Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחיר הוא 400 שקל ל- 46 אמפר שעות - מכיוון שהוא מחזיק כמעט כפול 2 בזמן - אז המחיר הוא כמעט חצי.

לי הוא החזיק 5.5 שנים כאשר 5 מצברים של שנפ החזיקו בממוצע 3 שנים.

מכיוון שהייתי מרוצה כל כך מהמצבר עשיתי מחקר קטן:

מצבר TOPLA מיוצר בסלובניה בחברת TAB - אחד היצרנים הגדולים ביותר באירופה ומיוצר בטכנולוגיה קלציום-קלציום, חברת TAB מייצרת מליונים של מצברים בשנה יותר משנפ וולטה !

המצבר שווק בעבר תחת המותג SPARK וטלרון ייבאו אותו לארץ, אולם הם הפסיקו לייבא אותו, תחפש בפורום מותג SPARK ותבין כמה שאנשים מרוצים מאורך חייו וגם מהמחיר שהוא נירכש.

המצבר סגור וללא צורך מילוי.

בקטגורית המצברים הזולים הוא עולה ברמתו על מצברי שנפ וולטה ונימצא בליגה של מצברי ורטה.

רמת האמינות של המצבר גבוהה יותר משנפ וולטה, מצורף קישור של החברה:

http://www.tab.si/index.php/starter/display/1

מוכרי המצברים לא אוהבים למכור אותו כי הם לא מרויחים עליו מספיק, תמיד ימליצו לך על מצברים בהם מתח הרווחים הוא גדול יותר ולא מצברים איכותיים.

אל תהיה מקובע ! לא רק המחיר הסופי קובע - אלא גם כמה זמן יחזיק המצבר ! במצבר TOPLA אתה מקבל מחיר זהה לשנפ וולטה וכימעט פי 2 אורך חיים יותר.

אני קניתי אצל שלו-מצברים אם אחריות של 18 חודשים,שנפ וולטא נותנים 12 חודשי אחריות, ככל שהאחריות גדולה יותר היצרן יודע שיש לו ביד מוצר טוב יותר:

http://shalev-batteries.co.il/%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש מצבר בזול מאוד בירושלים

לא משנה לי איזו חברה העיקר זול

לפונטו ספייס (כרגע יש 50 א''ש, אבל במקור זה 46 נראה לי)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש לך בגבעת שאול ברחוב בית הדפוס את צמיגי גבעת שאול-דודי נאסה. הם מול ברמן ובדיוק מאחורי סניף יש

אתה יכול לשים מצבר 52 אמפר, מתאים לספייס וגם לי יש כזה בפונטו שלי. יש של ורטה כחול או מצבר שאמור להיות זהה אבל עם פחות אחריות -start up . חפש בפורום הודעות בעניין זה של " שרות לקוחות varta ", יבואני המצברים הללו. לדעתי הראשון יעלה סביבות 600 והאלה עם אחריות מופחתת יעלו סביבות 500.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה

ולמה סטודנט נמצא בשש וחצי בבוקר בפורום? :roll:

אני מחפש זול. ורטה שנפ וכו' זה יקר.

יש את כל החברות כם השמות המסובכים האלה שהוזכרו למעלה. אני שואף לפחות מ400 ש"ח.

יש חיה כזו?

אני יודענ שיש באיזור ת"א, אצל איציר מצברים, אבל בי-ם העסק הזה לא מפותח.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצבר START-UP 60A ללא טיפול 12 חודשי אחריות, שהוא מותג של חברת VARTA. ב370 ש"ח לאחר זיכוי של 30 ש"ח אצל פרוחזאד "הפרסים" ביצחק שדה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אצל "מצברי שלו", ההגנה 102, ת"א (שכונת התקוה),

מצבר קלציום-קלציום, ללא טיפול, 60Ah של TOPLA - המחיר (נכון ללפני שבועיים) הוא 430 ש"ח כולל התקנה במקום.

המחיר המצוין באתר של "מצברי שלו" גבוה מהמחיר במציאות.

15 חודשי אחריות.

זו תוצרת מפעל סלובני רציני, TAB, שגם יבואן וורטה בישראל מייבא ממנו מצברים.

פורסם
אצל "מצברי שלו", ההגנה 102, ת"א (שכונת התקוה),

מצבר קלציום-קלציום, ללא טיפול, 60Ah של TOPLA - המחיר (נכון ללפני שבועיים) הוא 430 ש"ח כולל התקנה במקום.

המחיר המצוין באתר של "מצברי שלו" גבוה מהמחיר במציאות.

15 חודשי אחריות.

זו תוצרת מפעל סלובני רציני, TAB, שגם יבואן וורטה בישראל מייבא ממנו מצברים.

עשית מצוין !!! מצבר אירופאי ברמה גבוהה !! יש לי אותו כבר שנה ללא בעיות, יצרן מכובד שמייצר בכמויות הרבה גדולות משנפ וולטה שהם מצברים הרבה יותר נחותים, אבל הישראלים קונים בשיטת העדר ותמיד ידחפו להם מה שמרויחים עליו הכי הרבה ולא אם המוצר אמין וטוב.

ועוד נקודה שהישראלים מחפשים בזול ולא אם המצבר מחזיק ב 30% יותר זמן.

הסלובנים הם מדינה של אנשים איכותיים, זה לא רומניה או סין.

המצבר הקודם שהיה לי היה גם של TAB והחזיק יותר מ- 4 שנים ! ולכן חיפשתי רק את TAB !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דווקא יש לי נסיון מצוין עם "שנפ", ומסיבות ברורות אני מעדיף את תוצרת ישראל.

שני המצברים האחרונים שרתו אותי כ-4 שנים כל אחד. הייתי קונה "שנפ" גם הפעם, אבל המחיר של TOPLA היה מעט יותר זול (והאחריות מעט יותר קצרה, בהתאם), והתחשק לי לעודד יבואן קטן. זה טוב לתחרות עם היבואן הגדול וגם לאיכות המוצרים המקומיים.

• שנה מאוחר יותר...
  • ספונסר פורום
פורסם

שלום רב,

מצברי ורטה הם מצברים גרמניים .

עם אחריות של 12 עד 24חודשי אחריות

מצברים אטומים ללא טיפול- אין צורך בהוספת מים

המצברים מיוצרים ע"י גונסון קונטרול ולא ע"י TAB

באיזור ירושלים ניתן למצוא את המצברים

באוטו דיפו

דבורי שרותי רכב -תלפיות

אייל נאסה

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

שלום

דיברתי עכשיו עם אייל, הוא אמר לי שיש לו "סטראט אפ" ולדבריו זה "וורטה". יש דברים בגו?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

מצבר סטארט אפ זהו מצבר מבית ורטה בעל טכנולגיה זהה- מיוצר ע"י גונסון קונטול בפעלי ורטה.

מצבר זה נמכר עם 12 חודשי אחריות בלבד.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...