Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הגיע הזמן לקנות מערכת נורמאלית לג'אסטי.

כרגע בתכנון HU טוב שיענה לכמה דרישות (בהמשך) ו6*9 שישבו על המגש האחורי.

בעתיד יבואו מגבר/ים, סאב, ובניה על הדלתות הקדמיות לזוג קומפוננט.

אז ככה, מה אנחנו צריכים עכשיו:

HU - כולל כניסת USB לדיסק און קי. בהתחלה הייתי דלוק על קלריון אבל מקריאה בפורום די התאכזבתי ואני פתוח לגמרי להצעות. אני מחפש HU טוב עם מספיק אפשרויות וכיוונים אבל הנדסת אנוש סבירה+ וממשק נוח.

6*9 - שיהיו חזקים ואיכותיים. אני רוצה רמקולים שאהנה מאיכות הסאונד שלהם, מהפירוט ומהווליום שיספקו בלי להתעוות ויהיו מספיק חזקים כדי לקבל עליהם הגברה ממגבר שיתווסף בעתיד ולא יאכזבו.

בקשר לסוגי המוזיקה להם אני מאזין - כימעט כל סוג מוזיקה, אבל בעיקר מזרחית ומוזיקה שחורה.

תודה רבה לעוזרים.

אגב, אני מאיזור רחובות, אז אם תוכלו גם להמליץ על מקומות אמינים ומקצועיים לביצוע התקנה במחיר סביר אשמח לשמוע.

:-)

פורסם

HU - Pioneer DEHP6900UB

שהוא כולל כניסת UB מובנת

http://www.autos-sound.net/shop/index.php?p=productMore&iProduct=342

רמקולים 6X9 אחוריים של JBL דגם CS3196

210w 70w RMS אחלה רמקולים שמעתי אותם פעם!

לגבי מתקינים אני לא כל כך מהאיזור שלך אז מקווה שאחרים יעזרו לך בזה.

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

איזה רמקולים יש לך מקדימה ?

ולגבי מתקינים , אני ממליץ על סואנדר ברחובות - רח ויצמן אצלהם קניתי את הציוד וחיים נתן לי אחלה שרות ועצות

אם אתה רוצה שלח לי הודעה ואני אחפש את המספר טלפון שלהם .

פורסם

ברמקולים אני ממליץ על ה JBL CS3196 , מותקנים אצלי בשרייד והסאונד פשוט מעולה !

מה גם שהמחיר שלהם ירד פלאים .

מומלץ בחום :)

בנוסף ובהמשך לזה שמעליי - ממליץ לך על סאונדר .

קניתי מהם את הרמקולים ועוד מכשיר רדיו דיסק והשירות שלהם והיחס ללקוח הוא הכי טוב שנתקלתי בו מבין כל החנויות שבהן ביקרתי .

הסבלנות והמקצועיות שוות הכול והם גם לא יקרים בכלל .

אני את המגבר הקומפוננט והסאבוופר הבאים (שיבואו עלייל טובה) בשרייד שלי , יתקין אצלהם .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
HU - Pioneer DEHP6900UB

שהוא כולל כניסת UB מובנת

http://www.autos-sound.net/shop/index.php?p=productMore&iProduct=342

רמקולים 6X9 אחוריים של JBL דגם CS3196

210w 70w RMS אחלה רמקולים שמעתי אותם פעם!

לגבי מתקינים אני לא כל כך מהאיזור שלך אז מקווה שאחרים יעזרו לך בזה.

אהבתי את הרדיו דיסק! הייתי מעדיף להוציא קצת פחות על אחד, אבל אם זה שווה את זה - אני הולך על זה!

רק לפני הקניה חשוב לי לוודא, אין לו בעיות עם קליטת רדיו בארץ?

בקשר לרמקולים, הם סומנו אצלי כבר פעם כמטרה אפשרית, אבל ה70W האלה באמת יספיקו לי? אני לא רוצה רמקולים שיאכזבו אותי כשאני אוסיף מגבר ויתחילו לעוות את המוזיקה בווליום נמוך יחסית...

