Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל לחשוב בכיוון של עבודה בחו"ל במקרה ולא יסתדר לי ללכת למקום איכותי בצבא, ואני מתלבט -

איפה יותר כדאי לעבוד, בארה"ב או באנגליה?

השיקולים כמו שאני רואה אותם הם -

לטובת ארה"ב (באיזור קליפורניה)-

בארה"ב ניתן למצוא עבודה עם אישור עבודה (ויזת תייר כבר יש לי) וכך בעצם להיות חוקי בתקופה שאני שם, בעוד שבאנגליה העניין עם ויזת הסטודנט כבר מזמן לא תופס ואם יתפסו אותי עובד שם אני אגורש.

ארה"ב היא מדינה שבהחלט הייתי חושב לעבור אליה מתישהו בעתיד, יהיה נחמד לראות איך שם ואולי אפילו לבדוק אפשרויות להסתדר שם מעכשיו.

לטובת אנגליה -

הפאונד, נראה לי אופצייה לעשיית כסף הרבה יותר גדול - אבל מצד שני ממה שראיתי באתרים כמו MAKA ודומיו אנשים טוענים שבארה"ב מוכרים הרבה יותר.

לונדון נראה מקום מעניין.

אגב - יש עוד אופצייה והיא אירלנד, שם אין הגירה והיורו גם משחק כייתרון.

מצד שני, לא נראה לי שיש יותר מדי מה לעשות שם למרות שזו ארץ מהממת.

מקווה לקבל עצות מכאלו שעבדו בארצות שציינתי ולשמוע מה דעתם על מה שכתבתי פה.

עוד משהו -

מה לדעתכם עדיף, מכירת מוצרי ים המלח או אביזרי IPOD?

מצד אחד אביזרי ה IPOD הם מוצרים שמזמינים בעצמם את הקונה ודורשים סגנון מכירה הרבה פחות אגרסיבי (שלפעמים עלול לגבול בחוצפנות בעיני המון אנשים שם), אך ההגיון אומר שיותר מוצרי ים המלח נמכרים בכל יום = יותר רווח, או שמא אני טועה?

תודה רבה לכל העוזרים, מקווה לשמוע מה דעתכם - זאת מתחילה להישמע לי אופצייה הגיונית מאוד במידה והגיוס לאן שאני רוצה לא יסתדר.:?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

איך אנשים נופלים בפח הזה כל פעם מחדש? אני מכיר כ"כ הרבה חברה שנסעו לעבוד בעגלות והבוסים שלהם התחילו לדרוש מהם דברים מטורפים כמו 16-18 שעות עבודה ביום בלי ישיבה ותת תנאים כאלה ואחרים, או שדרשו מהם פעמיים את התשלום על כל אגרה כמו ויזה וכאלה, ניצלו ורימו אותם ומה לא?

בכ"א אם אתה בכיוון של קליפורניה או משהו כזה יש בחור איתי בלימודים שעבד שם בחשמלאות וכאלה באיזורים של בתים של עשירים, באופן חוקי והכל וזה נשמע לי כיוון טוב.. תנסה כמה שיותר להמנע מהנוכלים בארץ שמבטיחים לך הבטחות שווא, בסופו של דבר אתה תגיע לשם ותגלה את זה בעצמך אם לא תעשה את הסינון הזה כבר מפה בארץ.

אבי.

פורסם
אני מתחיל לחשוב בכיוון של עבודה בחו"ל במקרה ולא יסתדר לי ללכת למקום איכותי בצבא,

אני מצטער אבל אני הפסקתי לקרוא את ההודעה שלך בשלב הזה. אני רוצה להבין, מה ז"א "במקרה ולא יסתדר לי"?

כאילו, אתה תתגייס, תראה אם מתאים לך מה שקיבלת, ואם לא אז תחתוך?

פורסם

חיכיתי שמישהו ישאל, אם עניין אותך -

קיבלתי פטור רפואי, ואני מתנדב בכל זאת.

אני כרגע במיונים ליחידת מודיעין כלשהי - אם אתקבל אליה אני אעשה צבא, זה אחלה תפקיד.

אם לא - אני לא מתכוון ללכת לאיזה ג'וב מעפן ,לבזבז לעצמי את הזמן שלוש שנים והעיקר להגיד עשיתי צבא, גם ככה בתפקיד כזה אני לא ארגיש שאני עוזר למישהו \ משהו.

ל qil -

אני מעריך מאוד את התגובה שלך, אבל כמו שכתבתי אני צריך תגובות של אנשים שעברו את זה - כי סיפורים על חברים אפשר למצוא לכאן ולכאן ולכן אני צריך להתייעץ עם כאלו שעברו את זה בעצמם.

