Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

אני תמיד אומר שקודם תידע איך לנהוג ב1600 ואז תעבור לנהיגה ב1800 טורבו

כמו שכולם יודעים הסיאט אכן חזקה בקו ישר drag race אבל חלשה בפניות כל כך חלשה שאתה מפחד לקחת איתה פניות בגלל התת היגוי שלה למען האמת אפילו כיכר אני מנסה קצת לתת גז אני פשוט מרגיש שהגה ניהיה מרגרינה והאוטו מאבד שליטה

מה שאני רוצה ? ... אחיזה לאוטו שאני יוכל לקחת פניות ולהישאר על האדמה אני רוצה יציבות הנאה !

צמיגים זה התשובה הכי קלה אבל בא לי משהו קצת יותר רציני כמו ... בולמים קפיצים וכו אז אני צריך בבקשה שתמליצו לי על :

חברה

חלקים

עלות מחירים

מקום מיקצועי להרכבה

והאם זה יעבור טסט

פורסם

הסיאט ידועה בבעיות התת היגוי שלה אבל לפי התיאור שלך :

אתה מגזים בצורה מופרזת ביותר

או

יש תקלה חמורה ברכב שלך.

צמיגים הם אכן התשובה הכי קלה אבל אם הצמיגים שלך מאאפנים, אז זאת גם התשובה הכי קלה, הכי זולה והכי משפיעה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני תמיד אומר שקודם תידע איך לנהוג ב1600 ואז תעבור לנהיגה ב1800 טורבו

כל אחד והפילוסופיה שלו

אפילו כיכר אני מנסה קצת לתת גז אני פשוט מרגיש שהגה ניהיה מרגרינה והאוטו מאבד שליטה

אוטו לא מאבד שליטה, זה אתה מאבד שליטה עליו

אם האוטו מאבד שליטה אז יש לו תקלה

בקשר ליציבות:

צמיגים זה התשובה הכי קלה אבל בא לי משהו קצת יותר רציני כמו ... (3 נקודות זה לא רציני) בולמים קפיצים וכו אז אני צריך בבקשה שתמליצו לי על :

חברה

חלקים

עלות מחירים

מקום מיקצועי להרכבה

והאם זה יעבור טסט

כדי שנמליץ לך על חברה (לך על מרוקאית) חלקים ועלותם תיצטרך לתת תקציב (גם לחברה)

כי זה יכול לנוע מ ~3000 ל פי כמה מזה.

בדרך כלל התקנה היא בממוצע 800 שקל ועוד 200 שקל לכיוון פרונט ~

see quote

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקי אוקי ! דיברתי עכשיו עם סנדאות למינהן והבנתי מה הטווח מחירים של קיט בלומים עם קפיצים ממוצע העלות היא 3000 שח ומעלה ! וזה הרבה מעבר לחלום שחייתי בו ( קפיץ זה סך הכל "ברזל " כמה זה כבר יכול לעלות ? ... תראו מזה ! )

אז חוזרים לבסיסי ביותר ! צמיגים ! המלצה לצמיגים טובים שאני ירגיש שינוי כרגע יש לי dunlop 185/60R14 H

ועוד בעיה קטנה ....

שהעליתי את האוטו על ליפט לתקן שושבת גיר אחורי ראינו שבג'נט הקדמי ימיני יש מכה מפנים חישוק הג'נט לא עגול 100 אחוז יש קטע קטן שיש בליטה שהוא קיבל מכה (אשמתי לקחתי פניה ונכנסתי בעץ לסיכום לביטוח שלי היה חור בכיס של 10 אלף שקל)

עכשיו החבר'ה במוסך אמרו לי שזה משפיע מאוד ואכן יש רעידות בנסיעה מעל 120 קמש השאלה אם זה כל כך רציני שכבר אתם ממליצים על להחליף ג'נטים (אני לא מכיר מקום שיחליף לי ג'נט אחד )

בתודה מראש בן

פורסם

אז אני דווקא שואל לגבי האיביזה עם טורבו-

אמנם האחיזה והתגובות הרבה יותר טובות ממה שsmallars תיאר, אבל האוטו לא מספיק מרוסן.

