Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכליל או לא, מה שאמרתי זה נכון.

הביתשימושי שבתמונה היא מכונית של ערסים, לא סתם היא נראית ככה.

בית שימוש אתה יכול לקרוא לאמא שלך או לאבא שלך או אפילו לאוטו שלהם שעליו אתה נוהג , אתה יכול להגעל מהרכב אתה יכול להתלהב מהרכב אבל אין לך שום זכות לבוא ולקרוא לרכב שלי בית שימוש

זה שלדעתך הוא ערסי , ערבי , או איך שתקרצה לקרוא לזה זה דעתך אבל לבוא ולהגיד שזה בית שימוש?!

אני בטוח במאה אחוז שאם הייתי יוצא מהאוטו באיזה חנייה או משהו והייתה רואה את הגבות הנל' , לא הייתה בה ואומר לי בפנים מזה הבית שימוש הזה... חוצפן

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

ואגב, פירוש המילה "ערס" במרוקאית הוא "עבריין, פושע", ואכן בישראל, גבות, חלונות כהים, רנטגן חתולים, מתזים כחולים וכו' זה עבירה על החוק=פשע.

אז מה הבעייה כאן?:lol:

אם כבר נכנסים לקטנות, "ערס" בערבית זה סרסור , בתרגום חופשי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מה איכפת לך שאני שם חלונות שחורים?!

יש לך רכב, תכנס לרכב וסע מה אתה מסתכל מה אחרים עושים?

זה דבר דפוק שאתה חושב שכל מי ששם חלונות שחורים הוא ערס, אחד הדברים הדפוקים ששמעתי (לא מנסה לפגוע, אם פגעתי בך מצטער).

Alexa שמתי לב שגם לך יש חלונות שחורים, למה יש לך חלונות שחורים?!

לא כל מי ששם חלונות שחורים.

מי ששם חלונות שחורים ברכבים כגון : סוזוקי בלאנו, טויוטה קורולה , פיאט אונו, סובארו DL או אימפרזה,מזדה לנטיס ובעיקר במיטב תוצרת דייהו וכו'... או בקיצור: מי שמסרסר את המשפחתית 1600 שלו או סתם את האוטו הישן.

אולי תסביר לי מה זה נותן חלונות שחורים? אני כבר שנים מחפש לזה הסבר מדוייק.

מה אתה רוצה להוכיח בחלונות שחורים? הרי אתה לא יושב מאחור וסובל מהשמש...

נראה, אולי תצליח לשכנע אותי - אני אעשה בגולף.

בינתיים ההסבר הנורמלי היחיד שאני מכיר ליתרון בחלונות שחורים, הוא לרכבי טכנאים שמאחסנים בהם ציוד יקר ערך שלא רוצים שיקרוץ לגנבים פוטנציאלים.

גם אני הייתי חדש על הכביש לפני קצת יותר מ10 שנים, גם לי היה רכב ראשון לא חדש במיוחד,

אבל אני העדפתי להשקיע בלהביא אותו למצב תצוגה, כולל תוספות קוסמטיות בטוב טעם (אני חוזר : טוב טעם),

ולא השקעתי את זמני ומרצי בלסרסר אותו.

אגב, יש לי בשביל כל חובבי החלונות השחורים והזוועות האחרות, תמונה שמזמן לא פרסמתי, של רכב ספורט אדיר ויחיד בארץ.

אחד מהרכבים היפים שנראו בארץ, עם חלונות שחורים, דשבורד אדום וספויילר אימתני כדי להצמיד את כל העוצמה הזאת לכביש.

בלילה דרך אגב, יש אולטרות בתוך ומתחת לרכב.

לצערי היא יחידה בארץ (לרציניים בלבד) , ולכן נאלצתי להסתפק בגולף.

Copy (2) of P5180013.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חלונות שחורים בשביל מי שישב מאחורה, שהשמש לא תפריע :-).

מבחינתי זה יפה, אני רוצה לשים בעתיד חלונות שחורים+וילון אחורי.

אולי הטעם שלי גרוע (אולי ככה אתה חושב) אבל בשבילי זה יפה.

