Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רטיבות בפולו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום,

היום שוב בדקתי מה קורה ברכב.

השטיח של הנוסע האחרוי שמאלי מוצף לגמרי.

ספגתי את המים עם סמרטוט ומלאתי רבע דלי !!!

הצד הימני לעומתו, יבש לגמרי.

שמתי לב שיש מתחת למושב הנהג פתח מזגן. הפתח נמצא מעל לרצפת הרכב והוא גבוה ממנה בסנטימטר.

בצד הימני הוא יבש ואילו בצד השמאלי הוא רטוב.

אני מניח שמים חודרים משם לפנים הרכב אבל, איך מים יחדרו לצינור הזה ?

האם מישהו יודע מהיכן מתחיל הצינור ודרך איפה הוא עובר ? האם הוא עובר דרך רצפת הרכב וחשוף לפגיעה ?

תודה !

אויבו של הטוב הוא הטוב יותר.

פורסם

תבדוק את פתחי ניקוז דלת אחורית שמאל (התכופף תחת הדלת ,בקצה התחתון הפנימי ישנם שלושה חורים מרובעים בדוק כי אינם סתומים) ,בדוק שהחלון נסגר עד סופו ,ותקינות גומי הדלת

קשה לי להאמין שמים חודרים דרך תעלת האיוורור עד לחלקו האחורי של הרכב ,ועוד רק בצד השמאלי

יגאל

P1290003.JPG

P1290002.JPG

פורסם

הי,

על הרכב הושפרץ מים מצינור במשך שעה בזמן שמישהו ישב ברכב.

רבע שעה בערך על כל דלת.

לדעתי הגומיות אוטמות היטב אם כי בבקרים יש על החלונות מבפנים מים (שאני מניח שהם תוצאה של עיבוי..).

בכל אופן, אני אבדוק את הפתחים האלו מחר.

שוב תודה !

פורסם

יש לי רעיון בשבילך. תרים את המושב האחורי ותבדוק את פתחי הגישה למיכל הדלק ,במידה ויש אלו פתחים, לא ניתן ליראות מלמטה משום שהמיכל מסתיר אותם אך מים עדין יכולים להיכנס אל מתחת למושב ומשם לריצפה .

תעדכן

שי.

פורסם

גם אני אצלי בפולו גיליתי פעמיים רטיבות באוטו, פעם בתא המטען, ופעם על המושב האחורי בצד של הנהג.

הרטיבות בתא המטען קרתה משום שהפנס האחורי בצד אחד לא היה מהודק כראוי לאוטו, ומשם נכנסו מים לבגאז'.

לגבי המושב האחורי, כנראה שילוב של גומיה עייפה ושהחלון לא היה סגור היטב עד הסוף גרמו לחדירת המים.

יתכן שזאת גם הבעיה אצלך (אני לוקח לפעמים טרמפיסיטים מהבסיס שבטוחים שהם סגרו את החלון עד הסוף, כשבעצם נשאר עוד חצי סיבוב כדי לאטום כראוי את החלון). יתכן שפשוט בפעמים שבדקת את הנושא החלונות היו סגורים היטב, וכשחדרה הרטיבות לא...

נשמע דבילי, אבל אפשרי :-P

מגאן 265

פורסם

אף אחד לא יושב מאחור.

הרכב משמש את אמא שלי כך שבד"כ נוסעים 2 אנשים ברכב.

פעמים בודדות יושב מישהו מאחור..

פורסם

הי,

בנוגע לבדיקה של מיכל הדלק..

המיכל נמצא בצד הימני בעוד שההצפה היא בצד השמאלי.

היום שוב ספגתי את מים.

בדקתי עם פנס את תעלת האוורור. היא רטובה רק בפתח. מבפנים היא יבשה לגמרי.

פתחי הניקוז בדלתות (יש רק 2 פתחים) פתוחים ואין שם לכלוך בכלל.

לדעתי, הבעיה מתחילה בתא המטען. גם שם קצת רטוב(שוב, הצד השמאלי..) והמושב האחורי השמאלי גם רטוב.

איזה פתחים יש שם שאפשר לבדוק ? השפרצתי מים על הדלת האחורית וכלום לא נכנס.

הגומיות אוטמות.

די מדכא כל הסיפור הזה. חשבתי שVW יודעים לעשות רכבים טובים...

פורסם

אוקיי

בדוק את בקליות הפנסים לאדי מים ,פתיחת בתי המנורות יעזור

פרק את פלסטיק הדופן האחורי,כולל כל שטיחי תא המטען ותכולתו

הכנס לתא המטען

סגור

בעזרת פנס אתר את מקור הדליפה ,כאשר חבר מתיז בעזרת צינור ולא בקבוק מים ,הדליפה תהיה בצורת טיפטוף איטי, ולא זרם

איזורים מועדים

הבקליות ,יציאת מים מכיוון בתי המנורות

גומי האטימה בין הפנסים האחוריים לדופן (הפח) האחורי

חיבורי הדופן האחורית לכנף האחורית ,המקום שבו יש פח על פח מולחם בעזרת נקודות

חוט אורות לוחית הזיהוי הפגוש בכניסה מהדופן

בדוק ודווח

יגאל

פורסם

אל תסיק מזה שמיכל בצד ימין והרטיבות בצד שמאל ,תרים את המושב ותבדוק את תקינות הגומיות .

זהו משהו שנעלם מין העין ,ויכול להיות שבגלל שיפוע כזה או אחר המים מצאו את דרכם לצד שמאל ,שזהו גם הצד של הנהג כך שמשקל מסויים תמיד הייה בצד שמאל.

פורסם

גם לי יש אותה בעייה

השטיח האחורי ימני שלי רק הימיני !!! מלא במים (והכוונה למים. לא שמן מנוע, לא שמן ברקס, לא נוזל קירור וגם לא נוזל שמשות מהשפריצר. אני מפרט כי ראיתי כאן כל מיני תגובות)

אין לי נזילה ברדיאטור חימום, ואין לי נזילה מהנוזל קירור

זה קורה רק כשיורד גשם, כניראה משהו בניקוז

מישהו יודע איפה התעלות ופתחי הניקוז נימצאים?

מדובר על איביזה דור 2, במבנה שלה היא דומה לפולו ומאותה יצרן.

אשמח מאוד על עוד רעיונות

פורסם

הי,

בעניין האנטנה על הגג - (שכחתי לכתוב קודם) יש אנטנה, היא בחלקו האחורי של הגג ונראה שהיא אטומה. על הגג אין שום סימן לנזילה.

בעניין מיכל הדלק - אם מים היו נכנסים מהצד הימני ועוברים לצד השמאלי, אני מניח שחלקם היו נספגים בצד הימני של המושב האחורי. זה לא מה שקורה בפעול. הצד הימני יבש לגמרי בעוד שהשמאלי הוא הבעייתי.

הבקליות מאחור יבשות לגמרי. אין טיפת מים בפנים.

פירוק תא המטען יעשה במהלך השבוע..

אם אני זוכר נכון, בין מסגרת הפנסים האחוריים לפח אין גומיה. האם זה אמור להיות ככה ?

שוב תודה

פורסם

יש לי ניסיון עם מיכל דלק, תנסה, ענין של דקות, להרים את המושב ולבדוק. הרי השפרצת מים מכל הכיוונים . שכיורד גשם יש שלוליות והמים נכנסים מהריצפה.את הריצפה בדקת,מלבד מעל המיכל.

תעדכן

בהצלחה

שי

• תוכן חדש...