ף עובד בצ'מפיון נוהג באימפרזה, פעם בפיז'ו...:wink:

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

ואני אותו דבר יכול להגיד שכל וואגיסיט שאני מכיר הוא ילד עשיר מפונק שלא עשה כלום עם החיים שלו וההורים שלו קנו לו את האוטו ( וזה נכון כל ה-הוט אצ הוואגיות האלה הם לרוב מכוניות שהורים עשירים קונים לילדים מפונקים)

אז חאלס עם השטויות והסטיגמות

יוגב

שאין לו בעיה עם אף מועדון רכב

מה הקשר בין זה לבין התגובה שלי?

אתה יודע, הרכבים האלה לא עולים כ"כ יותר יקר מצרפתיות.... לא רוצה לבאס או משהו....

זה פשוט לבחור אם להתחיל עם פולו 16V או ראלי (בתחום המחירים של עד 25K) , להמשיך עם 306 או גולף (בתחום המחירים של 50-60 אלף) וזהו...

למרות זאת, אני מסכים שרוב בעלי האיביזה קופרה החדשות הם ילדים שההורים קנו להם את האוטו.

אני בעד הקטע של הורים שקונים לילדים מפונקים הוטהאצ' ואגית , כי כך יותר רכבים כאלו יוצאים לכביש, ואז ילדים לא מפונקים (כמוני למשל) יוכלו לקנות אותם בעוד 5-6 שנים במחיר נורמלי...

אגב, הילד המפונק של השכנים שלי קיבל קליאו ספורט דור2 לפני משהו כמו 3 שנים, ועכשיו החליפו לו207 "עלק" ספורט....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואני אותו דבר יכול להגיד שכל וואגיסיט שאני מכיר הוא ילד עשיר מפונק שלא עשה כלום עם החיים שלו וההורים שלו קנו לו את האוטו ( וזה נכון כל ה-הוט אצ הוואגיות האלה הם לרוב מכוניות שהורים עשירים קונים לילדים מפונקים)

תגיד, זה איזה מקצוע צבאי או משהו?

BENJ:

ROY:

פורסם
רוני, אתה מבזבז את זמנך לריק.:roll:

מאיפה אתה צצת פתאום, אה? :wink:

ד"א, אני הגבתי בדיוק פעמיים בשרשור הזה, כך שבאמת, אבל באמת הגזמת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת לפעמים בא לי לקנות איביזה צהובה, לשפר אותה בדברים הנכונים ולהראות כל הצפדעים מאיפה משתין הדג.

כל המונטין הזה שקליאו ו-106 (ושאר צרפתיות) הן חיות מסלול מטורפות, עלה לכם חזק לראש.

כבעלים לשעבר של צרפתייה חמה ומשופרת, אני מבין על מה אתה מברברים, וחלק מזה נכון.

וכאחד שנהג המון על קליאו ספורט, ועל צרפתיות אחרות, אני כן יודע על מה אתם מדברים.

אבל אתם מציגים את המכוניות שלכם כמכוניות מירוץ חוקיות לכביש, עם מעט כוח.

זה לא נראה לכם פתאטי?

אולי די?

אביחי

פורסם

מספיק עם הדיון הזה על מתנהגת / לא מתנהגת.

שכל אחד יהנה מהרכב שלו בלי להסתכל מה יש לאחר בצלחת. מפריע לכם ש-וואג לא מסתובבת? אל תקנו אחת!

מפריע לך שהצרפתיה לא סוחבת? אל תקנה אחת.

זהו. חלאס. צריך לגמור עם השטויות האלה.

כל הכבוד למועדון VAG על הרמת אירוע גדול!

אם אפשר לקבל יותר פרטים בה"פ, בעיקר עלויות.

כן ירבו ארועים כאלו, בלי קשר לאיזה מועדון זה. הייתי שמח לראות את מועדון PSI מרימים אירוע דומה, והייתי שמח עוד יותר להשתתף בו.

מי יתן ויום אחד יהיו ארועים משותפים ל PSI ו-VAG, בלי התנצחויות טפשיות כאלה.

חבל מאוד כי יש אחלה חבר'ה בשני המועדונים, שאוהבים לנהוג, בלי להתווכח איזה רכב פונה ומי לוקח מתי ובאיזה מסלול.

פורסם

אני עדיין לא מבין למה אתם רבים , אנחנו בסך הכל מדברים על מי מתנהגת טוב יותר זה לא ריב זה ויכוח על מנת להשכיל :-D.

ואם כבר בהתנהגות עסקינן אז קחו לדומגא את פורשה, לא סתם הם מייצרים את ה-911 כבר 40 ! שנה ברציפות , 40 שנה של כיוון וכיול המתלים על מנת להגיע לשלמות וזה לא סתם שה-911 אולי "חלשה" ביחס למתחרותיה הישירות כמו ה-M5 ועדיין היא משאירה להן אבק על המסלול , 40 שנה שהם עוסקים במכונית , 40 שנה של אומנות וגאונות ההתנהגות של הרכב.

לשים מנוע חזק ולהגיע לכ"ס גבוה כיום זו כלל איננה בעיה , מנוע גדול + טורבו ואפשר אפילו כפול + כמות מכובדת של צילנדרים והרי לנו מנוע עם עדר סוסים גדול, התנהגות כביש זאת כבר משימה קשה בהרבה שדורשת המון תיכנון ואיך לחלק נכון את משקל הרכב וצריך לקחת בחשבון המון פאקטורים שמשפיעים על ההתנהגות.

