Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

ברצוני לברר יש לי דייהו נובירה וכבר תקופה המיכל של המים מתרוקן כל כמה ימים עד שנשאר ממש טיפה שמה,כל פעם אני ממלא מים והם נעלמים.

הייתי במוסך והוא בדק לי את הצינורות עם לחץ של מים מהמיכל ואמר שיצא תקין.הטרמוסטט חדש,הרדיאטור גם,החום תקין קצת פחות מחצי.

המכונאי אמר שיש מצב שזה ראש מנוע,אבל קשה לי להאמין(הרכב הוא של אבא שלי),והוא לא סבל התעללויות בזמן שהוא אצלו.(הרכב עבר 130 אלף ק"מ)

אני מהצפון,נצרת עילית,יש מישהו בסביבה שמומחה לדברים האלה ולא ישר אומר לפתוח ראש מנוע?(כמובן שלא ישחט גם במחיר).

תודה מראש.

פורסם

בשביל בדיקה כזו לא צריך מכונאי.

1- יש לערוך במכון רדיאטורים בדיקת לחץ למערכת הקירור לאיתור נזילות (משאבת מים/צינורות /בית טרמוסטט ושאר ירקות).

2- פתח את פקק מילוי השמן ותבדוק אם יש סימני טחינה בשמן- אם כן,יש בעיה בראש המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תחליף פקק מיכל עיבוי,לי הייתה בעיה כזאת בדייהו נובירה

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הכי טוב תמלא מים עד הסופ אל תסגור תמכסה מים ותיתן סטרטר בלי להניע אם המים משפריצים החוצה אז אין סירקולציה אז בטוח יש לך ראש מנוע

מצטער

פורסם
הכי טוב תמלא מים עד הסופ אל תסגור תמכסה מים ותיתן סטרטר בלי להניע אם המים משפריצים החוצה אז אין סירקולציה אז בטוח יש לך ראש מנוע

איך לתת סטרטר בלי להניע? :shock: יש מכוניות שמספיק שנייה של סטרטר כדי להניע. סתם לדוגמא, כשאתה נותן סטרטר, במנוע דלק נכנס לצילינדרים ויש גם הצתה. למה שלא יניע?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אל תנתק את חוטי ההצתה מהמצתים בשום אופן.אתה יכול לגרום נזק לסליל ההצתה.

נתק את המחבר החשמלי של סליל ההצתה למקרה שאתה רוצה לעשות את הבדיקה מההודעות למעלה.[

כמובן שללכת למוסך אמין מבחינתך יהיה הכי טוב, גם למוסך (ירוויח כסף) וגם לך (תחסוך כסף על ריצות מיותרות).

בהצלחה.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

גם אני לא ממליץ לנתק את חוטי ההצתה ולנסות להניע, הסליל הצתה עלול להישרף וגם הניצוץ עלול לעבור בצמה של המחשב ניהול ולשרוף את המחשב.

פורסם

איבוד מים גם אפשרי דרך סדק קטן במיכל עיבוי, במיוחד ליד הצינורית הקטנה בצד. כאשר מנוע חם תבדוק טוב טוב את מיכל העיבוי האם הוא לא מאבד טיפות של מים או עדים דרך איזה שהוא סדק.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אם תבחר בכל זאת ללכת למוסך, אני ממליץ לך על מוסך "אחים ג'וסי" באזור תעשייה ג' בנצרת עילית, אם אתה מגיע מכיוון נצרת עילית תחתית (מפעל הפיס) אתה מגיע לכיכר, וממשיך ישר אחרי תחנת הדלק "דלק רוזנפלד" ובכיכר השנייה אתה ממשיך שמאלה וישר, מגיע לצומת ושוב ממשיך ישר, משם בערך 30-50 מטרים בצד שמאל המוסך.

אצלו ביצעתי החלפת מנוע בפורד טורנאו קונקט, ועד עכשיו אין בעיות (הגעתי אליו מהמלצה של גיסי), הוא גם לא מפציץ מחירים.

כאשר תגיע בקש את עזמי, איש קירח בלונדיני

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...