Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוח תוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...אחד החברים שלי קנה רכב ללא בדיקה מבן אדם פרטי, בקנייה נאמר לו שלרכב הוחלפה רק כנף, לאחר הקנייה נעשתה בדיקה מקיפה יותר ואלו הם התוצאות:

- פגיעה+תיקון דופן פנימית בתא מנוע, תיקון משקוף.

- תיקון מכסה מנוע, תיקון כנף קדמי ימין(מחוברת עם ברגים), החלפה כנף שמאלי קדמי(מחוברת עם ברגים), תיקון דלת קדמית ימין+שמאל, תיקון כנף אחורית ימנית, תיקון סף, פגיעה בקורת רוחב+תיקון פח חזית כולל גשר עליון מולחם.

נחתם הסכם לפני הקנייה שלרכב אין תאונות שלדה ואין ירידת ערך של חברת הביטוח.

מה אתם חושבים? יש כאן פגיעת שילדה (קורת רוחב)? על כמה אחוזים של ירידת ערך מדובר? יש מה לתבוע?

פורסם
שלום לכולם...אחד החברים שלי קנה רכב ללא בדיקה מבן אדם פרטי, בקנייה נאמר לו שלרכב הוחלפה רק כנף, לאחר הקנייה נעשתה בדיקה מקיפה יותר ואלו הם התוצאות:

- פגיעה+תיקון דופן פנימית בתא מנוע, תיקון משקוף.

- תיקון מכסה מנוע, תיקון כנף קדמי ימין(מחוברת עם ברגים), החלפה כנף שמאלי קדמי(מחוברת עם ברגים), תיקון דלת קדמית ימין+שמאל, תיקון כנף אחורית ימנית, תיקון סף, פגיעה בקורת רוחב+תיקון פח חזית כולל גשר עליון מולחם.

נחתם הסכם לפני הקנייה שלרכב אין תאונות שלדה ואין ירידת ערך של חברת הביטוח.

מה אתם חושבים? יש כאן פגיעת שילדה (קורת רוחב)? על כמה אחוזים של ירידת ערך מדובר? יש מה לתבוע?

החבר שלך עשה טעות קשה.

אני משוכנע שיש כאן ירידת ערך ביטוחית(לפחות של 3%), וירידת ערך מסחרית גדולה הרבה יותר.

הרכב עבר תאונה תאונת חזית די קשה, ותאונה מאחור.

לדעתי התאונות מוגדרות תחת משמעות גבוהה.

לא בטוח שיש כאן פגיעת שילדה, רק פחח/שמאי מקצועי יוכל לתת תשובה(שמור את חו"ד להמשך המאבק המשפטי).

בעל הרכב לא עמד בסעיפי ההסכם(אני חושב שמדובר בסוחר).

לא נשארו הרבה אפשרויות, לדרוש לבטל את העיסקה תוך כדי איום בהליך משפטי, אם לא עוזר אז לממש את התביעה המשפטית.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

שלום!

כמה זמן לאחר הקניה נעשתה הבדיקה השניה? והיכן היא נעשתה?

קורת רוחב זו פגיעת שלדה! חד משמעית! ואני לא אתחיל להטיף לך על לעשות בדיקה לפני הקניה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הבדיקה נעשתה אתמול אם אני לא טועה כשבועיים או משהו כזה לאחר הרכישה....במכון בדיקות מורשה.

בכל אופן איך מוכיחים ירידת ערך בחברת הביטוח?

פורסם

הרכב עבר תאונת חזית , בתאונה הוחלפו חלקי הפח ותוקן פח חזית גשר עליון וקורת רוחב קידמית ,תאונה זו גוררת ירידת ערך של (שוב תלוי איזה שמאי מגיע ,מטעם הביטוח או מטעמו של בעל הרכב) בין 5% עד ל 12%.

כמובן שירידת הערך המסחרית שזו למעשה סחירותו של הרכב בשוק המשומשות אפילו גבוהה מזה,זה גם תלוי בדגם של הרכב המדובר עד כמה ישנו ביקוש לרכב .

אין ספק כי בין מה שנאמר לקונה ולבין המציאות ישנו פער עצום הדורש אפילו ביטול העיסקה .

נ.ב במילא הרכב ניבדק לא היה ראוי לעשות זאת לפני הקניה .

• תוכן חדש...