בקיצור הנקודה שלי היא שאם רוצים להפוך רכב לחזק יותר זאת כלל לא בעיה הכל תלוי רק בעומק הכיסים , לשנות התנהגות של הרכב בצורה קיצונית זה כבר הרבה יותר קשה , שילדה גרועה תישאר שילדה גרועה אי אפשר להחליף את השילדה של הרכב .

לסיום , מבחן ההתנהגות הגדול של טופ גיר אשר כולל בתוכו מבחר גדול של מכונית על והפתעה קטנה (תרתי משמע) 106 GTI.

אני הופתעתי מזה אניח מניח שגם אתם , רק זהירות תמונות קשות של קלרקסון בצעירותו :lol:.

http://www.youtube.com/watch?v=vuZulCKFby4

http://www.youtube.com/watch?v=tWqWuRcrLuc&feature=related

פורסם

ראשית,כל הכבוד למועדון VAG שיודעים להיות מגובשים ולעשות חיים...:mm_yeah:

ובקשר לויכוח שאני לא רציתי להכנס אליו,אבל... בכל זאת אני מיצג את סיאט!!!

אז נכון שהשילדה של האיביזה נחותה במסלולים מסויימים משאר המתחרות שלה(רנו,פיזו,סיטרואן)

אבל עדיין,אם לומדים להכיר את הרכב, קצת מזל ונהיגה נכונה,אפשר לעשות זמנים לא רעים,

היתרון של הסיאט זה המנוע והפוטנציל לשפר אותו,מה שלא בטוח יתן יתרון(השיפור)במסלולים טכנאים(וזה בדוק)

אבל ככול שהמסלולים יגדלו (אני מקווה שיהיו) והסיבובים יהיו יותר שטוחים(פלט)אז המנוע יבוא לידי ביטוי יותר...

ואז נראה יותר ויותר תמונות כמו אלו שלמטה...מימין ניר ורוני בעלים של קליאו ספורט :lol:

אז ניפגש אחרי הסיבוב....:wink:

כמובן שהכל בהומור

קובי כהן

W MDC 010.jpg

פורסם
לא זה בסדר אנחנו נשמח אם תשאר שם :roll:

אז חאלס עם השטויות והסטיגמות

יוגב

שאין לו בעיה עם אף מועדון רכב

במקרה שלי האיביזה נקנתה מכספי פיצויים מתאונת דרכים שעברתי.

בנוגע לעשירים שקנו להם במתנה... טוב אולי בגלל שזו האופציה ספורטיבית הכי נורמלית לקנות לילד העשיר ??

מה הם יקנו ? 207GTI עם ESP קבוע ? אולי C2 VTS

חעחעחעחע אני בחייים לא יבין בן אדם שיעדיף את המכוניות האלה על CUPRA.

ואני מאמין ש90% מבעלי ה106 יוותרו על ה106 לטובת CUPRA!

אגב אני מסכים שהFR מגיעה עם כיול בינוני. הCUPRA מכויילת בצורה טובה שלא מביישת.

ואני צריך להזכיר פה לכל בעלי הצפרדעים את הFR של ספויילד ואת הצרות שהיא עושה להם ?

נהג מקצוען עם כלי מקצועי. עושה זמנים מעולים על מהסלולי הג'ימאקנות גם הכי טכניים שהיו.

אז תפסיקו לזבל בשכל. בנינו כל 106 שעלתה על מסלול היא לרוב כבר אחרי קפיצים בולמים ואנטי רולים.

פורסם

פשוט תת רמה של שרשור.

לא מבין למה מלכתחילה הוא נפתח בהודעה "מתגרה" של פותח השרשור (הצפרדעים....),הרי זה היה ברור שמכאן והלאה זה רק יתדרדר.

לא מבין מה אתם מתעסקים בכל השטויות של למי יש יותר גדול.

ברור לכולם פה שהצרפתיות הספורטיביות של היום הם פשוט "לא זה"- למעט הקליאו ספורט שהכי קולעת למטרה,ועושה את זה לא רע בכלל.

מצד שני לקונצרן VAG יש בדור הנוכחי ספורטיביות לא רעות בכלל,גם הדור הקודם לא היה רע (למעט GOLF GTI ו-V5 הקודמות שלכל הדעות לא עלו על הציפיות,בערך כל מגזין ותוכנית רכב מקצועית תמכה בדעה הזאת).

ולסיום יש את הצרפתיות הספורטיביות של שנות ה-90 שהן אכן לא חזקות (מדבר על דגמי ה-106 בעיקר) אבל גם היום אין מכונית סטנדרטית שיודעת להתנהג כמו שהן מתנהגות,ולא פעם ולא פעמיים הן הביכו מכוניות חזקות מהן משמעותית במסלול.

אז נכון,יש מכוניות שנוסעות ישר מהר ויש כאלה שפונות מהר,וכאן זה כבר עניין של טעם אישי,כל אחד והעדפתו.

אגב,מישהו אמר כאן "קח את הנהג הנכון ושים אותו מאחורי ההגה של איביזה והוא יתן ל-106 בראש במסלול".

המשפט נכון חלקית,קח נהג ברמה ושים אותו מאחורי הגה של מכונית נורמלית והוא יתן בראש למכונית ספורטיבית עם נהג לא מיומן.

על אותו משקל יכולת להגיד "קח את הנהג הנכון ושים מאחורי ההגה של 106,ותחסוך לנו את הדלק,כי אין טעם לעלות למסלול לשבור לה את הזמן".

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...