איזה רמקולים יש לך מקדימה ?

ולגבי מתקינים , אני ממליץ על סואנדר ברחובות - רח ויצמן אצלהם קניתי את הציוד וחיים נתן לי אחלה שרות ועצות

אם אתה רוצה שלח לי הודעה ואני אחפש את המספר טלפון שלהם .

מקדימה יש את הרמקולים בדשבורד של הג'אסטי.. שאיתם קניתי את הרכב.. אני מתכוון לנתק אותם ובעתיד לעשות בניה בדלתות ולחבר זוג קדמיים נורמאליים.

אם תוכל לתת לי כתובת של סאונדר או טלפון או אתר אינטרנט אם יש זה יהיה מצויין!

ברמקולים אני ממליץ על ה JBL CS3196 , מותקנים אצלי בשרייד והסאונד פשוט מעולה !

מה גם שהמחיר שלהם ירד פלאים .

מומלץ בחום :)

בנוסף ובהמשך לזה שמעליי - ממליץ לך על סאונדר .

קניתי מהם את הרמקולים ועוד מכשיר רדיו דיסק והשירות שלהם והיחס ללקוח הוא הכי טוב שנתקלתי בו מבין כל החנויות שבהן ביקרתי .

הסבלנות והמקצועיות שוות הכול והם גם לא יקרים בכלל .

אני את המגבר הקומפוננט והסאבוופר הבאים (שיבואו עלייל טובה) בשרייד שלי , יתקין אצלהם .

בקשר לרמקולים, כמו שאמרתי בתחילת ההודעה, נראה לי שהם יהיו לי סבבה לגמרי, רק שאני קצת מפחד מההספק הנמוך...

בקשר לסאונדר, לא תהיה להם בעיה לבצע עבורי גם את החיתוך ל6*9 במגש האחורי נכון?

מישהו יכול לתת הערכת מחיר ממוצעת להתקנה של מערכת+2 רמקולים אחוריים וחיתוך 6*9 במגש האחורי?

תודה רבה לכולכם על העזרה!:-D

פורסם
אהבתי את הרדיו דיסק! הייתי מעדיף להוציא קצת פחות על אחד, אבל אם זה שווה את זה - אני הולך על זה!

רק לפני הקניה חשוב לי לוודא, אין לו בעיות עם קליטת רדיו בארץ?

בקשר לרמקולים, הם סומנו אצלי כבר פעם כמטרה אפשרית, אבל ה70W האלה באמת יספיקו לי? אני לא רוצה רמקולים שיאכזבו אותי כשאני אוסיף מגבר ויתחילו לעוות את המוזיקה בווליום נמוך יחסית...

תודה רבה לכולכם על העזרה!:-D

בקשר לרדיו דיסק הוא מצויין ולפיוניר בארץ בשום HU אין בעיות קליטה ואני אומר מניסיון שכבר החלפתי בעבר כמה דגמים שלהם

בקשר לרמקולים זה רמקולים מספיקים בהחלט!

אתה לא צריך יותר מזה מאחורה במיוחד אם אתה הולך לעשות במה קידמית ואני מניח שתשים שם איזה קומפוננט טוב .

VW Polo 1.2 TSI

פורסם

לבמה הקדמית יש עוד זמן.. יכול להיות חודש ויכול להיות שניים או שלושה.. ככה שאני לא בונה עליה בינתיים.

מה גם שאני יותר אוהב שהסאונד בא מהמדף האחורי.

בכמה מכוניות עם 4 רמקולים בדלתות או רק רמקולים קדמיים פשוט הציק לי איך ששומעים את המוזיקה.. אני חושב שלמרות התוספת של הרמקולים הקדמיים בעתיד כדאי לי לקחת רמקולים חזקים יותר מאחורה. מה אתה אומר?

פורסם
לבמה הקדמית יש עוד זמן.. יכול להיות חודש ויכול להיות שניים או שלושה.. ככה שאני לא בונה עליה בינתיים.

