Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני שומע (בעיקר בעליות) צילצולים מהמנוע.

לפני מס' חודשים פניתי למוסך המטפל שלי בחיפה עם בקשה לתקן את התופעה. נעשה סיבוב ברכב שבמהלכו ניסה הבוחן "לאמץ" את המנוע על מנת לשמוע את הצילצולים אבל זה נעשה רק בשטח מישורי ולא הצלחנו לשמוע את הבעיה. נאמר לי (ומאוד יכול להיות שסיבנו אותי)

שברכב זה קיים מיקרופון אשר מזהה צילצולים ומשנה את כיוון ההצתה בהתאם.

לי משום מה לא נשמע הגיוני העניין הזה, מה עוד שהצילצולים נשמעים לי בבירור.(רק בעליות)

אני לא שולל את האופציה שה"צילצול" נובע מחתיכת פח רופף או משהו דומה..

אבל רוצה להיות בטוח שאני לא גורם נזק לרכב כשאני נוסע בצורה כזו.

האם אכן ברכב הנ"ל (מנוע AHW אגב) יש מיקרופון כזה? כיצד מתבצע כיוון הצתה ברכב הזה?

תודה לעונים וסופ"ש נעים לכולם.

צחי.נ

פורסם

מלא בפעם הבאה, 98 אוקטן .

אם אין צילצולים - צריך לבצע ניקוי, תא שריפה, ומזרקים, באינפוזיה - גש למוסך הזרקת דלק.

ואז אפשר, לחזור למלא 95 אוקטן .

אם הצילצולים נמשכים עם 98 אוקטן, יש לבדוק את מערכת ההזרקה, וההצתה - במוסך מורשה,

עם מחשב .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא מתמצא בפולו , או במשהו בכלל , אבל לרכב שנת 2001 הגיוני בהחלט שיש "חיישן נקישות" המשנה את קידום ההצתה בהתאם לנקישות (צילצולים) .

בכל מקרה , לא בכל מקרה החיישן יכול למנוע נקישות , ולכן כאן נגמר מה שאני יכול לתרום לשירשור .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אם אין צילצולים - צריך לבצע ניקוי, תא שריפה, ומזרקים, באינפוזיה - גש למוסך הזרקת דלק.

אם הצילצולים נמשכים עם 98 אוקטן, יש לבדוק את מערכת ההזרקה, וההצתה - במוסך מורשה,

עם מחשב .

בהצלחה - אייל .

האם ניתן למלא דלק 98 כך סתם ללא צורך בכיוון המנוע, מבלי לגרום לנזק כל שהו?

צחי.נ

פורסם

אני מחזק את מה שמארק אומר.

אפילו אם תפתח את מכסה הדלק אתה תראה שלפי הוראות יצרן אתה יכול גם 95 וגם 98.

גם חבר שלי שיש לו אותו רכב בדיוק כמו שלך ממלא רק 98 מהיום שהוא קנה אותה.

פורסם

שלום לכולם

קצת עדכונים: מלאתי מיכל מלא של דלק 98 לפני כ 150 ק"מ ונראה לי שהבעיה נעלמה.

או לפחות אני לא מצליח להבחין בה כרגע.

מה כדאי לעשות על מנת שאוכל לחזור ולמלא דלק 95 שוב? (המחיר של ה 98 יקר מעט, בלשון המעטה)

תודה לעונים

צחי.נ

פורסם

* גש לבדיקה, ניקוי תא השריפה באינפוזיה, אמור לפתור את הבעיה.

עם מחשב .

בהצלחה - אייל .

(עלות אינפוזיה כ 250 ש"ח)

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...