Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפסיקו לסנוור!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדתי מול הרכב שלי ועברו לידי המון רכבים עם פנסי ערפל זה לא מסנוור בכלל מלבד זאת שאני רואה איתם גם יותר טוב בחושך בדרכים לא מוארות.

כן גם אני נתקלתי בהמון נהגים שאתה מאותת להם המון פעמים עם האורות והם ממשיכים עם האורות הגבוהים האלה בעיקר בעלי רכבים גבוהים שנוסעים מולך עם אור גבוה מאוד מסנוור ומאוד מעצבן .

עצה קטנה לכל אלה שמסתנוורים נסו כמה שפחות להסתכל על האור אלה הורידו את העניים לכביש והסתכלו על הסימון הצהוב של השוליים כדי לסטות בטעות מהכביש שעד שהרכב המסנוור יעבור.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם אחת איזה אחד סינוור אותי בהתחלה הוא נסע אחרי אז אותתי לו עם ה 4 וינקרים לא עזר.. נסעתי לאט שיעקוף אותי ואז סימנתי לו עם אורות גבוהים וזה עדין לא עזר , בסוף עמדנו ברמזור הוא עמד בהכי ימני ואני בהכי שמאלי(3 נתיבים)סימנתי לו עם היד על האורות הוא עשה לי כל עם הראש כאילו זה בסדר אני יודע.. והמשיך רגיל עם אורות גבוהים אחד האנשים שהכי עצבנו אותי בחיים

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

זה עניין בעייתי ברכבים עמוסים,שהנהגים שלהם לא יודעים מה זה בורר המצבים שיש להם בצד,הבורר שמוריד את הפנסים ולא מסנוור את הרכב שלפניך או שמולך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם כבר מסנוורים, היום (לפני פחות משעה) אני עומד ברמזור ומולי אישה ברכב עם אורות גבוהים..

מסתבר שנורות האור הרגיל נשרפו לה אז היא החליטה לנסוע עם אורות גבוהים.. :/

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מעניין שדווקא תאורה חיצונית של רכב זה דבר שמאוד פשוט לתחזק.

עשו בדיקה שבועית לתאורה של רכביכם, כמו בטסט, לבדיקה זריזה למצב האורות הקדמיים עמדו מול קיר חלק ובהיר במרחק של כ 5-10 מטר ובחנו את תבנית התאורה שמוארת על הקיר.

בצורה זו ניתן בקלות לזהות האם הפנסים מאירים בצורה תקינה שווה וחזקה. במידה הצורך גשו לחשמל רכב ובצעו כוון אורות על מכשיר, זה עולה עשרות שקלים בודדים.

מצורף הסבר מפורט לביצוע כוון אורות DIY למטה.

HeadlampAiming.gif

מוגש מטעם המועצה לנהיגה בטוחה של קארזפורום 8).

Headlight_Aiming_Pattern.jpg

• תוכן חדש...