Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לנו על הלאון יש חיישנים ומסך(בלי מסך החיישנים שווים לתחת) מקוריים של סיאט- עולעם ברדיו מילאנו 900 ש"ח

בן

פשוט לא יאומן...

מרכיבים לבן אדם מערכת AFTER MARKET (כנראה סינית או משהו כזה) ששווה 300 שקל בלחץ ועוד אומרים לו שהיא מקורית :shock:

איציק

(הנה עוד לינק ב 199 שח)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישנם חיישנים איכותיים ויקרים של חברות נוספות.

המערכת של קוברה(לרבות חיישנים קדמיים, בהם היא מצויידת!) עולה אם אינני טועה סביב ה 2500 ש"ח. הביקורת שקבלה באתרים שונים מעולה(ביחסית לכל האופציות האחרות שנבדקו).

החברים שלי שהרכיבו חיישנים בעלות של 300-400 ש"ח חוו זיופים, אי דיוקים(מסוכנים) והסיפור נגמר תוך כמה חודשים(ולעיתים לפני כן) כשהחיישנים הפסיקו "לדווח".

לי ישנם חיישנים שהורכבו בארץ אחרי שהרכב הגיע מארה"ב. עלותם 1000 ש"ח.

הם חיישנים איכותיים של חברה אמריקאית (ראיתי את הפרוספקט וכו') שיעילותם/אמינותם גבוהה יותר יחסית לפשוטים(אני מקווה).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
זה בדיוק מה שאני אומר, ללא המסך שנותן לך אינדיקציה אמיתית, הצפצוף הוא סתם: הצפצוף שתקבל במטר וחצי מהמכשול הוא אותו צפתוף שתקבל כס"מ 1 מהמכשול, שווה להוסיף עוד 400 ש"ח של מסך שנותן לך את המרחק המדוייק(מאוד מדוייק פשוט לא להאמין), המראה אולי לא מיותר ת לגמריי אבל אפשר לתת ביטחון מלא בחיישנים.

בן

קנית מע' מהסוג הכי דפוק שיש, ואולי היא בכלל לא תקינה, או לא מותקנת נכון. אפילו במע' שיש אצלי, שקניתי ב280 ש"ח, הצפצוף הולך ונהיה מהיר יותר עד שב30 ס"מ הוא הופך לרציף. יש במע' גם מד מרחק קטנטן שמודבק למראה עם לדים שמראים על כיוון המכשול, אבל הצפצוף עצמו הוא גם כלי מצוין. יופי של דבר, ולמרות שהרכב שלי עובד קשה בשטח, בוץ, אבק, מים וכו', המע' מראה אמינות מוחלטת בשנה וחצי מאז שהתקנתי אותה.

פורסם

לי יש ניסיון מצטבר של 5 שנים על שני רכבים של מע' חיישני רוורבס.

מדובר על 4 חיישנים וצג שמראה מרחק.

לדעתי זה מה שאפריק טקליין משווקים. חשביתי שזה של קוברה. אבל לא סוגר על זה.

במשפט אחד - דבר מעולה.

אפס תקלות. מאוד מדויקת. ניתנת לכיוונון.

מי שבוחר לא להסתכל במראות וללכת רק לפי הצפצופים - זה בעיה שלו ולא של המערכת.

בכמה וכמה רכבים מודרניים יש מערכת בלימת חירום שמפעילה בלמים אם היא מזהה שהולכת להיות התנגשות - אז מה, עכשיו תגידו שנפסיק להשתמש בדוושת הבלם וניתן למערכת לעבוד?

המערכת שיש לי עולה בסביבות 900 ש"ח אבל מביאה הרבה נוחות, שקט נפשי ומונעת פגיעות ושריטות מיותרות על הפגוש.

מבחינתי - מומלץ ביותר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ואי ואי ,המערכת תקינה ברוך השם ואין איתה שום בעיה, להיפך היא מאוד עוזרת וכן הצפצוף משתנה בעת הקירבה/חוסר הקירבה למכשול

אין צורך לקפוץ סתם ולהתבאס

אבל עדיין זהו בסה"כ צפצוף שנותן לך רק הערכה ןלא אומדן מדוייק להבדיל ממסך קטן על הדש שנותן לך מספרים מדוייקים ביחד עם הצפצוף והאמת לכל אלה שקפצו, לא מעניין אותי ממש אם זה התקנה מקורית או לא העיקר שלי יש אחריות מהיצרן שלי ל3 שנים יחד עם כל שאר האוטו ככה שזה מספיק מקורי בשבילי.

