Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה יום ונראה שמאוד נהנתם.

מי שחושב שאיביזה או כל סיאט מכל סוג בארץ ובחו"ל מסתובבת כמו 106,306,קליאו ספורטיביות,או שחיי בסרט ששלו הכי טוב,או שפשוט לא יודע לנהוג בגרוש.

רוב האנשים שקונים את המכוניות הללו הם בדיוק שילוב של שתי הסוגים!:idea:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

למה להתלכלך בצורה כזו נמוכה ורדודה.

לי יש איביזה טורבו אז מה זה אומר?

ולך יש 106, אז זה אומר שאתה יודע לנהוג, כל מי שיש לו 106 יודע לנהוג?

אולי זה פשוט אומר שאין לך כסף למשהו יותר מתקדם מרכב שעולה 30K- רק בגלל שיש ילדים שרוצים לקנות אותו (זה נכנס להם בתקציב פשוט...) - תגובה מעצבנת נכון?

אז בואו נשמור קצת על דרך ארץ

האיביזה לא מסתובבת כמו 106 אבל היא תסובב כל 106 על האצבע הקטנה עם הנהג הנכון מאחורי ההגה- איך אני איתך.

יתרה מכך- מי שנוהג על רכב "לא מתנהג" מתאמץ יותר מאחד שנוהג על מכסחת דשא שיודעת לפנות. בוא תראה כמה תזיע שתנסה לעשות מסלול עם רכב כמו שלי...

ולא רק שאתה בוחן רכב מדופלם, גם הפכת לפסיכולוג שיודע לאפיין איזה אופי של אדם דרוש לאיזה רכב. כל הכבוד לך שסיימת תואר בחרטטולוגיה מאוניברסיטת ביר זית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
למה להתלכלך בצורה כזו נמוכה ורדודה.

לי יש איביזה טורבו אז מה זה אומר?

ולך יש 106, אז זה אומר שאתה יודע לנהוג, כל מי שיש לו 106 יודע לנהוג?

אולי זה פשוט אומר שאין לך כסף למשהו יותר מתקדם מרכב שעולה 30K- רק בגלל שיש ילדים שרוצים לקנות אותו (זה נכנס להם בתקציב פשוט...) - תגובה מעצבנת נכון.

אז בואו נשמור קצת על דרך ארץ

האיביזה לא מסתובבת כמו 106 אבל היא תסובב כל 106 על האצבע הקטנה עם הנהג הנכון מאחורי ההגה- איך אני איתך.

יתרה מכך- מי שנוהג על רכב "לא מתנהג" מתאמץ יותר מאחד שנוהג על מכסחת דשא שיודעת לפנות. בוא תראה כמה תזיע שתנסה לעשות מסלול עם רכב כמו שלי...

ולא רק שאת הבוחן רכב מדופלם גם הפכת לפסיכולוג שיודע לאפיין איזה אופי של אדם דרוש לאיזה רכב. כל הכבוד לך שסיימת תואר בחרטטולוגיה מאוניברסיטת ביר זית.

עידן

לפחות אל תסתור את עצמך וכמו שאמרת לו לא לרדת נמוך הימנע גם אתה מלעשות זאת.

דבר נוסף לפי התאוריה שלך, מי שמחזיק במשפחתית בעצם מתאמץ יותר ולכן הוא נהג יותר טוב? :|

אם כך עם ישראל שמחזיק במשפתומטיות הם הנהגים הכי טובים , תאוריה מעניינת :lol:.

דרך אגב שבוחנים רכב אז מין הסתם שמים בו את אותו הנהג , כמו הסטיג בטופ גיר ככה ששוב התאוריה שלך יורדת לפח שעם הנהג הנכון האביזה תסובב את ה-106.

Power Is Nothing Without Control

מה שווה כל הכוח שיש לך ברכב אם אתה לא יכול לשלוט בו? זה בדיוק כמו שיהיה לך סוס מהיר מאוד וחזק מאוד אבל הוא לא יהיה ממושמע לא יהיה ניתן לרכוב עליו בלי שהוא ינסה להעיף אותך ממנו ושתירצה להסתובב הוא יעשה דווקא וימשוך אותך ישר ?

