Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לקחתי את ההונדה סיויק לבדיקה וקניתי אותה

אלו היות תוצאות הבדיקה

מיד אחרי הקניה התחילו רעשים ואתמול התברר שאני צריך להחליף 2 בולמי זעזועים קדמיים.

האם הייתי אמור להבין שזה המצב מהבדיקה? האם יש על מה לדבר עם המכון בדיקה?

תודה על העזרה

מנוע+ מערכות קירור/דלק/הצתה: בלאי פנימי במנוע, נזילות שמן, חוסר שמן במנוע, סימני שריפת שמן, רעש מערכת תיזמון ושסתומים, תושבות מנוע, לתקן ולנקות מערכות קירור, תיפקוד מערכת דלק והצתה לקוי.

מערכת פליטה: תקין.

סרן קדמי ומערכת היגוי: נקישה בהגה, חופשים במתלים ובוקסות פגומות (הרכב עבר כך טסט לפני שבוע...) תיקון וכיוון ציר קדמי ואחורי.

קפיצים: תקין.

שילדת מרכב: ליקויים בעלי משמעות נמוכה. מעיכות פח ופגמים בצבע במרכב סביב ובגג, תיקונים בצבע, פגוש אחורי פגום.

מערכת בלמים (ללא פירוק גלגלים): בדיקה בפרוק לפרק גלגלים ולבדוק.

צמיגים: צמיגים אחוריים יבשים.

מערכת תאורה (כולל מצבר): מצבר חלש/2005, מתנע רועש.

העברת כח: שמן כהה בלאי דיסקיות בגיר, שילוב הילוכים לקוי+ השהייה ונקישה, חופש ציריות, רעש מיסבי גלגלים.

מחוונים: תקין.

פורסם

אם זכור לי טוב הם לא אחראים על בולמים וקפיצים ומערכות חשמל ,

הם אחראים על מנוע גיר ושילדה במידה ונמצא תקין

ואין אוטו שראיתי שלא כתבו רעשים מגלגלות או רעשים מהגיר ,

הקיצר חבריקו הם מכוסים מכל הכיוונים ,

וגם הם יטענו שנסעת במקומות שגרמו נזק לבולמים או אפילו שהחלפת כדי לתבוע אותם ,

אל תתטרח חבר חבל על הזמן ,

בהצלחה קורס גרי

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

לא חבל על ה 450 שקל של הבדיקה ?

פעם הבאה קח את המכונית לפחח , תראה שאין שילדה ותקנה את המכונית (בתנאי שהיא נוסעת טוב)

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

בגדול ורק בגדול, אתה יכול לנסות לתבוע את המכון, אחרי הכל הוא נותן לך 6 חודשי אחריות על בדיקתו. אך בפועל הסיכוי שלך לזכות במשפט הוא אפסי. במידה מהבדיקה עצליך, תקרה את תנאי האחריות המופיעים בדרך כלל בצד השני של הדף. המכון מכוסה לגמרי. אז.... שזו תהיה הבעיה היחידה ברכב.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• תוכן חדש...