המלצות לחברות טובות מנסיון שלכם באיזורים שציינתי גם יתקבלו בברכה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

מכיר מישהי שהלכה לשם וחזרה אחרי שבוע, היא טענה שזה לא בשבילה לנדנד לאנשים ולדחוף להם מוצרים.

בדוק קודם כל אם אתה יכול לעשות את זה, כיוון שאחרת אין לך מה מחפש שם.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אפשרות נוספת ששמעתי עליה היא נדלן בארה"ב.

שמעתי שהרווחים מתחילים באיחור לעומת העגלות (כאן בכל זאת כן צריך ללמוד משהו) אבל אחרכך עושים כסף יותר טוב.

למישהו יש מושג בנושא?

DOESN'T WORK HARD

פורסם

מתוך היכרות עם מישהו שהוא בעל חברה כזאת של עגלות,ומנסיון של כמה חברים ומכרים שעבדו בזה בחו"ל, אם אתה בנוי לסוג של עבדות (כן,כמו בני ישראל במצרים),לך על זה,שווה ולו רק בשביל החוויה.

אחרת,וותר על זה.

אגב ויזה,ציינת שיש לך ויזת תייר לכן בארה"ב תיהיה חוקי.

אז זהו שלא.

עם ויזת תייר מותר לך לטייל,אסור לך לעבוד.

אם תתפס או לא זה משהו אחר,אבל אל תנסה לשכנע את עצמך שהעבודה שלך תיהיה חוקית.

אגב 2, רוב החברות האלה מבטיחות לך אשרת עבודה חוקית,בולשיט אחד גדול,אף אחד לא יכול לספק לך את זה.

לגבי מדינות שהמטבע בהן הוא יורו\פאונד,אל תתפתה,השכר גבוה,המחייה עוד יותר.

לגבי אירלנד,כתבת שאין מה לעשות שם,מנסיון אישי,תכיר כמה בחורות מקומיות,תראה שיש הרבה מה לעשות..... :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שלשום חזרתי מארה"ב והייתי עד לכל הישראלים שעובדים בעגלות.

אז ככה- דבר ראשון, עם אשרת תייר אתה לא יכול לעבוד, אם יתפסו אותך - 7 שנים לא תוכל להכנס לארצות הברית, ושתרצה לחדש את הויזה יעשו לך בעיות.

שיתפסו אותך, ישימו אותך שבוע במעצר, ואחר כך ישלחו אותך על המטוס לישראל.

הכי טוב לעבוד עם אישורים, ככה אתה מכוסה מכל הבחינות (משרד ההגירה, ביטוח בריאות וכו)

הייתי בלוס אנג'לס כחודש, ובכל הקניונים שהייתי בכל העגלות עובדים ישראלים- העבודה הזאת אכן קשה, משמרת אחת כל יום.

הכוונה היא מ9 בבוקר עד סגירת הקניון, הולכים לישון, קמים עובדים וחוזר חלילה.

אין הפסקות, גם בוויקנד.

העבודה היא מאוד קשה, אתה צריך להלחם על הלחם שלך, אתה צריך להיות מפולפל ולדעת איך למכור ולשכוח את שיטות השוק הישראליות.

האמריקאים עם מאוד תמים, בזבזן ואוהב קניות.

הכסף ממש טוב עם אתה עובד ממש טוב, שתי ידידות שלי נסעו אחרי התיכון, לפני כמה חודשים, לעבוד באירלנד בעגלות.

הם חזרו אחרי חודש עם מינוס של 10 אלף שקל ורק חוויות רעות.

העבודה הזאת לא מתאימה לכל אחד, צריך אופי בישביל לעבוד בעגלות, זה לא קל כמו שזה נשמע.

דירה- אתה תגור עם שותפים, תשלם שכירות חשבונות וכ'ו.

הרבה הוצאות, במיוחד בארצות הברית.

בכל מקרה, עדיף לך להתבגר עוד טיפה ולטוס אחרי הצבא, זה מה שאני מתכוון לעשות.

אגב, המידע הזה הוא מבת דודה שלי, שעובדת בעגלות האלה כבר 3 שנים, ועושה מזה ים כסף.

מקווה שעזרתי

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תודה על התגובה!

אני ממש לא מצפה לעבודה קלה, למרות שאין כאן עבודה פיזית מדובר על עמידה ממושכת של שעות על הרגליים, התעסקות עם לקוחות ונתינת שירות, וזו עבודה מאוד שוחקת (עבדתי כבר בעבודות עם אופי דומה ואני יודע שזה קשה).

