Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורק לחץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אגזוז דרגון אבל לא יודע הרעש שהוא נותן זה לא רעש חזק ולא איכותי בכלל...

מישהו יכול להגיד לי פחות או יותר מה אני צריך אולי אגזוז טוב שאתם מכירים או דברים כאלה

יש לי גם פילטר פתוח

פורסם

גם פילטר וגם אגזוז לחץ? אל תתפרע בבקשה...

מוזר כי דווקא האגזוזים של דראגון עושים יותר מדי רעש מוזר שלך אין.

פורסם

לא יודע אין לי רעש יפה מימנו כניראה יש משהו באגזוז שלא טוב או משהו....

אמרו לי שאגזוז של רמוס הרבה יותר טוב ויש לו רעש יותר יפה זה נכון.?

פורסם

אינך יכול להתקין פורק לחץ על המנוע שלך, מכיוון שאין לך טורבו. עשה חיפוש על כך ותוכל למצוא שרשורים שלמים אשר בחלקם ישנם הסברים רבים, כמו כן נראה לי שהיה פה שרשור אשר קיבל דביק על זה מזה פורק, צנרת וכו', לא זוכר בדיוק מי כתב אותו.

אגזוז לחץ קיים במנועי 2 פעימות = אופנועים

מה שאתה רוהצ זה זרימה חופשית. עדיף לך לשמוע את התגובות של אלו שכן יש להם אגזוזים שונים ויודעים איזה צליל מפיק.

אין קשר בין פילטר אוויר פתוח לבין פורק לחץ.

פורסם

אני רק יגיד לך ככה.

לפחות מהאגזוזים שנאי שמעתי ושאני אוהב

אני שונא את הצליל של רמוס סתם מרעישים בלי טעם, בכלל אני לא אוהב אגזוזים שמרשעישים גם על 1000 טור

אני יכול להמליץ לך על סברינג שזאת אחלה חברה עם אגזוזים איכותיים שעושים רעש יפה או על אנסה שגם האגזוז נראה בגודל סביר וגם מתחילים להרעיש בערך מ3000 טור ומעלה

פורסם

לפותח השרשור ,

אנא ערוך חיפוש . דובר על כל הנושאים בעבר .

במידה ותרצה לשאות משהו חדש , פנה אליי או אל יניב ( בגירה ) ואנו נפתח לך את השרשור הקיים .

המשך גלישה/גדישה מהנה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...