Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מסך מארה"ב

רציתי לדעת כמה יעלה לעשות לו כיול כדי שיעבוד בתדרים של הרדיו בארץ

ואיפה אפשר לעשות את זה

שמעתי על אפריל טק ליין בתל אביב

אני גר באשדוד, יש מקומות באיזור שלי שעושים ? במחירים טובים ?

תודה :\

פורסם

יש ביבנה חנות שנקראת רדיו סטיישן הבעלים הוא מאשדוד לך אליו לעסק ותדבר איתו הוא עובד עם כמה מעבדות

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

כן אבל אם אני ילך לאיזה מישהו הוא ישחט אותי במחיר יקח יותר כסף

ואני לא רוצה לשלם יותר מימה שצריך :\

בגלל זה חיפשתי איזה מעבדה או משהו שקרובה לאשדוד שאני יוכל לקחת ישירות שאני לא יצטרך לשלם עוד כסף על זה שהוא שלח את המכשיר וכל זה

פורסם

זה שהוא יקח יותר זה אולי אבל תלך תקח הצעת מחיר אולי זה לא כזה יקר

0547379780 שלומי

פורסם
יש ביבנה חנות שנקראת רדיו סטיישן הבעלים הוא מאשדוד לך אליו לעסק ותדבר איתו הוא עובד עם כמה מעבדות

אם אפשר לדעת איפה הוא ממוקם?!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

בצומת אשדוד שאתה עם הפנים לכיוון רחובות אתה לוקח שמאלה לכיוון יבנה ממשיך בכביש עד שמצד שמאל תיהיה תחנת דלק ומולה אתה מולטילוק אז במתחם של התחנת דלק הוא נמצא זה רמזור ראשון או שני מאז שפנית

0547379780 שלומי

פורסם

Yellow_Blue,

1. כאשר תקבל את המכשיר תקרא בחוברת ההפעלה, אולי יש אפשרות לבצע מעבר של תדרים בלחיצת כפתור.

2. מכיוון שמדובר במכשיר יקר אני מציע לך שלא תחסוך כסף ותפנה למעבדה של היבואן אפריל טקליין. רק להם יש את הידע והחלקים המקוריים לבצע שינוי כזה. אם תנסה לחסוך, בסופו של דבר אתה עוד עלול לשלם ביוקר.

3. רצ"ב קישור לאפריל טקליין: http://www.alpine.co.il/site/s-catalogs/default.asp

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
בצומת אשדוד שאתה עם הפנים לכיוון רחובות אתה לוקח שמאלה לכיוון יבנה ממשיך בכביש עד שמצד שמאל תיהיה תחנת דלק ומולה אתה מולטילוק אז במתחם של התחנת דלק הוא נמצא זה רמזור ראשון או שני מאז שפנית

אתה מתכוון ל"אוטו קלאס" ששייכת לסמי ולחיים?!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
לגבי הרדיו אני מניח שלא תהייה בעיה גדולה לגבי השאר כמו שיטת שידור תהייה לך בעיה הוא לא מולטיסיסטם.

מזאת אומרת שיטת שידור ?

ומה זה אומר הוא לא מולטיסיסטם , מה זה אומר שאני לא יוכל לעשות ?

פורסם

כן אורן אלקובי התבלבלתי בשם

כן זה שייך לחיים וסמי

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...