מה גם שאני יותר אוהב שהסאונד בא מהמדף האחורי.

בכמה מכוניות עם 4 רמקולים בדלתות או רק רמקולים קדמיים פשוט הציק לי איך ששומעים את המוזיקה.. אני חושב שלמרות התוספת של הרמקולים הקדמיים בעתיד כדאי לי לקחת רמקולים חזקים יותר מאחורה. מה אתה אומר?

כך גם אני חשבתי בהתחלה עד שהבנתי שאני טועה.

ושמתי קומפוננט חזק מקדימה ועוד 6.5" מאחורה, ושומים פשוט מעולה.

אבל כל אחד והטעם שלו, אם אתה אוהב שזה בא מאחור אז כבר הייתי ממליץ לך לקנות קומפוננט אבל במחיר הזה שאתה מחפש אני לא מכיר משהו חוץ מהמורל פולס שלדעתי לא שווים את הכסף עליהם.

הJBL שהראתי לך יתנו לך סאונד טוב [כמובן שזה תלוי במגבר גם] , ולפי דעתי לשים קונפונט מאחורה ביותר מ1000 שקל זה ממש בזבוז ועדיף להשקיע בבמה קידמית, קח את זה לצומת ליבך , ותבוא לאחד המפגשים ותשמע קצת על מה אני מדבר ...

VW Polo 1.2 TSI

פורסם

אוקיי.. תודה רבה לך! כניראה שמחר אקפוץ לכמה חנויות בשביל הHU והרמקולים האלו.

מישהו יכול לתת הערכת מחיר ממוצעת להתקנה של מערכת+2 רמקולים אחוריים וחיתוך 6*9 במגש האחורי?

פורסם

תודה על הלינק.

דיברתי כרגע עם חיים מסאונדר. נשמע בנאדם ממש נחמד ואמין.

כניראה שאקפוץ אליהם היום או מחר ואקנה את הHU והרמקולים.

עניין אחד מפריע - בסאונדר מטעמי אחריות מעדיפים למכור את הדגם DEH-P690UB ולא 6900UB.

אשמח לשמוע על ההבדלים בין שני המכשירים.

פורסם

לפני שאתה מבזבז כסף על אחוריים אני ממליץ לכה על הדוטק 1200 שקל או הפולס 500 שקל ואז עוד חודש חודשיים תקנה מגבר 4 ערוצים תגביר אותם אם זה לא יספק אותכה תקנה אחוריים.

.

פורסם

גם אני חושב שעדיף מגבר+קומפוננט קדמי +סאב מאשר רמקול 6*9 על המגש האחורי.

לגבי ההבדל בין 690 ל-6900 ,

לפי האתר של פיוניר ה690 עולה 300$ , וה6900 עולה280$ , כלומר 20$ פחות,

תסתכל כאן .

לא חושב שיש הבדל דרסטי בין המכשירים.

ZZR

פורסם

היי, אני שמח להגיד שהיום חזרתי קצת חכם יותר בכל הנוגע למערכת.

נסעתי ל"על גלגלים" ול"סאונדר" היום עם חבר בפיאט אונו שלו, הייתה בעיה של קצר בהתקנה של המערכת. חדוי מסאונדר נחלץ לעזרתנו ישר ופתר את הבעיה בכמה דקות וללא תשלום. קיבלתי ממנו רושם ממש טוב וכניראה שאתקין את המערכת שלי בסאונדר.

במהלך הנסיעה עם החבר שמענו מוזיקה (לאחר הביקור בסאונדר, התחנה הראשונה שלנו, שעד אז היה קצר...) רק מזוג 6*9 אחוריים וסאב.. הבנתי שזה כניראה לא מה שאני מחפש ואין דרך להתחמק מקומפוננטים מקדימה.

חדוי מסאונדר המליץ לחבר על זוג קומפוננט של הרץ שאמורים להתחבר למערכת ישירות ולא דרך המגבר (צריך עוד מגבר..).

