Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדריך נבוכים לפיז'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חשבתי אולי הגיע הזמן לנסוע באוטו שאפשר גם לנהוג עליו (אחרי 10 שנים על AX, קסארה וגולף).

חשבתי אולי ללכת על אחת הקלאסיקות- 205.

עשיתי חיפוש מפורט בפורום וקראתי לא מעט. ובכל זאת מעט שאלות בסיס:

1. למעט ה- GTI איזה דגם יתן לי את מירב ההנאה בעליות של חיפה, ואיזה שנתנונים מומלצים?

2. האם ידרשו שיפורים?

3. האם בימינו אנו ניתן עדין לקנות GTI במצב סביר?

4. ככלל- מה בודקים לפני קניה? מהן נק' התורפה?

5. אשמח לכל מידע!

התקציב- 30K ש"ח.

תודה.

פורסם

כמו כמעט כל פיג'ו-סיטרואן, מחלת הציריות היא בעיה שכיחה אבל אל תדאג לאחר ההחלפה הן מחזיקות כמה שנים (בקנייה תבדוק טוב-טוב).

לדעתי 1.4 בנזין ג'וניור יתן לך הנאה מנהיגה בגלל שילדה טובה (GTI מהנה וזו אותה שלדה מן הסתם) וכוח יש אז זו לדעתי הגרסה שיהיה לך כיף איתה למרות שגם 1.4 "רגילה" תיהיה בסדר.

בתקציב כזה אולי תמצא 206 (למרות שאיני בטוח שהיא נמצאת במחיר כזה) שאולי תיהיה במצב יותר טוב וגם לה יש שלדה מעולה ולכן אל תדאג.

פורסם

אין לי ספק שבתקציב של 30K אפשר למצוא רכבים עדיפים על ה205. לא ברור לי האם הדרישה שלך היא לרכב אמין ונוח או לרכב ספורטיבי תוקף-סיבובים ומחסל עליות ולכן אני לא אזרוק לך סתם המלצות.

ולשאלותיך - גם ה1.4 עולה לא רע את העליות של חיפה. בסך הכל ה205 נהנית מגיר עם יחסי העברה קצרים יחסית ומשקל עצמי קל כך שאין בעיה לטפס את הכרמל גם במהירות לא חוקית, רק שאם אתה מתכנן לטפס עם שלושה נוסעים ומזגן בצהריי יום קייצי וחם במיוחד, תצפה לאכזבה.

עדיין אפשר למצוא לא מעט GTI טובות ושמורות. צריך הרבה סבלנות והרבה זריזות אבל הם מסתובבות שם. לא מזמן פורסמו זוג GTI יפות וטובות למכירה, אני מניח שלקראת הקיץ יצוצו עוד כמה.

לגבי דגם ה1.4 - ראשית אין 1.4 ג'וניור כי ג'ויניור הוא שם הקוד ל1.1. שנית, הם בהחלט מהנות מאוד לנהיגה אבל פוטנציאל השיפורים החוקי שלך מוגבל מאוד ברכב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הדרישה כמובן היא לרכב תוקף סיבובים.

איזה שיפורים ניתן להכניס ב- 1400?

מה ההבדלים בהספק של ה- 1.4 לעומת ה- GTI?

אני חייב לציין כי לא חשבתי על הכיוון של ה- 306 XSI? אך ההצעה נשמעת מעניינת יותר מה- 205.

איזה הספק יש לרכב הזה ? האם יש דגשים מיוחדים בבדיקת הקנייה?

ואיפה עומדת ה- 206 XS בין ה- 205 ל- 306?

תודה לעוזרים.

פורסם

במקסימום תוכל להישאר בתחום האפור ולהחליף את ההזרקה הפרימיטיבית של ה205 למערכת מודרנית יותר. אם תעשה את זה כמו שצריך, כולל החלפה של ראש וקצת פורטינג תצליח להוציא 95-100 כ"ס מהמנוע. וזהו.

שיפורי מתלים ואחיזה אין יותר מדי.

עד כמה שאני חובב 205, לדעתי היא לא מתאימה לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא ברור לי האם לגבי דגם ה1.4 - ראשית אין 1.4 ג'וניור כי ג'ויניור הוא שם הקוד ל1.1. שנית, הם בהחלט מהנות מאוד לנהיגה אבל פוטנציאל השיפורים החוקי שלך מוגבל מאוד ברכב הזה.

תודה, לא דעתי את זה ואני מצטער שהטעתי אותך (פותח שרשור), למרות שאני חושב שראיתי 1.4 ג'וניור אבל אוקי כעת אני בטוח שאין.

שוב תודה.

• תוכן חדש...