Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפסיקו לסנוור!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפרופו , עדיין לא הבנתי את ההרגל הזה של נסיעה עם פנסי ערפל מתי שאין ערפל ..

ועוד יותר קיצוני זה אלה שנוסעים איתם פועלים גם במשך היום.

מה זה כבר נותן ?

עוד 100 כ"ס ?

עושה אותך מגניב כי יש לך פנסי ערפל שעולים 10 שקל ומסנוורים את כל העולם (לפחות הלא מקוריים) ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ברכבים שפנסי הערפל ממותגים במתג ניפרד אז תהיה בטוח שהנהגים מודעים וחצי לעובדה שפנסי הערפל ברכב שלהם הודלקו ולא ע"י המשיח.

אגב לזה שמעלי:

נותן פוזה.

מוסיף 1 וחצי כוח זבוב

לא מסנוור לפחות המקוריים ולא ה2ב10 שמוכרים באוטו דיפו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
סליחה :) אני אחד מאלו שמסנורים באורות גבוהים.

אני נהג חדש ולפעמים כשאני נוהג אני מחליף אורות ושוכך להחליף (צריך זמן להתרגל).

כשאני מסנוור רוב הנהגים שנוסעים מולי מדליקים את אורות גבוהים ומכבים ואני ישר מחליף :)

סליחה ותודה אל הסובלנות! אני באמת משתדל! :roll::oops:

תגיד לי מה אתה טמבל? או שאתה עושה את עצמך?

פעם הבאה כשאתה מבקש מאמא או מאבא מפתח לאוטו פשוט תשכח לעשות את זה. ככה אולי יהיו לנו פחות אנשים ששוכחים כל מיני דברים, אחד שכח שיש רמזור אדום, שני שכח שיש מעבר חציה ושלישי שכח אורות. נו אז מה כולה שכח...

והכי הורג אותי אלה שנוסעים בכלל בלי אורות? לא חסר לכם מנורות דולקות באמצע הדשבורד? לא חסר לכם כביש בהיר יותר?

ROOONEEYY

פורסם
אפרופו , עדיין לא הבנתי את ההרגל הזה של נסיעה עם פנסי ערפל מתי שאין ערפל ..

אני מהאלה שמדליקים פנסי ערפל גם כשאין ערפל ואני אסביר לכם למה.

זה לא בגלל פוזה, לא בגלל שזה מוסיף לי עוד 2 וחצי כוח סוס ולא בגלל סיבה טיפשית אחרת.

אני מדליק אותו מסיבה בטיחותית בלבד.

באחד הרכבים שאני נוהג בו הפנס הראשי הוא בעל פנס בודד- גם לנמוכים וגם לגבוהים. כתוצאה מזה, כשאני מדליק אורות גבוהים הראות למטרים הראשונים לקויה. אם אני מדליק פנסי ערפל הבעיה הזאת נפתרת לחלוטין.

איפה אני מדליק את הפנסי ערפל? רק בכבישים צדדיים ללא תאורה עילית. סתם ככה אני לא מדליק אותם.

פורסם

ושוב, תפסיקו לסנוור!

כשתפסיק לחנות על מעברי חצייה אני אפסיק לסנוור...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

"תגיד לי מה אתה טמבל? או שאתה עושה את עצמך?

פעם הבאה כשאתה מבקש מאמא או מאבא מפתח לאוטו פשוט תשכח לעשות את זה. ככה אולי יהיו לנו פחות אנשים ששוכחים כל מיני דברים, אחד שכח שיש רמזור אדום, שני שכח שיש מעבר חציה ושלישי שכח אורות. נו אז מה כולה שכח..."

תשובה:

בקשר ל"טמבל": אוי סליחה, לא זכור לי שאתה מושלם8)

בקשר ל"עושה את עצמך": לא זה אני.

בקשר ל"פעם הבאה כשאתה מבקש מאמא או מאבא מפתח לאוטו פשוט תשכח לעשות את זה.": האוטו שלי.

את האמת:

כול האנשים שנוהגים ברכב שוכחים מידי פעם כל מיני דברים קטנים. ולא אני לא מדבר על (לעבור באדום,זכות קדימה

לעצור בתמרור עצור וכ"ו). אלה דברים כמו: פנסים.

אתה צודק שזה יכול לגרום לתאונה אבל, זה לא אומר שאני עושה את זה בכוונה!

כשאתה הייתה נהג חדש אתה היתה מושלם (ואני באמת מצטער ששכחתי את זה).

תגיד מה אתה צוחק?

פורסם
אני מהאלה שמדליקים פנסי ערפל גם כשאין ערפל ואני אסביר לכם למה.

זה לא בגלל פוזה, לא בגלל שזה מוסיף לי עוד 2 וחצי כוח סוס ולא בגלל סיבה טיפשית אחרת.

אני מדליק אותו מסיבה בטיחותית בלבד.

באחד הרכבים שאני נוהג בו הפנס הראשי הוא בעל פנס בודד- גם לנמוכים וגם לגבוהים. כתוצאה מזה, כשאני מדליק אורות גבוהים הראות למטרים הראשונים לקויה. אם אני מדליק פנסי ערפל הבעיה הזאת נפתרת לחלוטין.