אני מעדיף סוס חלש יותר אך ממושמע וצייתן שיפנה לאן שאומרים לו שיגיב בדיוק כמו שאני רוצה ושיהיה בו קצת עוקץ זה פשוט הנאה פשוטה וטהורה.

עוד כמה מילים לסיום על האיבזה שהקיפה את המסלול בזמן מכובד , אכן זמן הקפה מכובד אך בהתחשב בכמות הסוסים שיושבים שם , על המשקל הנמוך הזה הזמן הזה לא כל מלהיב כמו שלירן אמר תשקיע סכום כסף דומה על צרפתיה וגם עם פחות כ"ס היא תעשה זאת מהר יותר.

פורסם

למה ככה למה?:oops:

חברים אנחנו פה בפורום שנועד בכדי שכל "חובבי הרכב"-אנחנו,אנשים שאוהבים רכבים יכירו ידברו יחוו ביחד, לא בשבילך שנתחיל להתנגח של מי מה מו...

אני יכול להגיד שאני שמח שיש "התלהמות" שכזו.. כל אחד פה מגן על הרכב שלו כאילו זאת אישתו/בעל מניות בחברה וזה מעניין8)...

באופן אישי ואובייקטיבי (שזו המילה היחידה שהיתה פה מונעת את הבערות הצמיגים שעוד רגע קוראת פה...) אני יכול להגיד שאני די בעניין נהיגה ספורטיבית וטעמתי מכאן ומכאן.. אחרי GSI,XSI,סליקה GTI ,אלפות,יש בבית כרגע לאחי VTI,ולי כרגע יש GTI-6 ככה שאנחנו די חובבי רכב בבית אני יכול להגיד שלכל רכב יש את החוויה שלו, כמו שהאישה שלך לא יכולה להיות בלונדינית,כוסית,חזה סיליקון,פצצת על,אמינה בטירוף,יודעת לבשל,מנקה כל היום ת'בית,לא מתלוננת,מכבסת,שוטפת לך ת'אוטו,מחכה לך שתחזור מהמפגש בימי חמישי במגשימים,וכו' וכו' וכו' לכל רכב יש את יתרונות והחסרונות נהיגה שלו, אני אישית מוותר על ה"קו הישר" לטובת חוויה שכוללת בתוכה את הרוב...בסכום זהה לרכבי כ55+- יכלתי לנהוג באחת מהאיביזות ולגדוש קדימה:evil:

מה אתם פה "נדלקים" אחד על השני? יאללה במגשימים ההוא עם האיביזה נותן לי בראש? בוא נמשיך לנחשונים משם ויקבל בראש... יאללה חלאאאאסס.....

ערב-טוב!

אטוטלור....

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

גם אם היה לי אבא מליונר,(כמוך) בחיים לא הייתי קונה איביזה,פשוט אין בזה היגיון...אני הרי אוהב לנהוג,אז למה לסבול?

אם היה לי אבא מליונר (כמוך) הייתי קונה STI,GT,או אפילו משקיע בבורסה,עדיף לעשות כסף על חשבון אבא,מאשר לסבול בקו ישר.

אני יודע שאיביזה זה לא זה,נהגתי ברבות מהן,וגם הבעלים שלהן שנתנו לי לנהוג,ואז נסעו איתי ביחד ב106 ואז הבינו גם שהם לא יודעים לנהוג,ולא יודעים מה זה רכב,איביזה זה רכב בטוח וחזק לקו ישר,ולא שום דבר אחר!!

לא רכב מסלול ל"נהג המיומן":?

זה הרכב עם השלדה הכי מזוויעה שקיים ביקום,בעצם ג'אסטי יותר גרועה.

אין לי בעיה להודות שהצרפתיות חלשות מול הגרמניות,זה נכון וברור.

אבל להגיד שהאיביזות למינהם מתנהגות אותו דבר ואף יותר,זה פשוט לחיות בפאקינג סרט.

בעלי האיביזות,אתם יודעים בכלל מה זה היגוי יתר...אני לא אתפלא אם לא,כי פשוט אי אפשר ליצור מצב כזה באיביזה,אי אפשר!!!

