Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באונו אפשר פשוט לחתוך חור למטה בדלת ולשים את הרמקול עם הגבהה מעץ, אצלי בג'אסטי זה פשוט בלתי אפשרי כי זה יתנגש עם מנגנון החלון והסיפור מסובך בהרבה. עיצות?

תבנה הגבהה לרמקול , מה מסובך במה שאמרו לך?

ZZR

פורסם

היי, אני שמח להגיד שהיום חזרתי קצת חכם יותר בכל הנוגע למערכת.

נסעתי ל"על גלגלים" ול"סאונדר" היום עם חבר בפיאט אונו שלו, הייתה בעיה של קצר בהתקנה של המערכת. חדוי מסאונדר נחלץ לעזרתנו ישר ופתר את הבעיה בכמה דקות וללא תשלום. קיבלתי ממנו רושם ממש טוב וכניראה שאתקין את המערכת שלי בסאונדר.

במהלך הנסיעה עם החבר שמענו מוזיקה (לאחר הביקור בסאונדר, התחנה הראשונה שלנו, שעד אז היה קצר...) רק מזוג 6*9 אחוריים וסאב.. הבנתי שזה כניראה לא מה שאני מחפש ואין דרך להתחמק מקומפוננטים מקדימה. מה שאנחנו מנסים להסביר לך כבר כמה זמן... אני יודע, ועכשיו מבין את הטעות...

חדוי מסאונדר המליץ לחבר על זוג קומפוננט של הרץ שאמורים להתחבר למערכת ישירות ולא דרך המגבר (צריך עוד מגבר..).זה לא שיש לך כבר מגבר נכון? , אז כמובן שאם אתה רוצה להוציא את המירב מהקומפוננט אתה חייב מגבר שזה עוד השקעה במקרה הכי זול 800-1500 . מצטער על אי ההבנה, אלו קומפוננטים שחדוי הציע לרכב של חבר שלי, וגם כתבתי זאת בשאלה, ובשביל השאלה הזו לא רציתי לפתוח ת'רד נוסף אז שאלתי אותה כאן.

לאחר מכן ב"על גלגלים" הבחור שם הזהיר אותנו פעם אחר פעם להתרחק מקומפוננטים של הרץ בטענה שהרמקול עשוי קרטון זול ויקרע לאחר זמן לא רב. יש ביסוס לטענתו? בזה אין לי כל כך מושג למרות שלפי מה שהבנתי מחבריי הקומפוננט שלהם מעולה ולא שמעתי על הטענה הזו אך אולי אחרים כן... אם מישהו שמע על התופעה אשמח לדעת על כך.

בין היתר התגלה לי היום כי להתקין רמקולים קדמיים בג'אסטי זה סיפור מסובך פי כמה מהמצופה. לפי הבחור מ"על גלגלים", באונו אפשר פשוט לחתוך חור למטה בדלת ולשים את הרמקול עם הגבהה מעץ, אצלי בג'אסטי זה פשוט בלתי אפשרי כי זה יתנגש עם מנגנון החלון והסיפור מסובך בהרבה. עיצות? מה שכן אפשר לעשות זאת בנייה , כמובן שזה שוב תוספת של כסף אך אני לא רואה פתרון אחר כרגע.. השאלה היא כמה כסף תעלה בניה בדלתות (בערך)? נראה לי שזה הולך לצאת סיפור לא זול, מה גם שמחדוי בסאונדר הבנתי שהג'אסטי רכב בעל אקוסטיקה ממש גרועה. יש לי את האפשרות כרגע למכור את הרכב ולקנות אונו או משהו בסיגנון, והיות והתקנת מערכת בג'אסטי זה כל כך בלאגן אולי כבר עדיף לשקול את האופציה של החלפת הרכב...

בכל אופן, ביום ראשון או שני אני יוצא לנסיעה של שבוע, בזמן הזה אנסה להשכיל עוד קצת וללמוד עוד את התחום כמה שניתן, כשאחזור מהנסיעה אלך לסאונדר להתקין את המערכת.

תודה לכל העוזרים!

התשובות באדום, בהצלחה עם המערכת.

התשובות בכחול.

כשאני חושב שוב בנוגע להחלפת הרכב, החלפה לאונו תחסוך לי גם את עלויות קניה והתקנה של קיט חלונות חשמל וקיט נעילה מרכזית שתוכננו להתווסף לג'אסטי... כניראה שבאמת כדאי לשקול טוב את האופציה לפני שאני הולך צעד קדימה...

תבנה הגבהה לרמקול , מה מסובך במה שאמרו לך?

תקרא שוב.. בג'אסטי כניראה שרק הגבהה לא תספיק וצריך בניה לרמקול ומשיקולי עלויות אני כבר לא יודע עד כמה זה כדאי...

פורסם

בג'אסטי כניראה שרק הגבהה לא תספיק וצריך בניה לרמקול ומשיקולי עלויות אני כבר לא יודע עד כמה זה כדאי...

תבנה לבד.

אם אתה רוצה לראות משהו נחמד תסתכל בפרוייקט שאיתמר עשה בסטרלט הקישור נמצא: כאן ,

העומק היה בעייתי, והיה צורך בהגבהה כפולה כדי להרכיב קומפוננט 6.5 בדלת,

אם יש לך רצון - גם אתה תצליח.

נ.ב.

אם אתה רוצה התייחסות רצינית לרכב שלך- כדאי שתשאל רק מה שרלוונטי לגביך,

אם החבר רוצה לקנות קומפוננט הרץ, והזהירו אותו מבעיות אמינות של החברה - כדאי לבדוק ,

ואני חושב שכדאי בשרשור אחר .

ZZR

פורסם

תודה רבה לך. אפנים את הערותיך להבא.

בקשר להגבהה על הסטארלט - באמת עשתה לי חשק לנסות. אבל אם חושבים על העניין בכלליות, מעבר לבעיה של המקום בדלתות, נאמר לי כבר לא פעם על כמה שהאקוסטיקה ברכב גרועה ועל כמה שקשה להוציא בג'אסטי תוצאות טובות או סבירות בשל האקוסטיקה הלקויה.

בנוסף לכך עתידות להתווסף לרכב מערכת נעילה מרכזית וזוג חלונות חשמל שיעלו לי סכום לא מבוטל גם כן, שיחסך בקניה של אונו שתתן לי גם את חלונות החשמל והנעילה המרכזית וגם אקוסטיקה טובה יותר ודלת פחות בעייתית לחיתוך.

אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות... לא יודע אם הג'אסטי שווה את כל ההשקעה הזאת ואם אני אהיה מרוצה ביכלל אחרי שאשקיע כל כך הרבה ברכב הזה.

נסעתי היום לראות אונו עם נתונים דיי טובים על הנייר.. כשהגעתי גיליתי רכב עם יותר חלודה מצבע ויותר שמן מסביב למנוע מאשר בתוכו... במפגשים עם עוד כמה רכבים מהסוג הזה, עוד לא ראיתי אונו שמתניעה כמו הג'אסטי שלי (כשהן קרות) ושנוסעת כמו הג'אסטי (בכל מצב שהוא!).

אני ממש מתלבט.. אשמח לקבל עיצות ולשמוע מה אתם הייתם עושים במקומי...

• תוכן חדש...