Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוחות

עליך ליזום מהלכים אשר לא יפריעו למהלך חייך התקינים ,לדעתי אם יש ספק,אז אין ספק

עכשיו נוח להחליף את הרכב ,תחליף

ולא למול עסקה לרכישת בית מגרש חלקה בהזדמנות אשר תלחץ אותך אל הפינה ,ותקח את שלוות הנפש ,טוארג לא נמכר ביום אחד ,ותמיד תוכל לרכוש משומשת אחת לאחר כל ירידות הערך ,לא מדובר כאן בפרארי משנת 70 ,אלא ברכב די נפוץ

יגאל

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היות ואני עובד בחברת ליסינג כ6 שנים בערך,לא שמעתי שעלות מרכב קבוצה 1 היא 1000 ש"ח . גם חברת קומברס שרכשה לא פחות מ2000 כלי רכב במחזור שנתי ואגב, הקימו סניף תפעול במיוחד עבורה, העובדים שילמו על גטס משהו כמו 2300 ש"ח +-

וזה ממש עובדים זוטרים.

SHLOMI הנכבד, אני די עוקב אחרי התגובות שלך, אתה פשוט נשמע , איך אומרים? "לא טוב".

ay-ahzakot.co.il

פורסם

זה באמת נשמע קצת לא טוב,

למגיב שמעלי:

סיריון הוא מקבוצה 2, אני לא מאמין שאתה לא יודע את זה.

שלומי:

זה מחיר זול מדי ככה שזה לא נשמע טוב,

אבל הצעד שלך הוא חכם מאוד.

פורסם

אתם לא מבינים, הוא קנה את האוטו לפני שהייתה לו חברה, עכשיו כבר לא צריך לעשות רושם אז אפשר למכור את האוטו ולעבור לסיריון :wink:

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תרשו לי לצאת בהצעה חדשנית!

אני מציע ששלומי6280 יישאר עם הטוארג שלו, ונתנאל (Sirion), שהוא בנאדם אחר לגמרי ובכלל אין להם את אותה אמא, ילווה לו את הסיריון 2006 (או 2007, או אולי זה כבר 2008?) שלו לנסיעות יומיומיות, וכך יחיו אגו ואלטר-אגו בשלום יחדיו - ושלום על ישראל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היות ואני עובד בחברת ליסינג כ6 שנים בערך,לא שמעתי שעלות מרכב קבוצה 1 היא 1000 ש"ח . גם חברת קומברס שרכשה לא פחות מ2000 כלי רכב במחזור שנתי ואגב, הקימו סניף תפעול במיוחד עבורה, העובדים שילמו על גטס משהו כמו 2300 ש"ח +-

וזה ממש עובדים זוטרים.

SHLOMI הנכבד, אני די עוקב אחרי התגובות שלך, אתה פשוט נשמע , איך אומרים? "לא טוב".

בתור אחד שנמצא בתחום הזה, אבל מצד העובדים. אני יכול לומר לך שככל שהחברה גדולה יותר ,ככה מחיר הליסינג לעובד יותר גבוה !

מסטטיסטיקה של חברים שעובדים באינטל, קומברס , אמדוקס וכו'... מול חברים בחברות קטנות עד בינוניות.

בחברה הקודמת שעבדתי, היה אפשר לקבל מזדה 3 ב2100 ש"ח לשם השוואה.

בחברה הנוכחית בערך אותו מחיר.

לעומת זאת באמדוקס משלמים מחיר של יותר מ2300 ליונדאי גטס!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...