Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתתפתי במבחן ההשוואתי הזה.

המבחן היה בין גרסת ה-1.6 של היונדאי מול ה-1.5 של הסובארו.

היונדאי איכותית יותר, חזקה יותר (בגרסא זו) ונוחה יותר עקב ריסון עדיף.

לסובארו התנהגות כביש עדיפה אך כיול המיתלים שלה רך מדי.

נהגתי על גרסת ה-2 ליטר של הסובארו וגם היא לא חזקה מספיק בהשוואה למשפחתיות 2 ליטר אחרות.

על גרסת ה-2 ליטר של היונדאי לא נהגתי (והעובדה שאפשר להזמין כזו ידנית מרעננת ביותר :-) )

לסיכומו של עניין, לטעמי ה-B3 מרגישה קצת כמו מכונית לא אפויה מספיק (פריטי עיצוב צעקניים מדי, לא איכותית מספיק,

כיול המיתלים לא מושלם) למרות שהבסיס עצמו טוב מבחינת שילדה. גרסת STI/WRX מסקרנת מתמיד. :-D

ה-i30 היא מכונית לא רעה בכלל, כשמסתכלים על התמונה הכללית.

אוראל, גש לעשות נסיעות מבחן בשתיהן.

דניאל

MCS 2008

פורסם

יש גם את המאזדה 3 אבל נמאס כבר לראות אותה בכבישים וצריך לצאת לה דגם חדש כמו שיצא למאזדה 6 ואין לי כח לחכות שזה יקרה. בקיצור ההתלבטות היא בין היונדאי לסובארו בנפח 2.0 ליטר ותאמת הרבה אמרו לי ללכת על הסובארו בגלל שזה סובארו וזה יונדאי כאילו ברור שסובארו יותר טוב זאת המחשבה של הרבה אנשים ותאמת שאלתי את המוסכניק שלי והוא אמר שליונדאי יש בלאי רציני ואתה מרגיש כאילו אתה נוסע בקופסאת קרטון וסובארו היא 2 רמות מעל היונדאי אבל היא עדיין לא הוכיחה את עצמה כי היא רק יצאה. בקיצור אני מחפש אוטומט אז לא משנה לי הידני שיש ביונדאי ובין האוטומט של יונדאי לסובארו אז הסובארו יותר מהירה גם בכוחות סוס וגם בקג"מ בקשר למיתלים הרכים של הסובארו אפשר לעשות לי הנמכה קטנה שתעשה אותה ממש יפה וחיזוק אני חושב ואז הכל יהיה מושלם רק הבעיה הרצינית של הסובארו זה התא מטען אלוהים כמה שהוא קטן.

דרך אגב המבחן שנתת מיקודם בקישור הוא על הדגמים של ה1.6 וה 1.5 ושם היונדאי הרבה יותר טוב מבחינת מנוע לפחות אבל אני מתכוון לקנות את הדגם ספורט של סובארו הכי מפואר ב143,000 ש"ח או את הדגם הכי מפואר של יונדאי שעולה 142,000 עכשיו יש הבדלים, בסובארו ספורט יש ESP ויש בקרת יציבות ובקרת דרך היא הרבה יותר יפה בגלל חצאיות צד וספויילר אחורי, המנוע שלה יותר חזק גם אבל מה שנכון איכות החומרים לא משהו לעומת היונדאי, דרך אגב ישבתי באולמות של שני החברות בתוך המכוניות והישיבה בסובארו הייתה יותר נעימה הכיסא הרבה יותר נעים ביונדאי יש בצדדי הכיסא מין דבר כזה שכאילו אמור לשמוע עליך שלא תברח הצידה אבל תשים לב שאתה עולה לאוטו לוקח לך כמה שניות למקם את עצמך בגלל הדבר הזה כי תמיד יושבים עליו בהתחלה ויש לי תחושה שתוך חצי שנה הוא יתפורר לי.

