Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעלים של איביזה, כול החברה עם הצרפתיות צודקים בכול מילה שלהם על ההתנהגות של האיביזה,ואני יכול להוסיף שלא קים לה תמושג הזה התנהגות.

אבל זה לא אומר שהיא לא יכולה לעשות זמנים מהירים, כמו שכבר הוכיחו שהיא יכולה ביותר וקים לה הפוטנציאל.

אז נחזור על המשפט שכבר אמרנו אותו בVAG פעם,עדיף לסים מקום ראשון ולסבול ,מאשר מקום שני ולהנות בסיבוב:-P.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הויכוחים כאן הם מיותרים וכייף לראות שגם אלו ש"מתיימרים" ליהיות רכבים ל"קו הישר" יודעים להנות מהכל.

אין כל רע בלפרגן :idea:.

אני יודע שהרבה אנשים מהפורום לא מכירים אותי בכלל. אבל בכל זאת אני חושב, שמה שעומר רשם הוא הנכון ביותר.

נכון, רכבי vag הם לא בעלי התנהגות מושלמת אבל זה נכון שמבחינת אבזור, בטיחות, כוח, ושאר איכויות הם מהדרגה הראשונה.

אבל זה גם נכון, שרכבי psa למיניהם הם מתנהגים הרבה יותר טוב מאשר רכבי vag (בשנות ה90 לפחות..). אבל, אצלהם אין בדיוק את האבזור והבטיחות והכוח שיש לכבי vag. אז זאת בדיוק הנקודה- כל אחד קונה את הרכב שהוא קונה לפי ההעדפות האישיות שלו- בין אם זה לרכב מתנהג gti נקרא לזה, או רכב איכותי יותר לחיים ויותר לקו ישר שנקרא לו gt.

אבל הנקודה התחתונה- צריכים לפרגן לכולם- במיוחד בארצנו הקטנה ונטולת הספורט המוטורי (:evil:) טוב שיש ימים כאלה והלוואי שזה ימשיך ככה. כל פעילות היא מבורכת. אה ושחכתי, כל הקטע גם היא ההנאה ולאו דווקא איך ההקפה בוצעה או איזה מהירה יותר- כי תכלית חובבי הרכב הוא להנות.

שיהיה לכולם לילה טוב :wink:

והלוואי שלי תהיה הזדמנות כזאת כשאני יהיה עם מספיק ניסיון כמוכם.

יש חלום חדש...

פורסם

אור, עזוב שטויות.

רנו כבר כמה שנים טובות עם 5 כוכבי בטיחות.

מתי כבר השירשור הזה ינעל או יחזור למוטב?!?!

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הויכוח שלכם הוא ממש כמו מה עדיף במיטה - תנוחה מיסיונרית או אולי להיות למטה...לכל אחד יש את ההעדפות שלו וזהו.

לפי התיאוריות שלכם בעלי אלפא הם ממש מזוכיסטים...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי- לא זה הויכוח כי זה באמת שאלה של טעם, הבעיה התעוררה כי משהו החליט לקבוע קביעות של:

תגיד לי איזה רכב יש לך ואגיד לך מי אתה.

הכללה הזאת והסטיגמות התלושות מהמציאות, זה מה שהדליק את כל האש הזו.

זה לא משנה "למי יש יותר גדול" מי יותר "חזק" או מי יותר "מתנהג"- זו בהחלט שאלה של השקפת עולם.

אני מסוגל להשלים עם משפטים כמו: הראלי יותר מתנהגת, הקלאו הרבה יותר כיפית בכל הקשור לפניות וכו'

אבל עם משפט כמו ש"השטן 106" רשם ואני מצטט:"מי שחושב שאיביזה או כל סיאט מכל סוג בארץ ובחו"ל מסתובבת כמו 106,306,קליאו ספורטיביות,או שחיי בסרט ששלו הכי טוב,או שפשוט לא יודע לנהוג בגרוש.

רוב האנשים שקונים את המכוניות הללו הם בדיוק שילוב של שתי הסוגים!:idea:"

זה מה שמכעיס ומשגע אותי- מי נותן לאותו אדם את הזכות לקבוע בצורה מכלילה ומכוערת שכזו. הוא יודע מי אני? מה אני? איך אני נוהג? למה קניתי את הרכב? איך רכשתי אותו? מי הוא בכלל?

ומודה- הקלאו פונה טוב יותר וכך גם הראלי וכך גם הרבה מכוניות נוספות אבל אני חובב שבלולים, מה לעשות?

ועדיין טוען כי עם שיפור נכון גם הסיאט תרקוד- לא כמו הצרפתיות אבל כמו שצריך.