מבחינת דירה אין לי בעייה לחיות עם שותפים, הבעייה היחידה היא הקטע של אישור העבודה.

יש חברות שמספקות ויזת עבודה לארה"ב (דרך השגרירות כמובן, נציג שלהם מתלווה אליך ומצהיר שתעבוד אצלו והוא ידאג לעזור לך להסתדר מבחינת מחייה) הבעייה היא שצריך להודיע לאותן חברות על הרצון לעבוד אצלן לפחות 3 חודשים לפני מועד הטיסה שאתה רוצה בפועל כדי שיספיקו לסדר את כל העניינים במידה והם רוצים אותך (רק התור לראיון לויזת עבודה בשגרירות הוא מינימום 30 יום).

מצד שני, קראתי באיזה מקום שמי שמחזיק בויזת תייר יכול לטוס ומשם להוציא את ויזת העבודה (אומרים שזה יותר קל כי אתה כבר שם בפועל ומצהיר שאתה רוצה לעבוד תוך כדי הטיול כדי לממן אותו, ובנוסף נציג של החברה מצרף מכתבי המלצה המצהירים כי תעבוד אצלו) -אני צריך לברר גם את זה.

ביום שלישי כנראה אני אדע מה נסגר עם הצבא, במידה ולא מסתדר אני כבר אתחיל ליצור קשר עם כמה חברות שנראו לי טובות כדי לקבל יותר פרטים על אפשרות לעבוד חוקי בארה"ב, אם לא אז באירלנד (לונדון נשמעת לי יותר מעניינת, אבל באירלנד לא מסתכנים בגירוש ועובדים בבעסה ובפחד שמישהו ישים לב אליך).

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אתה לא יכול להוציא את הויזה משם.

אני חי בארה"ב ועוסק בתחום שמקבל ויזות הרבה יותר בקלות מאשר תחום העגלות, ועדיין כל שינוי קטן בויזה מצריך טיסה לארץ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בת דודה שלי נתפסה בארה"ב עובדת עם אשרת תייר, והיתה כמה חודשים טובים בכלא.

בארה"ב אין חוכמות כמו כאן. מי שעובר על החוק, חוטף.

לקח הרבה זמן עד שהביאו אותה בפני שופט, קנסו אותה ביותר ממה שהיא הרוויחה שם ,וגירשו אותה לצמיתות מארה"ב.

היא עבדה במכירת תמונות וכל מיני שטויות.

אגב, אני מאוד מקווה שתישאר בצבא בכל תפקיד שהוא,ותמלא את חובתך כמו כולם.

כי לבחור להיות אפס מאופס ומשתמט שעושה רק מה שנוח לו, זאת אופציה לא טובה, וכנראה באמת כל מה שתוכל לעשות זה לעבוד בחו"ל כי אתה לא תהיה ראוי לגור במדינה הזאת.

תאמין לי שכל אחד, אם יתאמץ (ולא יותר מדי) יוכל להבליט בעיה רפואית כלשהי ולשחק עליה עד קבלת שחרור מהצבא אבל זאת לא הדרך.

אני,(שעשיתי שירות מלא + קבע דרך אגב) אם הייתי במצב שהצבא דוחה אותי וגם אין אופציה להתנדב בשום אופן, הייתי מנסה לעזור בדרכים אחרות (שרות לאומי למשל) , ואם היו דוחים אותי מכל הגופים כאילו הייתי מצורע,

אז הייתי מתחיל לחשוב על לימודים ולא על לבזבז את הזמן בחו"ל בעבודות חאפריות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ל nitch -

אחרי שקראתי בעיקר בפורומים של תפוז ובעוד כמה מקומות רציניים, הבנתי שבאמת 99.99% מהחברות האלו מוכרות הרבה סיפורים בנושא הויזה ו"אישורי העבודה".

אפשרות שכן קיימת לפי מה שהבנתי, היא לטוס לארה"ב ומשם להגיש את טפסי הבקשה הרלוונטיים לויזת עבודה - ואם זו תתקבל להגיש בקשה לשינוי סטטוס השהייה וכך בעצם לקבל את הויזה כשאני נמצא פיזית בארה"ב.

הבעיות כמו שאני רואה אותן - בזמן שלוקח להם לאשר \ לדחות את הבקשה לויזה העובד בעצם לא חוקי, ובנוסף אף אחד לא מבטיח שהויזה תתקבל.

אני צודק?

