Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים לגבי קרייזלר M300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דבר.

אבי רצה לדעת כמה פרטים על הרכב,

האם אפשר לרכוש אותו בסוכנות של קרייזלר ?

גרסאות מנוע וכו'.

מחירון ומחיר בחנות.

אמינות וזמינות חלקים.

תודה רבה,

JEP.

פורסם

זה רכב עדיין "חדש" ונדיר בארץ הקודש.

מה שאני יכול להגיד עליו מניסיון (הייתי גר כשנה בפנסליבניה כשנה), זהו רכב מאוד נוח רך כמו אמריקאי אבל יש בו קצת "טעם" אירופאי במונחים של איכות נהיגה. מבחינת אמינות ,יש לי חבר שהוא בעל רכב כזה (שגר בארה"ב) עם המנוע החזק (HEMI 6.1) והוא מאוד מרוצה מהרכב ולא דיווח על בעיות אמינות. בהתחשב בכך שהוא בעל מכלולים משותפים למרצדס אז סביר להניח שהוא רכב איכותי. כמובן שלא תמצא את איכות תא נוסעים כמו במרצדס או מתחריו הגרמניים.

אם זכור לי טוב הוא גם זכה לרכב השנה בארה"ב בשנת 2004 או 2005.

מבחינת ייבוא , לפי מה שאני רואה על כבישי הארץ רובן מייבוא.

אני אוכל לתת לך טלפון של מישהו שמתעסק ברכבי ייבוא , אולי ישתלם לך יותר.

לאינפורמציה שלח לי הודעה פרטית.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

הוא התכוון לM300 ולא ל300C.

הM300, לדעתי, זה אחלה רכב.חזק,גדול,נוח,מפואר וכו'.

הבעיה שלו היא זה שהרכב הוא כמו רוב הספינות האמריקאיות.אם אתה קונה אותו תתכונן לבזבז הרבה כסף על דלק.

הרכב עצמו לא יקר, מכיוון שאין לו ממש שוק.

אל תתפתה בגלל המחיר.תבדוק אם אתה תהיה מוכן להתמודד עם העלויות של הדלק,ביטוחים,חלפים וכל מה שמגיע עם אוטו כזה.

פורסם
הוא התכוון לM300 ולא ל300C.

הM300, לדעתי, זה אחלה רכב.חזק,גדול,נוח,מפואר וכו'.

הבעיה שלו היא זה שהרכב הוא כמו רוב הספינות האמריקאיות.אם אתה קונה אותו תתכונן לבזבז הרבה כסף על דלק.

הרכב עצמו לא יקר, מכיוון שאין לו ממש שוק.

אל תתפתה בגלל המחיר.תבדוק אם אתה תהיה מוכן להתמודד עם העלויות של הדלק,ביטוחים,חלפים וכל מה שמגיע עם אוטו כזה.

לא שמתי לב התבלבלתי.

עמכם הסליחה.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

תודה לכולם על המידע !

אשמח לדעת אם מוכרים את הרכב בסוכנות קרייזלר ?

וכמה ליטר דלק הרכב אוכל ל100 ק''מ.

• תוכן חדש...