בקיצור אם יש למישהו עוד דעה או משהו להגיד אני יודה לו ואני מבקש אני מדבר רק על דגמי ה2.0 ליטר (אם יש מבחן לדגמים האלה אני ישמח לשמוע).

פורסם

אוראל, מכיוון שרכב נועד לנהיגה ולא לישיבה באולם תצוגה אנו ממליצים בחום רב כאן בפורום לקחת רכבים לנסיעת מבחן.

גם אחרי נסיעה לא ארוכה של חצי שעה-שעה תוכל לראות מהר מאוד איזה מהדגמים אתה מעדיף או לפחות האם ניתן לפסול אחד מהם עקב פגם בולט.

ד"א, אני אישית לא מתרשם מחצאיות צד וכו' - סתם פלסטיקים שגורלם ידוע מראש עקב פסי ההאטה והמדרכות בגובה הר כאן בארץ.

מה שחשוב זו הנסיעה ואת זה תוכל להרגיש רק בנסיעת מבחן.

2 הרכבים חדשים מאוד ואני לא חושב שיש כאן יותר מדיי אנשים שיוכלו לתת דעתם עליהם ובטח לא לאורך תקופה של טווח ארוך.

פורסם

אוראל, תעשה לעולם טובה ותתחיל להשתמש בסימני פיסוק.

אם אני אתחיל לפסק את ההודעות שלך אני אתייאש באמצע ובטח אמחוק לך את ההודעה בטוענה של סכנה לחברי הפורום.

לעניין עצמו. גירסאות ה-2 ליטר של הסובארו והיונדאי אינם יכולות להחשב כ"ספורט" אלא סתם מנוע חזק יותר למכוניות משפחתית עם התנהגות כביש די בינונית. דווקא המושבים שתיארת ביונדאי הם כאלו שישמרו אותך במקום בנוח בנהיגות ספורטיבית. בקש נסיעת מבחן בשני הדגמים ותגלה דברים רבים.

אם כבר בגירסאות 2 ליטר עסקינן, קח בחשבון גם את הפורד פוקוס והמזדה 3 5 דלתות (אותה רואים פחות).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ואם תחכה למאזדה 3 החדשה, אז תחכה גם ללאנסר החדשה (בגרסת ה-1.8 143 כ"ס) :-)

גם אני התלבטתי בין 2 המכוניות הנ"ל (סובארו ויונדאי), והיונדאי (למרות השם :oops:) יותר עשתה לי את זה מבחינת האיבזור מבחינת הלוק ומבחינת המנוע (למרות שעל הנייר הסובארו יותר חזקה). התלבטתי המון זמן בין 2 אלו ואפילו הצטרפה לה הונדה סיויק, ובסופו של דבר מה לקחתי?

מאזדה 2 :lol::-P

בהצלחה! גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ותאמת הרבה אמרו לי ללכת על הסובארו בגלל שזה סובארו וזה יונדאי כאילו ברור שסובארו יותר טוב :shock: ותאמת שאלתי את המוסכניק שלי והוא אמר שליונדאי יש בלאי רציני :shock::shock: ואתה מרגיש כאילו אתה נוסע בקופסאת קרטון וסובארו היא 2 רמות מעל היונדאי:shock::shock::shock: .

דעות קדומות משלהי שנות ה-90 בהן הקוריאנים פיגרו אחרי היפנים,

דבר שלא בהכרח מתקיים כיום.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

גם בלי להתייחס לעניין המנוע (המנוע ביונדאי צריך להיות ממש גרוע כדי להיות נחות מה-2 ליטר החלשלוש של ה-B3),

הייתי לוקח i30.

כמו שנאמר לפני כן, נסיעת מבחן מומלצת בחום, כמו גם מחיקת כל הדעות הקדומות מהראש. :wink:

MCS 2008

פורסם

NAKAMICHI מחר אני עושה נסיעת מבחן על הסובארו 2.0 ספורט ועל היונדאי עשיתי שלשום והם לא נתנו לי לנהוג כי אני נהג חדש וגם לא היה להם נסיעת מבחן על הדגם של ה 2 ליטר, לגבי החצאיות צד אני לא מאמין שהסובארו תשתפשף והם יהרסו מפסי האטה פשוט צריך לשמור.