אני לא מתכוון לשים שום ספויילר כי זה לא מועיל, עדיף את הכסף הזה אני אשים ג'נטים+מערכת טובה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

LOL כנראה שהרכב שלי עונה על ההגדרות של ערסים. נו שוין, אז אני ערס, תאכלס לא ממש אכפת לי. :)

אייל מה ההבדל בין חלונות שחורים בדייהו או בין פולקסוואגן פאסאט חדשה? למה אחד ערס והשני לא ערס? למה כי לראשון יש רכב חדש ולשני יש "רק" דייהו לאנוס?

קסנון: ביתשימושי, LOL אחד החזקים. :D

ROOONEEYY

פורסם

וואלה,תהרגו אותי,לא מבין את כל אלה עם רכבים חסרי אופי,ייחוד ו\או התנהגות ספורטיביים,אבל עם מנוע מוגדש, שעדיין בקושי מצליח להזיז את הרכב בצורה שלא תבייש אותו ליד כל מיני מכוניות ספורטיביות עם מנוע 1600 אטמוספרי, ואני אפילו לא מדבר על מה שקורה כשהם מגיעים "להתחרות" מול אותה ספורטיבית 1600 בכביש מפותל ואוכלים אבק,והרבה אבק, כאילו אבק ברמה של רכבת ישראל,וזה למרות שיש להם מתחת למכסה מנוע לפחות איזה 50 סוסים יותר, ולמרות כל זה הם הולכים וקונים סמלים מיוחדים מחו"ל,כאילו האוטו שלהם נדיר או משהו,למרות שיש עוד הרבה כמוהו,וכולן נראות ממש אותו דבר, כי לכולם כבר יש אותם פנסים מאחור,ואותם ג'אנטים של OZ או סתם של איזה אודי.

אהההה.......זה כנראה פשוט עניין של טעם !!!

כנראה שאיזה תוספות אתה שם (או לא שם) זה לא קשור לזה שיש לך רכב ספורטיבי או רכב יפנומטי,כנראה זה בכלל עניין של טעם.

כל אחד פה בשרשור הזה חושב שיש לו איזה רכב מיוחד,לאף אחד פה שהגיב אין איזה רכב ייחודי שאפשר להגיד עליו "וואלה,רק לרכב כזה הייתי שם תוספת כזו או אחרת", כל המתפלצנים פה,אם תרצו או לא,הרכב שלכם לא נדיר,יש עוד עשרות כמוהו,אז רדו מהעץ שתיפסתם עליו,ותפסיקו לקטול את האחרים.

ומנהלים,באמת שהגיע הזמן להעלים את השרשור המביש הזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הבנתי (עוד הפעם!),

חלונות שחורות מכערים את המכונית?

אני מאמין שלטובת יופי, חלונות שחורים יותר אפקטיבי ברכבי קופה או שלוש דלתות.

אני, לתומי, תמיד חשבתי שחלונות שחורים מאחור (ואני מדבר על השחמה עם הגוון הכי כהה) מונעים עוד כניסה של חום, כאשר חונים בחוץ והשמש בשיאה.

אני לא צודק?

פורסם

אני מתפלא איך אף אחד עדיין לא ערך בפוטושופ תמונה של רכב עם גבות אנושיות

לדוגמת הסיוויק עם החצאיות.

skirt.jpg

מי הראשון שירים את הכפפה? [או את הגבה במקרה זה?:)]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אחד מהרכבים היפים שנראו בארץ, עם חלונות שחורים, דשבורד אדום וספויילר אימתני כדי להצמיד את כל העוצמה הזאת לכביש.

בלילה דרך אגב, יש אולטרות בתוך ומתחת לרכב.

לצערי היא יחידה בארץ (לרציניים בלבד) , ולכן נאלצתי להסתפק בגולף.

אתה יכול להמשיך לצחוק עד מחרתיים, אבל תודה שמה שבאמת עושה את ההבדל זאת המדבקה של אוקלי מאחורה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ההבדל בין רכב גדול וחדש עם חלונות מושחרים וגבות ורכב ישן עם אותו דבר הוא עניין של BLING.

BLING הוא משהו שרואים בתרבויות פטריארכליות שונות, שבהם הדבר החשוב ביותר הוא להראות "לי יש יותר גדול/חזק/נוצץ".

