Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני כ3 חודשים הוצאתי רישיון והואטו שיש לי הוא סובארו גרנד לאונה 95 יד ראשונה שאנחנו הוצאנו אותה החברה

במשך ה3 חודשים האלה שיש לי תרישיון שמתי לב שפתאום האוטו ניהיה יותר מהיר בפתיחה שאני לוחץ קיק והתאוצה שלו יותר מהירה מימה שהיתה

מה הסיבה לכך יכול להיות שכמו שאומרים "פתחתי תמנוע" שלא היה רגיל ללחיצות ולנסיעות על 130

אם מישהו יכול להרחיב לי על הנושא אני אשמח

תודה

פורסם

עד כמה שיודע לי את המנוע פותחים במוסך במקרה הנ"ל זה יהי בסדר כזה: אחרי שנהגים צעירים כמוך לדוגמא (מקסימום פתיחות ומהירות ומינימום ניסיון) פותחים לאוטו את הצורה ואז האוטו שופך מנוע ואז במוסך פותחים את מנוע ומשלמים הרבה כסף.

בסה"כ הרכב טוב מאוד סע רגוע ושמור אליו הרכב אוטומט משפחתי שממש לא בקטע שלו פתיחות.

פורסם

יתכן כי סגנון הנהיגה שלך בשונה לקודמך יותר נמרץ, מה שהאיץ את ניקוי הפיח מתאי השריפה ולהרגשה שהמנוע נפתח, אך זהירות!! רגע לפני שמנועים נופחים את נשמתם לבורא הם "משתחררים" מאיצים ומגיבים כאילו אין מחר (למרות שיש מחר והוא לא טוב...).

פורסם

דאג לשמן טוב מאוד עד מעולה (בדוק היטב מה מתאים, ולא ישר מה שמישהו ממליץ) במנוע , פילטר שמן ואוויר מקורי, או חליפי ברמה של מקורי, ככל שיש כזה, וגם, לא לקרוע את המנוע יותר מידי.

בסהכ, האוטו כבר לא חדש.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...