Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור בעיה:דפיקות בצד ימין בזמן בלימה

Jeka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שכן שלי עשה איזשהו תאונה או עלה עד מדרכה,כתוצאה מזה החליפו לו משולש וג"אנט..

עכשיו בזמן בלימה ממהירות שקרובה ל 100 קמ"ש יש לו דפיקות בגלגל מצד ימין..כדי לאתר את הבעיה הוא החליף כבר: רפידות ודיסקים,וציריה...ובמוסך לא יודעים מאיפה זה...למישהו יש מושג מה זה יכול ליהיות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו בזמן בלימה ממהירות שקרובה ל 100 קמ"ש יש לו דפיקות בגלגל מצד ימין..כדי לאתר את הבעיה הוא החליף כבר: רפידות ודיסקים,וציריה...ובמוסך לא יודעים מאיפה זה...למישהו יש מושג מה זה יכול ליהיות?

באמת קשה לדעת בעיה כזאת..... דבר ראשון זה קשור לברקסים... או שמשהו משוחרר שם

יוצא לריס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת קשה לדעת בעיה כזאת..... דבר ראשון זה קשור לברקסים... או שמשהו משוחרר שם

אז זהו שלי לא נדמה שזה ברקסים...הוא החליף רפידות וצלחות ולא עזר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין כולם מיעצים ואפילו לא יודעים את סוג הרכב זה כבר

ממש מצחיק אנה ציין את סוג הרכב!!! וננסה לעזור לך

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...