Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מנסה להוציא את הרדיודיסק בשביל לשים אחר והוא לא יוצא! כמה שאני לא מושך זה לא עוזר.

צריך להוציא אותו יחד עם המסגרת ברזל שמסביבו? (המרובעת הפנימית) או שקודם מוציאים אותו ואז את המסגרת עצמה?

פורסם

לפי השלבים הבאים:

תוריד פאנל (במידה ואפשרי).

תוריד בעדינות את מסגרת הפלסטיק, יוצאת בשלוף.

אם יש לך שולפנים - דחוף אותם בצידי הרדיודיסק, יש מקומות בשביל זה והוצא אותו בעדינות.

אם אין - תשתמש בפצירה או כל דבר בעל צורה דומה דחוף בצידו של הרדיו דיסק והוא יצא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הייתי ממליץ לנתק את כבל המינוס מהמצבר, אלא אם אתה מספיק מקצועי בכדי לא לקצר בין החוטים..

ולפי השאלה שלך אני מבין שלא עשית את זה מקודם.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לנתק את המינוס? לא את הפלוס?

כן כי יותר קל לפרק אותו מהמצבר....

תעשה את זה כך שבטעות אם תמשוך חזק מדי את המערכת או שכבל יקרע ויגע בגוף הרכב ויהיה לך קצר...

פורסם

מה זה יתן להוציא גם את הפלוס?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה הקשר עכשי ולנתק את המצבר ? הרי למה יש פיוז למערכת ? ולמה ביכלל שיהיה קצר.

בכל אופן המסגרת מתכת נישארת ואתה צריך שולפנים או כלי דומה כדי להוציא את המערכת, לא בכח ובעדינות וגם ככה לא יהיה סיבה לקצר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...