ההגדרה של BLING היא בחלקה הצורה שבה מחלקים את הכסף שברשותכם. אם למשל יש מישהו שיש לו 60K ש"ח ויכול לקנות או רכב סטנדרטי לחלוטין ולהשתיל לו כנפיים או לקנות רכב יותר יפה אבל בלי שיפורים, לפי תורת הBLING הדבר ההגיוני ביותר לעשות יהיה לקנות דייהו לאנוס ולשפוך עליה את כל הזוועות האלו כדי שאנשים יסתכלו. (כמו זאת שמגיעה מדי פעם למפגשים של ימי שישי ברמת אביב וגורמת לי לראות מטושטש כי היא צורבת לי את הרשתית של העין)

הבעיה נמצאת כשנתקלים באנשים שלא מבינים או לא מקבלים את תרבות הBLING (כמוני ועוד כמה בשרשור הזה), ואז כשמסתכלים על הרכב פשוט חושבים "אלוהים ישמור, איזה ערס!".

למטה יש כמה תמונות להמחשה.

בתמונה הראשונה רואים את מה שפעם יצא את שערי המפעל כרכב עלוב ובינוני ביותר הנקרא דייהו לאנוס. היה לו עיצוב נחמד ולא מזיק והלך לו די טוב בכמה שווקים. יום אחד הבעלים שלו החליט למכור אותו לילד מתלהב.

אותו ילד החליט שהרכב לא נראה מספיק טוב עם איך שGIUGARO תכנן אותו, והחליט לשים לו גבות. אחר כך הוא החליט לבוא ולשים לו מכסה מנוע שקוף בחלקו.

זה הספיק לכמה ימים עד שהוא החליט שחסרים לו שעונים. אחרי שהוא בדק את המקום שיש לו בתוך הרכב הוא ראה שעדיף לו לשים אותם בחוץ על המכסה עצמו, כי אם לא רואים אותם אין שום היגיון, כי הם בכל מקרה לא עובדים.

(הצבע בתוך האוטו, אגב, הוא טורקיז. ראיתי אותו במו עיני במדריד לפני שנתיים).

עכשיו תגידו לי: "מה הוא מנסה לשדר?".

אני אענה לכם: "הוא משדר שהוא לא הולך עם הזרם וששלו הכי גדול וטוב".

מצד שני, מה שאני מבין הוא "הוא לא יכול היה לקנות משהו יותר טוב וזהו?".

זה כל עניין הBLING. פשוט לזרוק את הכסף על דברים מטומטמים לגמרי. אגב, אם תדברו עם מישהו מהברונקס שיש לו קאדילאק משנות ה80 שקופצת ועם צבע שעלה 40K דולר אבל אין לו כסף לאכול, הוא יגיד לכם שזה לגיטימי לגמרי וממש לא ייעלב. זה חלק מהתרבות שלו.

פה בארץ, מצד שני, אין את התרבות הזאת. יש לנו כמה תרבויות מוטוריות ביחד.

1) יש את התרבות הערבית (אני לא מבקר, רק מתאר) שהיא תומכת בBLING וטוענת שצריך תמיד להראות שאתה שם, לעשות סיבובי דאווין ולהיות הכי "גבר גבר" עם המון דברים מגוכחים באוטו, ושככה תשיג בחורות.

2) יש את התרבות של הSLEEPERS (את זה אני אוהב) שרק רוצים אוטו שיסע מהר אבל בלי שיראו שהוא שונה. זה עניין אישי של הנהג והאגו שלו, או צורה יותר מקצועית שת נהיגה.

3) יש אחרים שיש להם אוטו טוב וספורטיבי (מיאטות וכאלו) ששומרים עליו כמו שהוא, ואולי רק מחליקים לו את הסמל כדי להיות קצת שונים, אבל בטעם טוב, ואולי שמים לו גבות או משהו לא כל כך יוצא דופן.

4) יש אחרים (אני ביניהם) שיש להם אוטו רגיל שמשמש לנסיעות יומיומיות ולא אכפת להם מה אחרים חושבים, וכל שינוי הם עושים בשביל עצמם.