כאילו מה בעלי האיביזות למינהם,אתם באמת חושבים שהשמש זורחת מהתחת שלכם?

יש לכם חרא שלדה!! תפנימו ותחליפו רכב,או שתצאו למסלול ותבדקו,אבל אל תזיינו בשכל:arrow:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

האיביזה שלי נכנסת יפה להיגויי יתר קלים בתוך פניות ארוכות, או משחקת על החלקה קלה של 4 גלגלים.

מצד שני זה נכון שבכניסה לסיבוב בהפניה הראשונית של ההגה לא הצלחתי אף פעם לזרוק איתה.

מצד שלישי היא ממש דבק בסיבובים בכבישים הציבוריים ויש מלא אחיזה ויכולת האצה מרשימה תוך כדי סיבוב.

לגבי מדידת זמנים, ציירו פס לבן בהתחלה, צלמו בוידאו הקפה שלמה ללא הפסקה, שימו לב לפריים המדויק בסרטון בו הרכב עבר על הקו בהתחלה ובסוף, ויש לכם מדידה בדיוק של פלוס מינוס פריים בודד (4 מאיות).

פורסם
גם אם היה לי אבא מליונר,(כמוך) בחיים לא הייתי קונה איביזה,פשוט אין בזה היגיון...אני הרי אוהב לנהוג,אז למה לסבול?

אם היה לי אבא מליונר (כמוך) הייתי קונה STI,GT,או אפילו משקיע בבורסה,עדיף לעשות כסף על חשבון אבא,מאשר לסבול בקו ישר.

אני יודע שאיביזה זה לא זה,נהגתי ברבות מהן,וגם הבעלים שלהן שנתנו לי לנהוג,ואז נסעו איתי ביחד ב106 ואז הבינו גם שהם לא יודעים לנהוג,ולא יודעים מה זה רכב,איביזה זה רכב בטוח וחזק לקו ישר,ולא שום דבר אחר!!

לא רכב מסלול ל"נהג המיומן":?

זה הרכב עם השלדה הכי מזוויעה שקיים ביקום,בעצם ג'אסטי יותר גרועה.

אין לי בעיה להודות שהצרפתיות חלשות מול הגרמניות,זה נכון וברור.

אבל להגיד שהאיביזות למינהם מתנהגות אותו דבר ואף יותר,זה פשוט לחיות בפאקינג סרט.

בעלי האיביזות,אתם יודעים בכלל מה זה היגוי יתר...אני לא אתפלא אם לא,כי פשוט אי אפשר ליצור מצב כזה באיביזה,אי אפשר!!!===כנס איתי לרכב אני כבר ידאג לך להיגוי יתר

כאילו מה בעלי האיביזות למינהם,אתם באמת חושבים שהשמש זורחת מהתחת שלכם?מה היא לא זורחת?

יש לכם חרא שלדה!! תפנימו ותחליפו רכב,או שתצאו למסלול ותבדקו,אבל אל תזיינו בשכליש לך מכסחת דשא , תפנים אתה קודם שא אפשר להתחרות כל הזמן ברוורס:arrow:

שלום קפטן חרטטה,

כרגיל כמו בכל שירשור נחמד ומעניין אתה בא ומבאס את כולם אז שלום לך.

במקרה אני מכיר את אבא של הבחור והאמת אבא לא שם שקל על האוטו הזה, כן האוטו הזה, כן האיביזה ככה שדי בלבלת את עצמך פה עם עצמך.

דרך אגב אותו אבא כן כן אבא (שלי) נוסע על לאון טורבו,, לא נהג טוב אתה אומר? רוצה להתווכח על זה? ("כל מי שנוהג על סיאט הוא בלה בלה בלה " כמילותיך שלך)

אתה כנראה לא היית שם בנסיעת המבחן באותה לאון מסכנה שאבאש לי ניכנס אליה - בו נגיד שאני ואחי היינו מאוד מופתעים???

מה שנאמר פה על נושא הכסף פשוט נכון, אני בספק שאם היה לך כסף היית נוסע במכסחת דשא שלך ומהלל אותה, בו נהיה רציניים התנהגות לא התנהגות אתה באמת חושב שבמסלול כמו נחשונים אתה עומד עם איביזה טורבו, אתה באמת חושב שכל מי שנוהג בסיאט הוא נהג גרוע-- יכול להיות ויכול להיות שלא.

