Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו מגאן 2005.

כל החלונות ברכב עובדים בצורה מוזרה (אני אפילו לא יודע איך להסביר את זה):

יש כאילו "שלבים". ז"א שאתה מנסה להוריד זה יורד קצת ונעצר. שוב אתה לוחץ, שוב זה נעצר. בקיצור כדי שהחלון ייפתח לגמריי צריך ללחוץ כמה פעמים כל פעם הוא נפתח קצת.

אותו הדבר קורה בסגירה.

זה קורה בכל החלונות ככה שזה לא נראה לי כמו תקלה....זה בטח איזה כפתור שלחצתי עליו ושיניתי את הקונפיגורציה של החלונות.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ואיך מחזירים את זה? :evil:\

תודה ,

שי

פורסם

החלפת או ניתקת מצבר?

אם כן אז הם זקוקים לאיפוס. אני לא זוכר את הפרוצדורה אבל אם אני זוכר נכון היא פורסמה כאן בפורום ואם לא אז כל מוסך מורשה יעשה את זה עבורך תוך 3 דקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

צורת הלימוד היא כדלהלן, לאחר שהחלון הגיע לסוף הטווח(למעלה/למטה) , יש להחזיק את המפסק

באותו הכיוון מס' שניות . פעולה זו מלמדת את המע' מחדש . מבצעים פעולת "לימוד" לשני הכיוונים.

דורון.

פורסם

האם קיימת תופעה דומה באיסוזו טרופר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
צורת הלימוד היא כדלהלן, לאחר שהחלון הגיע לסוף הטווח(למעלה/למטה) , יש להחזיק את המפסק

באותו הכיוון מס' שניות . פעולה זו מלמדת את המע' מחדש . מבצעים פעולת "לימוד" לשני הכיוונים.

דורון.

במגאן-II בכל דלת יש מודול אלקטרוני ששולט על המנוע החשמלי של החלון. אם מנתקים מצבר צריך לבצע איפוס. מרימים את החלון עד הסוף למעלה ואז מחזיקים את הלחצן לכוון הרמה למשך 5 שניות. לחזור על הפעולה לכל חלון. זהו.

איזוזו לא מכיר...

• תוכן חדש...