5) ויש את אלו שקונים רכב שהוא ישן, מגעיל, מסריח, ושמים עליו כמויות אדירות של זבל עד שלא ממש מזהים מה הוא היה קודם, ואת כל זה הם עושים בגלל שיש להם צורך להראות שיש להם "משהו" (אבל לא ברור מה) שאין לאחרים, וזו רק צורה לפצות על חוסר בכסף או בגודל של איברים מסוימים.

אלו אותם אנשים שמתפרעים על הכביש (יש המון סוגים שמתפרעים, אבל אני מתרכז כרגע רק בהם), צופרים באמצע הלילה, נוסעים עם המוזיקה בפול ווליום עם החלון פתוח, שומעים מוזיקה בפלאפון על רמקול כשהם הולכים ברחוב, ובאופן כללי מנסים להראות לכולם שהם נמצאים, רק כדי שלא יבוא מישהו ויראה להם שיש לו יותר גדול.

אותם אנשים נוהגים ברכבים בלי יותר מדי פוטנציאל אבל שהם חושבים שהרכב שלהם יפה והכי טוב בעולם, רק כי הם לא יכולים להרשות לעצמם משהו אחר. אם הם היו מפסיקים להתלבש רק בבגדי מעצבים ומפסיקים לשפוך על הרכב האוטומטי המעפן שלהם כסף לי שום סיבה רק כדי שייראה יותר מזעזע.

ברור שיש את אותם אנשים גם עם כסף ומכוניות חדשות, אבל זה נדיר יותר והם יודעים שבמקום לשים זבל על האוטו עדיף כבר להשקיע במשהו שישפר את הביצועים או ברכב יותר טוב.

קחו למשל שת הסובארו הזאת כדוגמא. הבעלים חושב שאם הוא ישים עליה ספוילר היא תיראה יותר טוב, אבל אני לא בטוח שיש אפילו בן אדם אחד בפורום הזה שיחשוב שזה רעיון טוב כי זה לא עוזר, זה מבזבז יותר דלק וזה בסיס מזעזע לעשות עליו שינויים מהותיים (אלא אם כן נופל חלק כלשהו וצריך להחליף למשהו אחר).

הAUDI 80 הזה שרואים כאן הוא גם משהו לא נורמאלי. מצאתי אותו באתר מדנמרק והוא שייך למישהו בארץ (המספר כבר היה ברשות הציבור אז לא אכפת לי לא למחוק). הבן אדם ממש לקח כסף והשקיע באוטו לא ספורטיבי ולא יפה, והפך אותו למשהו אחר. את החלק הפנימי חסכתי לכם, אבל אני רק אומר "געוואלד".

הוא גם עשה משהו שאני מתעב מעמקי נשמתי ושם לו סמל של GT-R. מי שנמצא כאן בפורום בטוח יודע מה הבעיה עם אודי 80 עם כזה סמל, אז לא צריך להסביר.

עכשיו תגידו לי:

מישהו כאן באמת חושב שברכבים האלו לא מתעללים? אתם חושבים שהבעלים שלהם הם לא ערסים? אתם חושבים שאלו אנשים שהייתם רוצים לנהוג לידם כשהם עצבניים?

אני משער שהתשובות לכל השאלות הן "לא!".

סיכום:

לשים דברים בטעם טוב ושיש להם מטרה מסוימת זה בסדר.

הבעיה היא כשאנשים שופכים כסף על זבל כי הם מתוסכלים מעצמם, ורק כדי להראות לכולנו שהאוטו שלהם לפחות מעניין.

אין לי בעיה עם בעלים של מיאטה, לאון, גולף R32 או משהו עם פוטנציאל שישימו לו גבות, אבל כשלוקחים למשל סקודה אוקטביה דיזל, צובעים אותה בכחול ושמים לה ספוילר ושטויות על כל הגוף, זה פשוט צועק "תעצרו אותי על בזבוז כסף בצורה פושעת!". זה כבר מטרד ציבורי.

לי אין בעיה עם BLING במקום הנכון.

בהארלם זה אולי עובד, אבל בארץ לא.

