Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יצא לי לאבחן אתמול מקרה שמזכיר כמעט אחד לאחד את המקרה המדובר. טיימינג בוצע במוסך, ע"י בעל מקצוע ותיק, עם סוגים והסמכות מפה ועד זימבאבווה. במנוע אין סימון TDC ולכן הכיוון בוצע "לפי העין".

מה שרואים בתמונה זו התוצאה, הפעם ללא נזק מכני:

אגב, מנוע כזה אני כיוונתי לפני כשלושה שבועות, ללא בעיה, בלי סוגים, בלי הסמכות ובלי וותק. חובבן, אבל עם דיאל אינדיקטור.

חנן שלום,

בבקשה , תן כיתוב לגרפים של חיישן סל"ד המנוע. מה רואים ?! וכו'.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנוע 16 ליטר, שישה ציל'.

הגרף האדום הוא של חיישן מיקום גל הארכובה.

הגרף הכחול הוא של חיישן מיקום גל הזיזים.

במצב מנוע נורמלי, הנקודה שבה הגרף הכחול חוצה את קו ה0 וולט בדרכו מ 5+ וולט ל 5- וולט צריכה ליפול באיזור שבו חסרות שתי שיניים על גלגל התנופה, היכן שיש רווח בגרף האדום.

במקרה הנוכחי רואים שהגרף הכחול מאחר בכארבעה פולסים אדומים ביחס למקום שבו היה אמור להיות. זה קרה עקב גל זיזים מוזז ביחס לגל הארכובה. המנוע לא הסכים להניע כששני החיישנים היו מחוברים. כשחיישן קרנק נותק המנוע הניע לאחר סטרטר ארוך, עישן בכבדות, גמגם מאוד ולא עלה בטורים. כשחיישן קאמשאפט נותק המנוע הניע לאחר סטרטר ארוך, עישן קלות, עבד בצורה סבירה וגם הסכים לעלות בטורים.

ביצענו כיוון קאמשאפט מחדש, בעזרת דיאל אינדיקטור למציאת הTDC המדויק, ועכשיו המנוע מניע בנגיעה ועובד יפה.

פורסם

על הנושא הזה כתבתי גם בירחון "מוסכים" וקבלתי עשרות טלפונים מבעלי מקצוע מכל הארץ , לאחר זמן אברהם גרינברג כתב תגובה ובה הוא מונה את כל הטעויות שלי ושל בעלי המקצוע שנכשלו , יצויין שמר גרינברג מורה במכללה לרכב של איגוד המוסכים והוא מכין נבחנים על 13 התחנות ,מובן יש לאיש הזה אינטרס ענק לשמור על כבודם של הבוחנים בחולון , כי איך שהוא יש קשר של החלפת מידע בינו לבין הבוחנים אחרת איך הוא ידע בדיוק רב מה הם שואלים בתחנות, מבחינתו הכל כשר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

משרד התחבורה לא מכשיל סתם ... ומי שאומר את זה זה פשוט תרוץ לחוסר המקצועיות שלו . אני עברתי את התחנות בפעמיים ואכן אני יודע למה נכשלתי על תחנה זאת או אחרת....... לכל הכשלה יש סיבה. ובגלל שאתה לא יודע את הסיבה אז אתה אומר שזה סתם. אז די לחפש אשמים ותלמד כמו שצריך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...