Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הנראה הפסיק לעבוד לי הטרמוסטט.

אני רוצה להכליפ אותו, אבל אני פשות לא מצליך למצוא אותו.

את התרמסביץ , שמפעיל את הונטוט - מצאתי.

סנסור של הטמפרטורה - גם מצתי.

אבל איפו הספרדים העלה הכביעו את התרמוסטט אין לי מושג.

חצי שעה חיפשתי, ולא הצלחתי למצוא.

האוטו זה סיאט אינקה 98 דיזל 1.9

פורסם

בדיוק את זה עשיתי לפני שעה.

לא נראה לי שהתרמוסטט שם.

אבל בגרוטעה הספרדיט הזות, אי אפשר כל כך להגיעה למקומ הזה בלי לערים את האוטו על הליפת.

באחד מן השרטוטים שראיתי, היהי צריך להיות תרמוסטת בקצה של צינור רדיאטור תחטון, אל גם הצינור הזה היהי אמור להיות ישר

ולא עקום, כמו אצלי...

פורסם

ידידי היקר,

ראשית מי שהחביא את התרמוסטט הינם הגרמנים כנראה...התרמוסטט עד כמה שזכור לי נמצא מתחת למשאבת מים בתוך בית התרמוסטט שממנו יוצא גם צינור.

המשאבה נמצאת בצד שמאל כאשר אתה מסתכל על המנוע מקידמת הרכב ומתחברים אליה שני צינרות מהצד בנוסף לצינור התחתון.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא מבין גדול במכוניות, אבל אני גם לא רוצה לשלם לאיזה מוסכניק שגם יעבוד עליי.

יש לי זמן והטרמוסטט אולה 70ש"ח

אבל אני עדיין לא מצליך לעבין איפו הוא נימצה.

תמונה מזה תעזור לי להבין איפו החרה הקטן הזה מתחבה.

פורסם

להלן, חלק מספר 9.

טרמוסטט כפול לדעתי, במשאבת מים.

להבא, צרף קוד מנוע (או עדיף כבר עכשיו, שאהיה בטוח שצירפתי לך את התרשים הנכון)

ללא שם.JPG

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה על האזרה והתמונות. אבל גם אני חיפשטי ב ETKA

והעניין, שאיפו בעיור הזה מצויירת משבת מיים, יש לי משבת סולר.

בדיוק את התמונה הזות מצתי בETKA.

אז או שהאוטו שלי דפוק, או שאני דפוק :-D

פורסם

באמת מוזר.

מה הקוד מנוע?

האם כשחיפשת, אתה מתכוון שפירקת, או שרק חיפשת סימנים למקומות שאולי בהם עלול להמצא הטרמוסטט?

ייתכן כי הטרמוסטט הוצא מהרכב ולכן אתה לא מוצא אותו?

ד"א התמונה מ-ETOS

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

עדיין לא פירקתי כלום.

פשוט אחרי איזה אירועה טרטומתי שהאוטו עבר( יתממות יתר - > הכלפת ראש מנועה) , שמתי לב שלוקח הרבה זמן לטמרפטורה

להגיה לטמפרטורת עבודה נורמלית. בדקתי אם זה הונטות, אבל הן עובדות כמו שצריך, לא כל הזמן, ולא בטמפרטורה נמוכה.

ככל הנראה, יש לי צירקוציה תמידית דרך הרדיאטור -> ככל הנראה, תרמוסטת לא תקין.

ואיפו אפשר למצוא את קוד המנוע?

פורסם

שאמרתה קוד מנועה, זה מזה אזר לי.

קוד המנועה שלי זה 1Y .

חיפשטי, ומצתי איפו החרה הזה מתחבא.

זה על הצינור התחתון , שיוצה מהרדיטור, ונכנס למשבת מיים.

אבל כדי לעגיעה למקום הזה, צריך לערים את האותו על ליפט או ממש לזחול מתחת לאוטו.

זה יהיה מזה מעניין הכליף את הטרמוסטט :-D

פורסם

בכל מקרה, קוד מנוע זה הכי מדויק שאפשר.

התמונה שהעליתי לך מתאימה. זה לא נדיר ברכבי VAG שהטרמוסטט בצינור התחתון בכניסה למשאבה.

הפירוק לא קל, ואם אתה לא מכיר/יודע/בטוח, כדאי להעזר בבעל מקצוע.

שים לב, אתה צריך שם טרמוסטט כפול לפי מה שאני מבין מהשרטוט (עשה חיפוש בפורום על מנת להבין ולראות תמונות של זה).

בהצלחה.

פורסם

ארז, אל תסמוך על השרטוטים ב-ETKA או ב-ETOS בנושא מיקום מדוייק של החלקים.

שרטוט של מכלול מסויים משמש לתיאור החלקים עבור מספר רכבים והייצרן רק משמיט או מוסיף את החלקים בהתאם לקוד המנוע ברשימת החלקים.

כמו שכבר נתקלת בהודעה "החלק לא קיים".

בכדי לדעת את המיקום המדוייק+תיאור יש להשתמש בספרות אחזקה שניתן לרכוש אותה בקישור תמורת סכום כסף לא גדול.

https://erwin.volkswagen.de/erwin/showHome.do

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...