האוטו גם ככה קשיח והבנתי שקוני צהובים עושים אותו עוד יותר נוקשה, באופן שלא יתאים לי.

מה דעתכם על קוני-אדום לאיביזה טורבו? אני יודע שלרכבים לא ספורטיביים הוא אמור לשפר נוחות והתנהגות גם יחד.

האם אצלי הוא יהווה שיפור באיכות הנסיעה?

האם הוא יהווה שיפור בריסון התנודות?

פורסם

אני נוסע עם קוני צהובים על סיאט והם לא קשיחים מידי !

קוני אדומים הם פחות ספורטיבים - הם "בולמים תחליפיים"

לאיביזה, ע"מ לרסן את תת ההיגוי המובנה, יש קיטים טובים מאד שדווקא מרככים את החלק הקדמי ומקשיחים את האחורי, כנ"ל הנמכה גדולה יותר לסרן הקדמי תיתן שיפור נוסף בכיול הלא טוב של הרכב.

וכמו שבגירה אמר, להתחיל מצמיגים, הכי טובים והכי טריים שכסף יכול לקנות.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

Guest רונאלדיניו
פורסם
הנמכה גדולה יותר לסרן הקדמי תיתן שיפור נוסף

מענין לדעת מה הסיבה. למה נמוך יותר מקדימה יותר טוב? לפי הידוע לי קונפיגורצית OEM היא באופן גורף נמוך מקדימה, גבוה מאחור. מהסיבה שמאחור במשקל רטוב חלוקת המשקל היא כבדה יותר מאחור (בגלל שתא המטען לא נשאר ריק).

פורסם

כי ברגע שהוא יותר נמוך מהחלק האחורי יש יותר משקל שנוטה אליו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתקציב שלך (smallers) הייתי הולך עך KOUMHO אקסטה- אחלה צמיג.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
כי ברגע שהוא יותר נמוך מהחלק האחורי יש יותר משקל שנוטה אליו

יותר משקל מקדימה = עוד יותר עומס צידי שהפרונט צריך להחזיק בפניות. וזאת למרות שבסטנדרט כבר 65% ממשקל הרכב על הפרונט מבלי שהצמיגים הקדמיים במידות רחבות יותר מהאחוריים.

חוץ מזה על אורך של 2.5 מטר בין הגלגלים, להורדה או הרמה בכמה סנטימטרים יש אפס השפעה.

פורסם

כשהחלק האחורי גבוה יותר, נוצר בנסיעה וואקום מתחת לרכב, שנותן עוד קצת הצמדה לכביש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תחליף צמיגים.

כנס לVAG בחו"ל.

חפש זויות לפרונט מומלצות.

תקבל רכב על הכיפאק.

צריך להיות גם פה בפורום איפה שהוא.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מה הכוונה למצוא זוויות (אתה מדבר פה הרבה מעבר לידע הבסיסי שלי )

כאילו מה ללכת למוסך פרונטים ושיעשו לי כיוון פרונט על ידי הזוויות שאני יתן להם מהאתר של vag שדרך אגב לא מצאתי בכלל אתר כזה רק בגרמנית משהו ובפעם האחרונה שבדקתי אני לא ממש יודע גרמנית

פורסם

אמרת נכון - את הקאמבר, הקאסטר והטו מוציאים מהחברה בכיול גרוע - נטייה לתת היגוי. מסיבות שאין צורך לפרט לגביהן.

אם תחפש תמצא את הזוויות שאני מדבר עליהן, בזמנו כשהייתה לי איביזה טורבו מצאתי את זה באחד הפורומים בחו"ל.

תתחיל את החיפוש כאן :

http://www.seatcupra.net/forums/

בהצלחה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

רכשתי אתמול איביזה 2003 1.4 (75 כ"ס) סיגנו

אני רוצה לאמר שהיא הרבה יותר מהירה מ115 כ"ס על משפחתית אוטומטית

אבל הפניות איתה פשוט קטסטרופה אני נזהר עם הגז

אני לא מצליח להנות איתה בפניות

הגאלאנט הקודמת שלי היתה מהנה ב-פניות- פי כמה מונים

אחריה יבוא FR\CUPRA או לאון שזה חלום רטוב יחסית

• תוכן חדש...