Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורים של חבר שכרו יונדאי גטס לכמה חודשים, ועכשיו הם רוצים לקנות את הרכב

מחברת ההשכרה.

הם קיבלו אותה עם 8000 ק"מ, ועכשיו היא עם 16000.

היום אבא שלו התקשר לחברת ההשכרה לשאול אם הם בכלל מוכרים רכב כזה,

כיוון שהוא יחסית חדש.

הפרטים שלה לפי מה שהוא הקריא לי מהרשיון הם:

תעודת בעלות: 08/05/07

רישום: רכב השכרה. יצרן/דגם: יונדאי גטס GLS הנעה: 4X2 שנת ייצור: 2008 . הספק(כ"ס) : 97.

מזגן: כן 5 דלתות . אוטומטי

מה שאמרו לו בחברת ההשכרה שהמחירון הוא 77350ש"ח, ושהם מוכרים אותה ב 72500 ש"ח.

חיפשתי במחירון, ו 77350 זה מחיר של שנת 2007, ולא 2008 כמו שכתוב ברשיון, וזה גם לא מחיר של GLS,

אלא של GLF.

מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בדברים?

פורסם

שנת דגם 2008 זו השנה הנוכחית, ולכן לרכב מודל 2008 מורידים אחוזים לפי מספר חודשי השימוש, אחוזים אלו מופעים במחירון המודפס. אחרי כל ההורדות המחיר לא יכול לרדת מתחת למחיר של מודל 2007, אלא מקסימום להיות שווה לו, וזה כנראה המצב אצלך, כי הרכב כבר 9 חודשים על הכביש.

לגבי רמת גימור - כמה כריות אוויר יש ברכב? האם יש ABS? האם יש מראות חשמל ?

פורסם

מדובר בדגם GLF, חלונות חשמל קדמיים וכרית אוויר אחת. זה הרכבים שב-95 אחוז משתמשים חברות השכרה.

אל תצפה לירידה גבוהה מהמחירון, בגלל העובדה שרכב, הוא רכב חדש, וחברה עדיין לא הספיקה להרוויח ממנה, זאת הסיבה לירידה מאוד קטנה. אם תבדוק רכבים מהשכרה שלפחות שנתיים על הכביש תוכל להגיע ל15 ו20 אחוז ירידה מהמחירון, וזה נוסף למחירון הרבה יותר נמוך.

בהצלחה.

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם
עדיף לקנות רכב שחברת ההשכרה לא "הרוויחה" ממנו, ככה הוא פחות קרוע ויותר חדש

והרבה יותר יקר, הכל עניין של עלות מול תועלת. אם כך, עוד יותר עדיף לקנות רכב חדש מהחנות.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• תוכן חדש...