אני רק יודע שאתה רברבן קטן שנוסע במכסחת דשא שקורעת את האוטו ביאנקי שפעם היה לי-- כל הכבוד.

מר בחור, תפסיק לדבר שטויות במיץ ולך שב על עציץ או משהו כי אין לי מושג מאיפה הגעת, .

להבדיל ממך אני ממש לא מזלזל ב106 שלך, זה דווקא אוטו שאני מאוד אוהב אבל תעשה לי טובה אם יש לך יותר מ30K בארנק לך תקנה ספורטיבית אמיתית ואם לא לפחות אל תדבר שטויות במיץ

ודרך אגב אני מקווה שאתה נוהג כמו שאתה מדבר ...

מר פורשה, אולי מספיק עם התירוצים בסגנון" בטח שהאיביזה היתה הכי טובה במסלול כי יש לה 7000 כ"ס, בסופו של דבר היא לקחה, ועד שלא תיקח אותה מישהי אחרת על בסיס התנהגות בלבד אז אין יותר מידי מה לסנגר, וכשאתה מעלה 106 ראלי ואיביזה טורבו באותו משפט כדאי שהאיביזה תהיה עם המברקס מורם וברוורס..

בן

*מצטער על התגובה הזו פשוט דיברתם פה שטויות בקצב

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

benj, אתה רוצה להשוות שתי רכבים? תשווה אותם סטנדרטיים ולא עם כמעט כפול כ"ס ממה שהייה להם במקור.

דבר נוסף אל תשכח שה-106 אולי חלשות מבחינת מנוע והמנוע קטן והספק לא גבוה במיוחד אבל הן קלות בהרבה מרוב הרכבים כיום שוקלות פחות מטון ולכן הן דיי זריזות .

הצרפתיות החדשות יותר , כמו הקליאו ספורט למשל כבר ממש לא חלשה גם לא בקו ישר , 172 כ"ס במקור זה יותר מהאיבזה במקור על משקל דומה ואף קל יותר כששתיהן במצב סטנדרט האיבזה ממש לא תברח לקליאו בקו ישר.

פורסם

באופן אובייקטיבי הייתי אומר שהיתה בידי(לא בבעלותי) גולף GTI 99 עם צ'יפ פילטר אין בוקס ואגזוז שאני לא מאמין שחזקה מה6GTI שלי(שהיא סטאנדרטית לחלוטין אגב...),ואם כן-ואם,לא בהרבה. VR6 אני בטוח שלא חזקה יותר מה-GTI6 ככה שגם בקו ישר יש צרפתיות חזקות דיין... S16 ZX16...שתצא אחלה VR עם זוהר,יעשה לה קרקס גם בסיבובים,וגם ביישורת.

אל תשכחו שלשפר רכב מוגדש זו לא בעייה גדולה, צריך למטרת השוואה נכונה,להשוות את הרכבים במצב המקורי שלהם גם אתם בעלי הVAGיות למיניהן תעשו חושבים... הצרפתיות לא רעות כמו שאתם מדמים אותן סה"כ מבחינת ביצועי יישורת את ה"מוגדשות" שלכם נוח וזול יותר "לשפר".ואת הצרפתיות בסיבובים...

רכב טוב יוצא מהחברה רכב טוב. ראיתי את חברים של אחי מחזקים מנועים וגודשים באר8 למשך...חצי שנה ואז הרכב עומד מלכת.. אותו אחד שקופץ בראש (כמו שאתם כרגע עושים פה)ואני מצוטט" שברתי אימפרזהSTI" נוסע באוטובוסים כי אין לו מנוע... אותו אחד עם איביזה 900 כ"ס יכול לרדת לאילת בשיא החום עם מזגן רכב מלא? אולי כן ויישר כח,אני לא הייתי מוכן...

זה למה כשיהיה לי הכסף אני יקנה STI/S3/S2000/אחרי הGTI6...כי החבילה הכוללת צריכה להכיל בתוכה כסף=ביצועים(ברבים)

לא רק האצה או רק סיבוב או רק בלימה או רק נוחות. קומץ של דברים.

