Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש דגם של מונבלוק של חברת לייטינג אודיו שנותן:

ב- 2 אום 400 RMS ?

ויורד ל- 1 אום?

האם מישהו מכיר , יש בכלל מגבר כזה ?

ואם כן מה הדגם?

תודה,

פורסם

כתוב שב- 2 אום הוא נותן 500 RMS לא 400 RMS.

דרך אגב איך המגבר הזה יעבוד על סאב של פיניקס גולד אוקטן ZR 12 אינט''ש?? 350 RMS ב- 2 אום.

פורסם

זה שהוא נותן ב2 אוהם 100 RMS יותר ממה שרצית - זה רק עובד לטובתך, כל המרבה בקטע הזה, הרי משובח.

בכל מקרה - אני לא מאמין לגמרי שהמונובלוק הזה עומד ב100 אחוז מההצהרות שלו וגם אם כן, בין 400 ל500 RMS זה לא קריטי כשמדובר על סאבוופר וזה לא קריטי בכללית. פשוט תכוון נכון את הגיינים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה צודק ב- 100 אחוז רוני .

כרגע הוא מוגבר על המגבר של ה- 350.1 מגבר באמת שנותן תמורמה טובה לסאב הזה ומספיק בשבילו

אבל פשוט מישהו משיג לי את המגבר הלייטינג אודיו הזה המונבלוק שנותן ב- 2 אום 400 RMS אז לא אכפת לי לחבר את המגבר היותר חזק והיותר איכותי שהוא אם אני לא טועה CLASS D.

פורסם

קלאס D בעיקר אומר שהמגבר צורך פחות זרם ומכניס אחוז עיוות קצת יותר גבוה.

זה מגבר טוב לסאבוופרים כי סה"כ אחוז עיוות טיפה יותר גבוה - לא מורגש בסאב וופר.

וצריכת זרם נמוכה יותר זה בפירוש יתרון.

אני מאמין ששני המגברים הם קלאס D היות והם שניהם מגברים ייעודיים לסאב וופר וגם שניהם מאותה הסדרה.

אם המגבר הזה מגביר את הסאב טוב וגם כשאתה שומע מוזיקה עם באס רציף התוצאה טובה, אין ממש צורך לשדרג, חבל על הכסף שלך. תשקיע אותו במשהו אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...