Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצות לרכב עד 10K שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לקנות רכב ששימושו העיקרי יהיה נסיעות מב"ש לחיפה אחת לשבועיים.

אני מעדיף רכב בטיחותי (2 כריות אויר) ולכן אני מניח שמשנת 95 ומטה לא אמצא כזה.

מן הסתם, רצוי שיהיה אמין ובעל מנוע קטן מ1600 לטובת עלויות נמוכות- והכי חשוב בעלי חלקים זמינים ולא יקרים.

פזלתי לכיוון סיטרואן סקסו וסקודה פליסיה\ניו פליסיה.לשניהם מחירון נמוך כך שאפשר לטפס בשנתון...

אני יודע שאי אפשר לקבל הכל בסכום שיש לי, אבל בכל זאת- מה אתם אומרים? מה הרכב המומלץ שמתאים לרוב הקריטריונים?

תודה לכל המשיבים והממליצים מראש!

בן.

פורסם

אתה מדבר כאילו הנסיעה שאתה צריך היא מאבן גבירול לדיזינגוף.

אם אתה שואל אותי...סע ברכבת אחת לשבועיים,בתקציב כזה לנסיעה ארוכה כזאת ....לא יודע כמה כדאי לקנות רכב .

פורסם

ניסיתי את זה. אני כבר שנתים לומד בב"ש ומנסה להסתדר עם אוטובוסים.

התחבורה הציבורית לא מתפקדת בקו זה.

האוטובוס לתא מאוד זולים ולכן מפוצצים- בכלל לא עומדים בעומס. אם השגת מקום עמידה ולא עברו על פניך 3 אוטובוסים מפוצצים שבכלל לא עצרו - אתה בר מזל.

הרכבות אומנם יותר יקרות, אבל גם לא עומדות בביקוש. מעט רכבות, צפיפות נוראית ולעיתים רבות לא עומדות בלוחות הזמנים הרשומים.

ברירת המחדל שלי הייתה לרכוש רכב, אני אפילו לא בטוח שאוכל לעמוד בהוצאות שלו- אבל לצערי אין ברירה אחרת.

פורסם

אם אתה לא תוכל לעמוד בהוצאות, חבל להיכנס לזה בכלל.

כמו שהמליצו קח תחבורה ציבורית, הרבה יותר משתלם ואת הכסף הנותר תשקיע בדברים אחרים.

אני יתן לך דרך שתוכל לנסוע בנחת בתחבורה הציבורית.

פשוט מאוד קח את האוטובוס מתחנה מרכזית או את הרכבת מתחנת מב"ש מרכז וכך יהיה לך מקום.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

"ברירת המחדל שלי הייתה לרכוש רכב, אני אפילו לא בטוח שאוכל לעמוד בהוצאות שלו- אבל לצערי אין ברירה אחרת"

אני לא מנסה לחנך אותך ולהטיף מוסר אבל אם אתה לא בטוח שתוכל לעמוד בזה כלכלית אני די בטוח שאתה לא תעמוד בזה מבחינה כלכלית, רכבים במחירונים כאלו הם רכבים שעברו מס' שנים לא מבוטל וקילומטרז' לא מבוטל בד"כ ולכן יש להם נטיה לתקלות הרבה יותר מרכב משנתון גבוה יותר(לפי דעתי-לא לקפוץ עלי) ולכן ההוצאות כנראה יהיו הרבה יותר ממה שחשבת.

חפש פתרון יצירתי יותר עם תחבורה ציבורית.

• תוכן חדש...