Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לנהג צעיר, אוטו', כל הרכבים בשנתון 2001-2002, בהנחה שכל הרכבים במצב טוב,

מה עדיף לנהג צעיר, מבחינת אמינות, מראה, צריכת דלק, טיפולים וכו'.

יש לי הצעה על פולו שנתון 2002 נקייה משסי מטופלת רק במוסך מורשה ב44 אלף, אוטו' ועברה 108 אלף קילומטר, מה דעתכם? יש המלצות? הסתייגויות כלשהן?

פורסם

ביצעתי חיפושים, וקראתי הרבה אודות הרכבים, אבל עדיין לא נעשתה השוואה שכזו בפורום, אני צריך שיצביעו לי על הרכב שהכי יתשלם לי מבין החמישה.

פורסם

לא נמצאו התאמות. אנא נסה לחפש מונחים אחרים.

זה דחוף לי מאוד, אני ממש לא יודע במה לבחור?

206 \ פולו (במצב טוב שנת 02) \ לאנטיס (00-01)

פורסם

אתה חייב להבין שהלאנטיס אינה קשורה לשאר.

היא בכלל משפחתית, והשאר סופר מיני'ס.

אני הייתי הולך על אחת מהסופר מיני'ס - הן הרבה יותר צעירות באופי

מאשר הלאנטיס המשפחתומטית.

אבל שוב, זה תלוי במה אתה מחפש מהרכב...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני רוצה לקנות מכונית, שאני ארגיש שהוצאתי עליה את הכסף שלי בחוכמה, שאני אהיה מרוצה ממנה, תחת התקציב שלי.

שתוכל לספק לי אמינות, יציבות, מראה טוב ונוחות תחת התקציב שלי, ולכן אני אובד עצות :roll:

בגלל זה אני מבקש עזרה מכאלו (חברי הפורום) שיש להם הרבה יותר ניסיון ממני ברכישת רכבים ובכלל בשוק המכוניות.

פורסם

אני ממליץ שתערוך חיפוש על כל המכוניות שרשמת - אני בטוח שתוכל למצוא תשובות שיוכלו לעזור לך במציאת הכלה העתידית.

אני מצטרף להמלצות על הפונטו האוט'.

היא זריזה, מרווחת, בטוחה וחסכונית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני ממליץ שתערוך חיפוש על כל המכוניות שרשמת - אני בטוח שתוכל למצוא תשובות שיוכלו לעזור לך במציאת הכלה העתידית.

אני מצטרף להמלצות על הפונטו האוט'.

היא זריזה, מרווחת, בטוחה וחסכונית.

מצאתי היום סיאט איביזה 2002, מנוע 1600 והבנאדם דורש 39-40 אלף, גם במצב טוב,

מה עדיף? פולו 2002 או סיאט איביזה 2002? ד"א הסיאט עברה רק 95 אלף קילומטר.

פורסם
אם פונטו ספייס 03' ,

באה בחשבון .

אז - ..

יש לי פונטו יפייפיה שנת 2003 !

חלונות שחורים , צבע כסף !

הכי יפה בארץ !

שלח פרטי ..

לא תודה :?

פורסם

גיר אוטומטי שאינו יפני לרוב מתקלקל או בעל אורך חיים קצר. יש רכבים אירופיאים עם גיר אוטומטי יפני אבל לא פשוט לזהות אותם ( למשל פוקוס, רכבי אופל בד"כ)

מכיון שהתקציב שלך לא גבוה, עדיף שתחפש רכב עם גיר ידני ותימנע מאפשרות למכה כספית - תיקון גיר אוטומטי.

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...