איפה אני מדליק את הפנסי ערפל? רק בכבישים צדדיים ללא תאורה עילית. סתם ככה אני לא מדליק אותם.

אם אני לא טועה נסיעה עם פנסי ערפל גוררת כנס, לא יהיה זול יותר פשוט לפנות למוסך? הבעיה שציינת לא נשמעת כמו משהו שהיצרן הוציא מהמפעל.

אגב, לדעתי פנסי ערפל כן תורם משהו לפוזה. בשלושת הרכבים שהיו לי במהלך חיי הקצרים היו פנסי ערפל ובכולם הם הודלקו אך רק בערפל (לשם שינוי) אבל רכבים אחרים שאני רואה בכביש ונוסעים בלילה עם אורות ערפל נראים שונה ומיוחד. אישית, כאשר רכב נוסע מולי עם פנסי ערפל אין שום תחושת סינוור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נסיעה עם פנסי ערפל ללא צורך: קנס!

לא נעים חבל ומיותר, אבל זה דינו של כל אדיוט שחושב שהוא מקבל איזה כוח זבוב מהפנסים האלה.

זה פשוט עושה לי רצון לסנוור בחזרה עם פרוג'קטור ישר לפרצוף.

מר נהג חדש שם למעלה להגיד: "אתה צודק שזה יכול לגרום לתאונה אבל, זה לא אומר שאני עושה את זה בכוונה!"

לא נשמע לך מטומטם?

גם זה ששיחק עם הנשק ופלט כדור, והרג את חבר שלו, לא עשה את זה בכוונה.

תחשוב על זה ותפסיק לחשוב שזה שזה לא בכוונה עושה את זה לבסדר, או אותך לנהג יותר טוב.

או יותר נכון פחות גרוע.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

קסנון עם אורות גבוהים והגשם של אתמול ממש הרגיש אותי בתוך העיר בא ממולי ואני פשוט לא ראיתי כלום.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בקשר ל"פעם הבאה כשאתה מבקש מאמא או מאבא מפתח לאוטו פשוט תשכח לעשות את זה.": האוטו שלי.

את האמת:

כול האנשים שנוהגים ברכב שוכחים מידי פעם כל מיני דברים קטנים. ולא אני לא מדבר על (לעבור באדום,זכות קדימה

לעצור בתמרור עצור וכ"ו). אלה דברים כמו: פנסים.

אתה צודק שזה יכול לגרום לתאונה אבל, זה לא אומר שאני עושה את זה בכוונה!

כשאתה הייתה נהג חדש אתה היתה מושלם (ואני באמת מצטער ששכחתי את זה).

תגיד מה אתה צוחק?

כן, אני לא מושלם. אף אחד לא מושלם.

אבל אני לא מתרץ את הטעויות שאני עושה בכך שאני נהג חדש, או שכולה שכחתי נו אז מה קרה? אם אני עושה טעות, אני אח"כ חושב עליה טוב מאוד ומנסה להפיק לקחים כדי שלהבא זה לא יקרה.

כל הכבוד שאתה קנית בכספך אוטו, פה אני לא מזלזל אלא באמת אומר כל הכבוד.

זה מה שהורג אותי, המנטליות המטומטמת הזאת. כל אחד שוכח אז גם אני שכחתי, כולה שכחתי אז מה? אם כולם פתאום ישכחו לחגור, אז גם אתה תשכח?

זה שאתה לא עושה את זה בכוונה, לא הופך את זה לבסדר. נראה לך שמישהו עושה את זה כן בכוונה? מישהו במיוחד יסע עם אורות גבוהים כדי לסנוור? שמעת על אנשים כאלה? (חוץ מאלה שמנסים לפנות את אלה שנוסעים 80 בשמאלי)

לצערי אני לא צוחק, פשוט מאוד מעצבן אותי המנטליות הזאת, וחבל שאת לא מבין את זה.

ROOONEEYY

פורסם

כל התופעות שצויינו פה אכן מאוד(!!) מעצבנות ומפריעות.

לפעמים אני חושב שאני משתגע שאני רואה הרבה רכבים עם אורות גבוהים.

אגב, עוד תופעה מעצבנת - אנשים שנוסעים עם איתות דולק.(ללא שום כוונה לפנות/לעקוף)

פורסם
אתם נוסעים עם אורות גבוהים בנתיב ממול .... תפסיקו לסנוור!

חתיכת "אני מאשים !" הרבצת פה. נבהלנו, אנחנו מצטערים, לא נעשה את זה יותר...

העם.

---

פורסם
אגב, עוד תופעה מעצבנת - אנשים שנוסעים עם איתות דולק.(ללא שום כוונה לפנות/לעקוף)

זה מה שקוראים בסיינפלד: Eventual left/right.

לזה צריך להיות פתרון טכנולוגי יעיל. לאחר פרק זמן קבוע של איתות מתמשך אם הנהג לא פונה, המכונית תפנה מעצמה. שלא יקרה שהאיתות היה לחינם!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...