Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש שישי היום בי-ם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות אחרונות להיום: חן מופתע וחוגג, זאביק מדליק, אוהבים אותך רן, רן מפנה אצבע מאיימת ומפחידה לא פחות, אירית בתרועת ניצחון ואחרונים חביבים: אלי (האב המאושר) פרחי ובני (הגדול) ל.

19102007 129.jpg

19102007 130.jpg

19102007 122.jpg

19102007 124.jpg

19102007 123.jpg

19102007 118.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד.

מפגש מעורב גברים ונשים,

שולחן מאוחד לכולם,

חגיגת אירועים והתנהלות חברית מחבקת ואוהבת

הגורמים שכבר הוכיחו עצמם כמתכון בדוק להנאה והצלחה.

המשך פורה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מפגש י-ם הוקם בצורה שונה משאר המפגשים, המפגש הוקם כצורך טיבעי לירושלמיים להגיע ולהציג את רכביהם ולהוציא את תחביבים לאור, הקשרים בין החברים נוצרו במהלך המפגשים, והתחילו יש מאין, ונוספו להם קשיים אוביקטיבים יחודיים למקום ולזמן, במשך הפעילות שרדו מס' מועט יחסי של חברים, לטעמי המכונה הגרעין הקשה, וקיימים חברים נוספים שמרחפים בין המפגשים, האופי הירושלמי השונה משאר המקומות, שמירת השבת, והקור הירושלמי, הם נתונים שקשה מאוד להתמודד איתם, קיימים בי-ם סוג אחר של אספנים ומחזיקי רכב אספנות, אלה המבדלים עצמם מהכלל ואינם רוצים או מעונינים להגיע למפגשים, או אלה הבוחרים להגיע מסיבות שונות, פעם בכמה זמן, הצורך קיים, הרצון ברור, אבל איפשהו לאורך הדרך אובדים החברים, מסתבר שקשה לקחת אוביקט שמצליח במקום אחד, ולהעתקו למקום אחר מבלי לעשות התאמות. בימים אלה ממש מתקיים צוות חשיבה, במטרה ולנסות ולמצוא את המפתח להצלחה למפגש בי-ם, ועד אז מתקיים קשר אישי ובלתי אמצעי בין חברי המפגש הירושלמי במטרה להמשיך ולקיים את המסורת, ולמצוא דרכים נוספות להשתפר. את הכוח והרצון להמשיך, נותנים מפגשים כמו אמש בהם ניתן להבחין ולהרגיש כמה הדבר הזה חשוב, וכמה אנחנו אוהבים את זה!

לשבועות הקרובים מתוכננות, כמה אטרקיציות נוספות וחבירה עם מועדוני אספנות נוספים לצורך פעילות משותפת! ויהיה מעניין

חברים שעדיין אינם ברשימת התפוצה שלנו, מתבקשים ליצור עימי קשר לצורך קבלת עידכונים, ומתבקשים להופיע למפגש שישי הקרוב, בו ינתנו פרטים לגבי המשחק מחפשים את המטמון-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום.

דעתי לאחר המפגש המהנה בירושלים.

לדעתי מיפגש רכבי אספנות בימי שישי פוגע באפשרות של החברה הירושלמים להגיע למיפגש ביגלל קדושת השבת ובצדק.

על מנת שהמועדון יוכל להמשיך את פעילותו בצורה עתידית בונה אתם חיבים לשנות את ימי המיפגשים כדאי לאפשר לשומרי השבת להגיע ואני חושב שיש רבים מהם שהיו רוצים להגיע.

רן למה שלא תנסו לקיים את המיפגשים של המועדון לדוגמא במקום ביום שישי במוצאי שבת או בקיץ בימי שישי ובחורף במוצאי שבת.

כמו כן אפשר לקיים את המיפגשים גם בימי חמישי לדוגמא.

בכול מיקרה מאחל לכם הרבה הצלחה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום לכולם, מאד רציתי להגיע למפגש, אבל המרחק מבית שמש וגם כניסת השבת ב-4:30 לא מאפשרים לי.

אני אישית מוכן להגיע לכל מפגש ירושלמי בכל יום ובכל שעה חוץ משישי אחרי הצהרים ושבת.

שבוע טוב

אהרן

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם
שלום.

דעתי לאחר המפגש המהנה בירושלים.

לדעתי מיפגש רכבי אספנות בימי שישי פוגע באפשרות של החברה הירושלמים להגיע למיפגש ביגלל קדושת השבת ובצדק.

על מנת שהמועדון יוכל להמשיך את פעילותו בצורה עתידית בונה אתם חיבים לשנות את ימי המיפגשים כדאי לאפשר לשומרי השבת להגיע ואני חושב שיש רבים מהם שהיו רוצים להגיע.

רן למה שלא תנסו לקיים את המיפגשים של המועדון לדוגמא במקום ביום שישי במוצאי שבת או בקיץ בימי שישי ובחורף במוצאי שבת.

כמו כן אפשר לקיים את המיפגשים גם בימי חמישי לדוגמא.

בכול מיקרה מאחל לכם הרבה הצלחה.

בברכה בני ל.

אני מסכים מאוד, יש כמה שלא יגיעו בגלל סיבה זאת

פורסם

אהלן!

כל הכבוד על המפגש וברכות לצלם !

המרצדס הבחולה היתה מונית לשעבר?נראה לי שהיא תתמזג טוב בנוף המזרח ירושלמי !

ברכות והצלחה בהמשך המפגשים.

כמדומני באחד המפגשים האחרונים בירושלים על אותה מרצדס התנופף בגאווה דגל של מועדון החמש???

פורסם

זה מה שקורה שנותנים למישהו מהשפלה במה חופשית....:lol:.

המרצדס, היא אחותה לדיזל של המרצדס שנישלחה לשחרר את החטופים באנטבה, ומוכרת ע"י משרד הבטחון כרכב שמקום קבורתו לא נודע! הכחולה, חלוצה בפני עצמה הפריחה את השממה בסיני הרבה לפני שטיפוסים מסויימים מכרו משקאות אורינטאליים מיוחדים בחנויותיהם, המרצדס הזו מטפסת לפחות פעם בשבוע את העליות לי-ם ללא רגשי נחיתות, אם או בלי אלטרנטור!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...