CASPER אני מצטער על הפיסוק אבל אני אשתדל להבא, לגבי הפורד פוקוס לא הכי אהבתי את העיצוב שלה וגם אני מעדיף לא להתקרב לחברות אחרות ויש לי נטיה רצינית רק ליפניות וגרמניות ככה חונכתי חח, לגבי המאזדה 3 5 דלתות, אולי רואים אותה פחות מה 4 דלתות אבל עדיין רואים אותה מלא ובקיצור נמאס לי ממאזדה.

שומאכר אני לא יחכה למאזדה 3 כי לא בא לי מאזדה ואת הלאנסר אני לא כל כך אוהב, מבחינת האבזור של היונדאי גם אני יותר אהבתי אבל לא ראיתי עדיין את הסבואר הדגם המפואר רק את ההכי פשוט אז מחר אני יוכל לקבוע כמעט סופית לגבי זה.

בקיצור מחר אני יחזיר לך תשובה לגבי מה החלטתי או שיהיו לי עוד שאלות, בכל מקרה אם למישהו יש עוד דעה ומשהו להגיד אני ישמח לשמוע, תודה.

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן ביום שלישי על הסובארו B3 ספורט המפוארת והחלטתי שאני קונה אותה, ביום ראשון אני הולך לסניף החדש שפתוחים ברעננה ומזמין את האוטו כי שם יש הטבות מיוחדת לרגל הפתיחה, תאחלו לי בהצלחה ואם למישהו יש איזה טיפ לתת לי אני אשמח לשמוע, דרך אגב אם מישהו יודע במקרה איזה גודל הרמקולים האחוריים בדלתות של הסובארו אני אשמח לשמוע אני צריך לדעת את זה בזמנכם הפנוי.

פורסם

לא האמנתי שאני אגיד את זה אבל לדעתי היונדאי יותר טובה מסובארו.

יצא לי לראות את ה-B3, חוץ מהשלדה לא השתנה כלום!!!

אותו מנוע 1.5 מיושן עם גיר רק של 4 הילוכים.

גם כשראיתי את הרכב במציאות לא אהבתי את העיצוב שלו

לעומת זאת היונדאי יותר מתקדמת, כבר אפשר לראות שהקוראניות מצליחות להדביק את היפניות מבחינת איכות.

כמובן שהיא לא ברמה של מכוניות כמו גולף ואסטרה, אבל מה-B3 היא הרבה יותר טובה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

על היונדאי אני הולך לנהוג ביום שני ואם אני ישנה את דעתי אני יבטל את ההזמנה של הסובארו.

וITSIK אם היית קורא את כל הנושא היית מבין שאני מתכוון לדגם 2000 שהוא שונה בהרבה מה 1500 והוא עומד עם היונדאי כמו שצריך וגם לוקח אותה. דרך אגב לסובארו יש 5 כוכבי בטיחות שזה משפיע וגם לדגם 2000 יש בקרת החלקה בעניי היא יותר יפה מבחוץ ויותר נוחה אבל פחות יפה מבפנים, היא יותר חזקה ויותר אמינה, ודבר אחרון שהוא הכי חשוב בעניי הרבה אנשים ואני יודע שאי אפשר להגיד את זה כי זה לא כל כך נכון אבל בכל זאת סובארו זה סובארו ויונדאי זה יונדאי.

פורסם

כן גם ליונדאי יש ESP ומזתומרת מאיפה לקחתי את זה שסובארו יותר אמינה אחי תשאל כל בעל מוסך תראה מה הוא יגיד לך אולי הI30 היא משהו אחר משהו באמת טוב לא כמו כל היונדאי שקיימות אבל עדיין זה השם שיש לה ואין מה לעשות עם זה רק אם הם ימשיכו להתקדם.

• תוכן חדש...