Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין המגברים Clif Designs Audiosystem

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מתלבט בין 2 המגברים האלה:

Clif Designs CD4.4LX

Audiosystem twister f4-600

המגברים יגבירו דוטק אוביישן וסאב חזק יחסית(כנראה קסנון)

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המגברים,תודה.

פורסם

הקליף בדוק .

במקומך לא הייתי מגביר קסנון עם מגבר 4 ערוצים , כי הוא יכול להישמע לא מדוייק לגמרי .

תעשה מחקר ותבדוק איך הוא מסתדר עם זה , למרות שקצת קשה להסתמך על תגובות של אנשים שלא מישראל כי ... יש הרבה ילדים שלא מבינים מהחיים , ובהרבה פורומים הם מהללים את הדיוק של קיקר C12 ושמים משהו כמו 4 כאלה כי זה עולה כמו לחם שם .

אבל אני חושב שזה בזבוז כסף , תקנה מונו ומגבר 2 ערוצים חזק , למה לבזבז 250 + דולר על מגבר 4 ערוצים ? יש מלא אפשרויות במיוחד ובמיוחד אם אתה מזמין מחו"ל .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

קסנון בדרך כלל מגיע בתצורה של 2 סלילים, אין הרבה מגברים שיציבים גם בגישור וגם ב היתנגדות 2 אום. תבדוק את עניין ההתאמה בין המגבר לסאב לעומק.

פורסם

אכן כן, הקסנונים שבארץ מגיעים בתצורה של 2 סלילים של 4 אוהם - כלומר התנגדות סופית של 2 אוהם.

לתשומת ליבך :idea:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שני המגברים יורדים ל2 אום.

diforce, המגבר יקנה בארץ ,אין לי ניסיון עם קניה בחו"ל למרות שאני מאוד הייתי רוצה

להזמין מחו"ל אך אני לא רוצה להסתבך עם זה בגלל חוסר הניסיון שלי.

עכשיו, אני מתלבט אם לקנות את המגברים יד שניה במחיר של כ1500 שקל,

האם יש משהו יותר משתלם?

תודה

פורסם

1400 Watt 4 Channel Amplifier

4 x 100 Watts RMS @ 4ohms

4 x 150 Watts RMS @ 2ohms

4 x 175 Watts RMS @ 1ohm

2 x 700 Watts MAX @ 2ohms

2 Ohm Mono Stable

הבנתי שהוא יציב אך לא הבנתי מה ההספק? כיצד ניתן לדעת הספק בrms?

אלה הנתונים של הקליף.

TWISTER F4-600

· 4x 150 Watt RMS @ 4 Ohm Stereo

· 2x 595 Watt RMS @ 2 Ohm Mono

· Stufenlos regelbare Hoch-/Tiefpässe

· Gehäuse in gebürstetem Edelstahl

· 1 Ohm stabil

ואלה של אודיו סיטם.

בשניהם מצוין שהם יורדים בגישור ל2 אוהם.

השאלה שלי היא איזה מהגברים כדאי לי לרכוש?

תודה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את המגבר של audio system -כ שמונה חודשיים באוטו אחלה מגבר בסטריאו אצלי הוא עובד ב1 אוהם בלי שום ניתוק ובמונו הוא עובד על 2 סאבים ב2 אוהם בלי שום בעיה איכותי ביותר שמתי את כל המערכת אודיו סיסטם ונורא מרוצה

http://audio-system.co.il/index.php השברולט אווהו היא שלי בתמונות

• תוכן חדש...