Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל

בהתחשב באילוצי התקציב שלך ובמערכת שבהגדרה שלה היא לא תופעל עם סאב וופר

מומלץ בחום לשקול בצורה רצינית ביותר וחיובית את המערכת הראשונה שהיציעו לך

באס יפה וחזק בהחלט תקבל מ-6*9 "אלמני" בשילוב עם המגבר של הסוליד אודיו

כמו כן תקבל סאונד מדהים מקומפוננט קדמי סדרה 5 של אלמני

לדעתי הצנועה אין מצב להתחרות במוצרים הנ"ל עם תקציב של 1700 ש"ח כולל חיווט והתקנה

למען הסדר הטוב וההגינות אבקש לציין שאין שום דרך לחפות בצורה טוטאלית על חיסרון בסאב באמצעות 6*9

אבל ניתן להגיע עם ה-6*9 האלו למכת באס חמודה וחזקה מאחור

במידה ותרצה העבר לי את שם המתקין ואני יאמר לך אם הוא מתקין מורשה של אלמני וסוליד אודיו

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

D.C תבדוק את התיבת הודעות שלך =]

עוד שתי שאלות שעולות לפני:

1. ה H.D שמותקן ברכב הוא dual xdm6830 יש לו פנל גולש והוא נראה ממש חמוד ומגניב: קישור לאתר היצרן:http://www.dualav.com/receivers/xdm6830.html

מה דעתכם עליו? האם הוא מספיק?

2. יש לי קשרים פחות או יותר עם חנות בת"א שמתעסקת עם המוצרים של servin vega, מה דעתכם על החברה הזאת?

פורסם

דניאל

מאיפה רכשת את ה"דואל"?

למיטב ידיעתי אין לא יבואן בארץ

למרות שהם מייצרים מכשירים ברמות גבוהות

עד כמה שאני יודע המכשירים של "דואל" ממש לא זולים

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

הדואל נרכש בקנדה ע"י אחי שטייל שם. הוא עלה לו לפני כשנה כ 250 דולרים קנדיים. הרדיו ממש נחמד, הוא נראה ממש מקצועי והוא אפילו מגיע עם שלט.

D.C אם אתה יכול תתן לי חוות דעת פחות או יותר על "הדואל" שפירסמתי בקישור ע"פ המפרט שלו.

בנוסף, למישהו יש נסיון עם החברה סרבין ווגה? איך היא?

פורסם

לגבי ה"דואל" כל מה שאני יכול להגיד לך זה שהחברה הייתה כוכב עולה בארה"ב לפני כשנתיים שלוש

המכשירים היו די יקרים ובמחיר מקביל לפיוניר קנווד ואפילו אלפין

מהסיבה הזו פחדו היבואנים להביא אותו לארץ

החברה שמתעניינים בארץ לגבי מכשיר קדמי בדרך כלל חושבים בתוך הקופסא של פיוניר,קנווד,ג"יי וי סי ,וקצת פנסוניק

"הנועזים" חושבים אלפין,נקמיצ"י,פוג"יטסו וכ"ו

לכן לא הביאו אותם לארץ אבל אומר לך שאני שמעתי ביקורות טובות מדילרים שהתעסקו איתם בארה"ב

אני חושב שבתור מכשיר קדמי הוא יעשה את העבודה ובגדול

בברכה

D.C

earthquake sound frik

• תוכן חדש...