לאחר מכן ב"על גלגלים" הבחור שם הזהיר אותנו פעם אחר פעם להתרחק מקומפוננטים של הרץ בטענה שהרמקול עשוי קרטון זול ויקרע לאחר זמן לא רב. יש ביסוס לטענתו?

בין היתר התגלה לי היום כי להתקין רמקולים קדמיים בג'אסטי זה סיפור מסובך פי כמה מהמצופה. לפי הבחור מ"על גלגלים", באונו אפשר פשוט לחתוך חור למטה בדלת ולשים את הרמקול עם הגבהה מעץ, אצלי בג'אסטי זה פשוט בלתי אפשרי כי זה יתנגש עם מנגנון החלון והסיפור מסובך בהרבה. עיצות?

בכל אופן, ביום ראשון או שני אני יוצא לנסיעה של שבוע, בזמן הזה אנסה להשכיל עוד קצת וללמוד עוד את התחום כמה שניתן, כשאחזור מהנסיעה אלך לסאונדר להתקין את המערכת.

תודה לכל העוזרים!

פורסם
היי, אני שמח להגיד שהיום חזרתי קצת חכם יותר בכל הנוגע למערכת.

נסעתי ל"על גלגלים" ול"סאונדר" היום עם חבר בפיאט אונו שלו, הייתה בעיה של קצר בהתקנה של המערכת. חדוי מסאונדר נחלץ לעזרתנו ישר ופתר את הבעיה בכמה דקות וללא תשלום. קיבלתי ממנו רושם ממש טוב וכניראה שאתקין את המערכת שלי בסאונדר.

במהלך הנסיעה עם החבר שמענו מוזיקה (לאחר הביקור בסאונדר, התחנה הראשונה שלנו, שעד אז היה קצר...) רק מזוג 6*9 אחוריים וסאב.. הבנתי שזה כניראה לא מה שאני מחפש ואין דרך להתחמק מקומפוננטים מקדימה. מה שאנחנו מנסים להסביר לך כבר כמה זמן...

חדוי מסאונדר המליץ לחבר על זוג קומפוננט של הרץ שאמורים להתחבר למערכת ישירות ולא דרך המגבר (צריך עוד מגבר..).זה לא שיש לך כבר מגבר נכון? , אז כמובן שאם אתה רוצה להוציא את המירב מהקומפוננט אתה חייב מגבר שזה עוד השקעה במקרה הכי זול 800-1500 .

לאחר מכן ב"על גלגלים" הבחור שם הזהיר אותנו פעם אחר פעם להתרחק מקומפוננטים של הרץ בטענה שהרמקול עשוי קרטון זול ויקרע לאחר זמן לא רב. יש ביסוס לטענתו? בזה אין לי כל כך מושג למרות שלפי מה שהבנתי מחבריי הקומפוננט שלהם מעולה ולא שמעתי על הטענה הזו אך אולי אחרים כן...

בין היתר התגלה לי היום כי להתקין רמקולים קדמיים בג'אסטי זה סיפור מסובך פי כמה מהמצופה. לפי הבחור מ"על גלגלים", באונו אפשר פשוט לחתוך חור למטה בדלת ולשים את הרמקול עם הגבהה מעץ, אצלי בג'אסטי זה פשוט בלתי אפשרי כי זה יתנגש עם מנגנון החלון והסיפור מסובך בהרבה. עיצות? מה שכן אפשר לעשות זאת בנייה , כמובן שזה שוב תוספת של כסף אך אני לא רואה פתרון אחר כרגע..

בכל אופן, ביום ראשון או שני אני יוצא לנסיעה של שבוע, בזמן הזה אנסה להשכיל עוד קצת וללמוד עוד את התחום כמה שניתן, כשאחזור מהנסיעה אלך לסאונדר להתקין את המערכת.

תודה לכל העוזרים!

התשובות באדום, בהצלחה עם המערכת.

VW Polo 1.2 TSI

• תוכן חדש...