יאללה שמיו ינעל כבר את השרשור הזה:wink:

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

הייתי מתחיל להגיב, עקב כך שהייתי בעלים גם של VAGית ספורטיבית והיום, אני כמעט שנה כבר של קליאו ספורט,

אבל אין לי כח לזה!!!

גם השירשור הזה מתחיל לאבד פרופורציות :-(

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
benj, אתה רוצה להשוות שתי רכבים? תשווה אותם סטנדרטיים ולא עם כמעט כפול כ"ס ממה שהייה להם במקור.

דבר נוסף אל תשכח שה-106 אולי חלשות מבחינת מנוע והמנוע קטן והספק לא גבוה במיוחד אבל הן קלות בהרבה מרוב הרכבים כיום שוקלות פחות מטון ולכן הן דיי זריזות .

הצרפתיות החדשות יותר , כמו הקליאו ספורט למשל כבר ממש לא חלשה גם לא בקו ישר , 172 כ"ס במקור זה יותר מהאיבזה במקור על משקל דומה ואף קל יותר כששתיהן במצב סטנדרט האיבזה ממש לא תברח לקליאו בקו ישר.

ידידי,

מסכים איתך במאת האחוזים , אני אישת מאוד אוהב את ה106 ראלי ותלוי כמובן מה התקציב שבידך, ושב אני חוזר ואומר מי שקיים בכיסו תקציב גדול יותר לא ממש יסתכל לכיוון ה106 - עשיר ככל שיהיה/כני מרוד ככל שיהיה.

מי שתקציבו מאפשר לו את ה106 ורק אותה אז כן, זוהי אופציה מעןלה- אני אישית מאוד אוהב את הרכב

סייג אחד בדבריך,, אתה טענת שמדידה צריכה להתבצע רק בסטנדרט, ה106 מהמסלול לא היתה סטנדרטית זה בטוח, ככה שזה לא באמת תופס.

בסופו של דבר מי שירד ל לפסים אישיים הוא מר 106DEVIL שהחליט שבעלי הסיאט לדורותיהם פשוט לא מבינים דבר וחצי דבר בנהיגה ואני אומר כל מכונית והסטנדרט שלה ומה לעשות שה106 לעולם תישאר ה106 ובעיות הכח שלה לעולם ישארו שם.

לעומת זאת את הבעיות שסאיביזה אפשר להפחית ולתקן ובעח יכול להתעצם, מה לעשות זה המצב

ושים לב לדבר נוסף דווקא אותה קופרה שהתחרתה ב106 המשופרת היתה סטנדרטית לחלוטין

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

פשוט גועל נפש מה שהולך פה.

באו אנשים, שיתפו אותנו בפעילות מוטורית נחמדה שהיתה להם וצירפו תמונות. מה הבעיה לפרגן?

יודעים מה - לא רוצים לפרגן? לא צריך. אבל לפחות תסתמו את הג'ורה ואל תתחילו עם הלכלוכים האלה שממילא לא מוסיפים כבוד לאיש.

ואח"כ מתפלאים למה אין לנו ספורט מוטורי בארץ - מלחמות היהודים האלה הן שהורגות אותנו.

בושה וחרפה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
רוני

קצת פירגון לא יזיק, בזמני הקפה, הצפרדעים שלך יאכלו הרבה קש, גם על המסלול ה"מתקשר" והצפוף הזה.

נ.ב: דווקא את הפס השחור עשה רכב VAG הנעה אחורית, השאר, כפי שראית, היו עסוקים ב"משיכה ואחיזה" !!!

ליאור

בנאי, רוני עוד לא אמר מילה ואתה כבר תוקף מתוך התגוננות ? למרות שאתה כרגיל מכוון לברשד.:wink:

עוד פעם פתחת תיבת פנדורה פה ?

הפעם אינני יכול להתאפק - תסתכל על הסמלון שלי ותבין את הרמז.:idea:

התמונות מעולות.

חבל שלא קפצתי אחרי עבודה, אני דווקא אוהב לראות "אוניות" בתנועה:lol:

Veni Vidi Vici

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...