לכל אלה שנכנסו פה למתקפה, החיישנים עובדים מעולה הצפצוף משתנה בדיוק כמו שציינתם שהוא אמור להשתנות , ועדיין מבדיקה שערכתי עם מסך או בלי מסך, עם מסך עדיף פי 100, כי זה מה שאנחנו מחפשים אומדן אאמיתי ולא הערכה (שאני יכול להשיג ממבט לאחור).

*וואלה אם הייתי חושב שזה רלוונטי אולי היינו שמים גם מסך LCD קטן אבל זה כבר ממש לא הכרחי לדעתי.

*דרך אגב שלא תבינו אותי לא נכון, אני עדיין חושב שצריך להסתכל אחורה.

*דבר נוסף, הצחיר בצ'מפיונס הוא 950 ש"ח, דיי דומה למחיר בחוץ כולל התקנה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ועם כבר מסך שמראה את המרחק - אני ממש לא אוהב את ההתקנה של מסך מקדימה ליד המראה.

אהבתי הרבה יותר כאשר הוא היה מותקן מאחורה מעל השמשה האחרוית ואז יכולתי לראות את המספרים תוך כדי שאני מביט במראה.

או בקיצור - אני ממליץ על התקנה מאחורה.

YMMV כמובן.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
כמה עולה קיט טוב ביחד עם התקנה?

היום הולדת של אמא מתקרב, זאת יכולה להיות מתנה נחמדה :-)

950 ש"ח כולל הרכבה

BENJ:

ROY:

פורסם

אכן החיישנים בלאון עובדים ללא תלונות והמסך מראה הכל ובמדוייק!!

בן- תן תמונה של המסך שכוללת את כל הדש בורד+ הגה וכו' שכולם יתרשמו שאין המסך פוגם במראה הכללי ואף מוסיף במקצת.

ולכל המלעיזים- קנו קיטים ב199 ש"ח, אם זה כמו שלנו אז הרווחתם בגדול, אנחנו נחיה עם זה (ועם האחריות של סיאט) סבבה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כשהחיישן תקול הוא מצפצף ארוכות בלי הפסקה.

כמו שאמרתי , אן שום בעיה עם החיישנים

לא הבנתי מה רצית להגיד?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
כמו שאמרתי , אן שום בעיה עם החיישנים

לא הבנתי מה רצית להגיד?

בן

עניתי לזה

הבעיה היותר גדולה היא כהחישנים נהרסים ואז שומעים "תו תו תו בום!"

מניסיון עם חישנים בפריוס של חבר.

חיישן שהתקלקל גורם לצפצוף שלא נפסק.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אכן אצלנו התקלקל כנראה אחד החיישנים ויש צפצוף בלתי פוסק.

הבחור בדק ואמר בתחילה שלא נראה שזה חיישן, אח"כ בכל זאת החליט שזה חיישן אך טען שזה דגם "ישן" (מלפני שנה) והחיישנים החדשים לא יתאימו למוח הישן המותקן ברכב, כך שצריך להחליף הכל.

האם זה הגיוני ? מה משופר בחיישנים חדשים ? זוית הפעולה ? דיוק ?

פולו 1.6 שנת 2000

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

התקלקלו לי 3 מתוך 4 חיישנים, האם ניתן לרכוש רק את החיישנים?

אם כן, היכן?

תודה,

אביגדור

OPTIC HOUSE

פתרונות ראיה מתקדמים

חפשו אותנו ב facebook

פורסם

שלום,

אני רכשתי לפני כשנתיים וחצי חיישני רוורס (עם צג) באוטו-דיפו בעלות של 300 ש"ח. במשך כל השנתיים וחצי שהאוטו היה ברשותי (התקנתי מיד לאחר הקנייה של הרכב) לא הייתה ולו תקלה אחת. לעומת זאת, ב-I10 שקיבלתי אותה עם התקנה של חיישני רוורס השייכים לגיל-קאר הפיסקו לעבוד באותו היום שקיבלתי את הרכב (רכב חדש מיונדאי) ולמחרת חזרו לעבוד כברגיל. הלכתי ליונדאי יום לאחר קניתי את הרכב, והם לא ידעו מה הייתה הבעיה והחליפו את המוח של חיישני רוורס. מיותר לציין שיונדאי מתמחרים את החיישני רוורס בעלות של 700 ש"ח והחיישני רוורס האלה אין להם צג, משמיע רק קול. (בהתחלה רצו שאשלם ולאחר מיקוח קיבלתי בחינם).

לכן, אני בהחלט ממליץ מניסיוני על אוטו דיפו.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...