כאן זה מעלה אסוציאציות של ערבים, ערסים, ילדים מתלהבים יותר מדי וסתם משהו שמשאיר טעם לוואי ותחושה לא נעימה בחלק האחורי של הגרון (זאת הדעה של כמה אנשים בשרשור הזה, לאו דווקא שלי)

אם אתם עושים שינוי או תוספת לאוטו זה בסדר, רק תחשבו למה אתם עושים את זה. ראיתי כמה דברים יפים בארץ, כמו פורד סיארות שנראות זוועה אבל הן הרכב הכי מהיר בארץ, וראיתי לאון טורבו שהוסיפו לה סופרצ'רג'ר אבל רק רואים את זה מקרוב מאוד.

בקיצור, תעשו את זה בטעם טוב. אם אתם אוהבים חלונות שחורים וגבות, תהנו! רק אל תבואו ותתלוננו כשהשוטרים עוצרים אתכם ודופקים לכם דו"ח, כי התדמית הזאת דורשת דו"ח. אני בספק אם מישהו עם סובארו DL עם כנף כזאת נוסע מתחת ל120.

(את הבעלים של הDL בתמונה אני מכיר באופן אישי מצ'ילה, ויש בה מנוע של CORRADO עם טורבו, אבל זה כבר לא קשור).

אם השינוי יגרום לכם לאהוב יותר את האוטו אז בכיף, אבל אם זה קטע של "תסתכלו עלי, אני הכי מגניב פה ואני אנהג כמו מטורף כדי שתסתכלו עלי", אז בבקשה תחסכו מאיתנו את התענוג של הפוקוס 1.6 עם ספוילר וNO FEAR. אם אני רוצה לראות זוועה אני פשוט אלך לקולנוע ואראה סרט ישראלי :-D

2115132_1_full.jpg

2180619_1_full.jpg

2218476_2_full.jpg

2400593_47_full.jpg

פורסם
אישית שמתי גבות לאוטו כי לדעתי זה נותן מראה יותר מיוחד ואפילו עדין מאשר הפנס הענקי של האופל.

תלוי איזה גבות שמים ותלוי לאיזה אוטו...

האמת? הגבות נראות דווקא די נחמד, אבל החישוקים הורסים... חישוק מקורי היה עושה את העבודה היטב (לטעמי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עם כל מה שכתבת פה, כל הסיבוכים האלה.

אני עדיין לא הבנתי מה משנה לך מה אנשים עושים ברכב שלהם.

אפשר לחשוב כאילו הם משתמשים בכסף שלך? או משהו דומה...

תמשיך לנסוע ואל תסתכל.

עוד דבר, מכל מה שרשמת הכי עצבן אותי המשפט: "...אם אני רוצה לראות זוועה אני פשוט אלך לקולנוע ואראה סרט ישראלי".

אני שונא אנשים שחיים בארץ, יושבים על התחת שלהם בארץ וכל מה שיש הם שונאים פה.

לא סובל פשוט אנשים שכל דבר שזז פה בארץ הם שונאים.

אם אתה כזה גיבור גדול לך ותנסה לשנות את המדינה, ואל תגיד "שונא אנשים שיש במדינה, שונא את הממשלה, שונא את הארץ כולה".

לא מתאים לך, אף אחד לא תופס אותך פה בכוח!!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני לא שונא את המדינה, אני אוהב את המדינה!

מה שאני לא אוהב זה את הקולנוע הישראלי...

לפי התגובה הכללית שלך רואים שלא קראת הכל. אני רק מבטא איזה סוג של מסר מקבלים עם רכבים כאלו מצועצעים.

הדיון כאן הולך להיות משעשע:twisted:

פורסם
אם אני רוצה לראות זוועה אני פשוט אלך לקולנוע ואראה סרט ישראלי :-D

אני במקומך לא הייתי מזלזל כל כך בקולנוע הישראלי, ובטח שלא הייתי מזכיר אותו באותו משפט עם אותן מכוניות בית שימוש, כפי שאחד המגיבים פה כבר הגדירן מקודם.

דווקא הסרטים האחרונים מתוצרת ישראל, בהם הסודות, אהבה קולומביאנית, תנועה מגונה, נודל (את כולם ראיתי), בופור, החוב (שלצערי עוד לא יצא לי לראות) ובטח עוד כמה שפיספסתי כולם מוצלחים. זאת עוד מלפני שהזכרנו קלאסיקות כמו גבעת חלפון, אלכס חולה אהבה, והיד עוד נטויה.

כנראה שזה כבר נושא לדיון נפרד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...