לאייל -

קיבלתי פטור רפואי בלי לנפח כלום ובלי לעשות רוח על אף אחד, תאמין לי שאם זה היה תלוי בי הייתי נכנס לגיבוש הבא של סיירת מטכ"ל - הבעייה שלא ממש שואלים אותי.

מה לעשות, שיש נהלים וחוקים - אז למרות זאת שבפועל כיום אין לי שום בעייה שיכולה להשפיע על מהלך השירות העבר הרפואי שלי גרם להורדה של הפרופיל עד כדי פטור.

אז אני מתנדב, ונכון לעכשיו אם אני אצליח להתקבל ליחידה שציינתי אני אהיה בתוך אחד הפרוייקטים הכי איכותיים של המודיעין בצה"ל - ואתרום כמו שצריך, גם בלי להילחם בשטח כמו שבאמת הייתי רוצה.

לצערי, אני במיונים וראיונות כבר יותר מחצי שנה (אני בטוח שיש כאן חברי פורום שהיו מיועדים לדברים מהסוג ויודעים על מה אני מדבר) ועדיין לא יודע את תאריך הגיוס המדוייק שלי.

כל החברים שלי כבר התגייסו, ובינתיים אני בבית (בן 19).

נתתי את כל המאמצים והגעתי לאחלה מקום שבעולם, אם אתקבל אליו אז אעשה צבא בלי ספק.

במידה ולא, אני לא מתכוון ללכת להתחבשן בקרייה באיזה ג'וב של תבוא ב 9 בבוקר , תחזור הביתה ב 11 ולחשוב שאני תורם ועוזר למישהו.

להתחיל לחפש מקום איכותי אחר ללכת אליו זה קצת לא פרקטי בעיני - קודם כל אצטרך לחכות בערך חצי שנה עד סבב המיונים הבא, עוד לפני שבחרתי בכלל לאן ללכת, אם זה מקום שדורש סיווג בטחוני זה עוד יותר זמן (ואז יוצא שרק אתגייס בגיל 20).

נכון שכל חייל תורם, לפחות באופן תיאורטי, אבל מצטער אם בעיני חלק מהחברים שלי שעושים שבוע שבוע יומיות באיזה תפקיד שולי ביותר ויושבים בבסיס רגל על רגל כל היום מבזבזים את זמנם - אם זאת האפשרות שלי, אני חייב להיות קצת ריאלי ולעשות משהו יותר טוב עם עצמי.

אין שום תחליף לצבא, לדעתי כל בן אדם חייב לעבור את זה - והלוואי שהייתי יכול ללכת לקרבי.

מצד שני, איזה ג'וב מעפן זה לא בדיוק צבא בעיני - יותר דומה לבית ספר מבחינת המסגרת והשכונתיות.

אל תסתכל על עניין העבודה בחו"ל כבזבוז זמן, זו דרך לחסוך יותר כסף ממה שאני יכול להרוויח כרגע בארץ - ועם הכסף הזה אוכל לחזור ולהתחיל ללמוד בלי לעבוד במלצרות כדי לממן את עצמי אם הכל ילך כמו שצריך.

אם לא אעשה צבא, שירות לאומי כשאחזור זו בהחלט אופצייה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

ההליך לא פשוט בכלל כמו שאתה חושב.....

אני יכול לספר לך שלחברה שאני עובד בה יש גם משרד גדול ב-L.A,ולפני מעל שנה שלחנו לשם עובד נוסף במקביל להגשת ויזת עבודה כדת וכדין, ורק לפני כ-3 חודשים הויזה שלו אושרה,לאחר הרבה קשיים ולאחר שכל איזה חודשיים הוא היה צריך לחזור לארץ כדי להתייצב בשגרירות ולהביא מסמכים חדשים לעורך דין שמטפל בעניין.

וזה עוד בחברה עם מחזור שנתי של כמה מליונים טובים רק במשרד ההוא של L.A (וזה משחק תפקיד).

אני חושב שאתה לוקח את הדברים ביותר קלילות ממה שהם,חשוב שתוודא הכל מול גורם מוסמך שיוכל לתת לך תשובות חד משמעיות,אחרת אתה מסתכן בשלילת כניסה לצמיתות לארה"ב,ואני לא מדבר על זה שכמו שכתבו לך,אם יתפסו אותך כעובד לא חוקי, היחס שתקבל יהיה הרבה יותר גרוע מזה שמקבל בארץ עובד לא חוקי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תחשוב על ההשלכות העתידיות באם תתפס.

רק בגלל זה לא שווה.

אצלנו בעבודה פסלו עכשיו מועמד (סטודנט) רק בגלל שאין לו אישור כניסה לארה"ב לצמיתות. (נתפס בעגלות)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...