אין לי שום בעיה עם טעם והשקפה שונות משלי- יש לי בעיה עם אנשים שקובעים קביעות כמו הסוג הנ"ל - גועל נפש ותת רמה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן,

לא סתם אנחנו קוראים לו דביל ב PSI. :) אז אל תקח את זה קשה מדי. (ראה שורה אחרונה בחתימה שלי).

אני גם חובב טורבו וחבל שה 306 לא הגיעו עם שבלולים.

מה שיפה אצל סיאט זה שהם יוצאים עם דגמים חזקים ובמחירים לא הכי יקרים.

לצערי ב PSA אני לא רואה משהו מעניין כבר הרבה זמן וההתנהגות של הרכבים שלהם זה לא מה שהיה פעם. זה זן הולך ונעלם וחבל.

אגב, אני חושב שב 207GTI אפשר לנתק בצורה מלאה את ה ESP.

מעבר לזה, כל הכבוד על אירגון האירוע והתמונות. כמה עולה הטנק?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אור, עזוב שטויות.

רנו כבר כמה שנים טובות עם 5 כוכבי בטיחות.

שים לב שרשמתי את הצרפתיות ה"חמות" של שנות ה90 :-)

יש חלום חדש...

פורסם

רוב האנשים שקונים את המכוניות הללו הם בדיוק שילוב של שתי הסוגים!:idea:"

זה מה שמכעיס ומשגע אותי- מי נותן לאותו אדם את הזכות לקבוע בצורה מכלילה ומכוערת שכזו. הוא יודע מי אני? מה אני? איך אני נוהג? למה קניתי את הרכב? איך רכשתי אותו? מי הוא בכלל?

ומודה- הקלאו פונה טוב יותר וכך גם הראלי וכך גם הרבה מכוניות נוספות אבל אני חובב שבלולים, מה לעשות?

ועדיין טוען כי עם שיפור נכון גם הסיאט תרקוד- לא כמו הצרפתיות אבל כמו שצריך.

אין לי שום בעיה עם טעם והשקפה שונות משלי- יש לי בעיה עם אנשים שקובעים קביעות כמו הסוג הנ"ל - גועל נפש ותת רמה.

עידן

צודק ב- 200% התגובה הרלבנטית ביותר פה , אכן יש כאלה שפשוט מעדיפים כוח מתפרץ מאשר התנהגות כביש וכמו שציינת שתיהם חובבי נהיגה כל אחד בדרכו שלו .אי אפשר להכליל רק על פי סוג רכב , בדיוק כמו שלא כל אחד שיש לו הונדה או BMW הוא ערס . דרך אגב לידע כללי ב-306 (וכמובן ב-ZX) אין בעיה לגדוש בקלות פשוט משתילים מנוע של 605 טורבו ומשם השמיים הם הגבול , כמובן שגם ניתן לאשר זאת הקוד מנוע תואם ל-306.

פורסם

אין דבר כזה לגדוש 306 בקלות, גם לא עם 605. זה לא קיט של הונדה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
עידן,

לא סתם אנחנו קוראים לו דביל ב PSI. :) אז אל תקח את זה קשה מדי. (ראה שורה אחרונה בחתימה שלי).

אני גם חובב טורבו וחבל שה 306 לא הגיעו עם שבלולים.

מה שיפה אצל סיאט זה שהם יוצאים עם דגמים חזקים ובמחירים לא הכי יקרים.

לצערי ב PSA אני לא רואה משהו מעניין כבר הרבה זמן וההתנהגות של הרכבים שלהם זה לא מה שהיה פעם. זה זן הולך ונעלם וחבל.

אגב, אני חושב שב 207GTI אפשר לנתק בצורה מלאה את ה ESP.

מעבר לזה, כל הכבוד על אירגון האירוע והתמונות. כמה עולה הטנק?

הESP ניתן לניתוק מלא רק עד 50 קמ"ש , אחרי 50 קמ"ש הESP נדלק אוטומטית ולא ניתן לניתוק אפילו לא חלקי.

שתבין את זה.. מכונית ספורטיבית צרפתית היא בכלל לא ספורטיבית מהבסיס שלה.. הכי טוב להוציא את הפיוז של הESP :lol:

פורסם

כל הכבוד למועדון VAG על הארגון של יום כזה חבריו :mm_yeah:

ולגבי וואגים ,

גם איתם ניתן להגיע לרמה התנהגות של צרפתיה אז מספיק עם הזיוני שכל .

דדי ( שמתגעגע לגולף שהייתה לו שידעה להתנהג !!!)

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אירוע תחרותי משותף עם PSI ? יכול להיות די נחמד:roll:

ברגע שיתאפשר לעשות אירועים תחרותיים בנחשונים אני אדאג ליצור קשר

עם הגורמים המתאימים ואולי נארגן משהו כזה

רן

שהולך לארגן קנייה קבוצתית של ARB למועדון VAG :idea:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...