Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לסטודנטים שבינינו , השנה אני סטודנט למנהל עסקים שנה ב' , ועלי לבחור 2 קורסי בחירה... ויש קורס שאני נורא מתלבט אם לקחת אותו או לא , אשמח אם תסבירו לי ( סטודנטים שלמדו אותו ) האם כדאי לבחור בו או לא ולמה..

הקורס הינו קורס שנתי , SAP-ERP ילמדו אותנו מרצים מחברת NESS ובנוסף לתואר אקבל תעודת הסמכה מהחברה.

עם כל ההסברים שקיבלתי מחבריי פשוט לא הבנתי כלום ... מישהו יכול לשפןך לי קצת אור בעניין? להמליץ או לפסול?

ובכלל , עם תעודת הסמכה שכזו , מה תקנה לי לעתיד/אפשריות עבודה אם בכלל?

תודה לכם!

פורסם

תחום הסאפ עצום ורב וזה מאוד תלוי מה לומדים.

יש לך אפשרות לפרט את הסילבוס ?

בגדול - למה לא ? גם תרחיב את השכלתך (האלטרנטיבה בד"כ היא היסטוריה של בבל או משהו כזה...) וגם תוכל לעבוד כמטמיע סאפ, לפחות יצא לך מזה איזה ידע שימושי לעולם העבודה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אפשר לשאול איפה אתה לומד? :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב אני ארחיב ואצרף את הסליבוס,

ואלטרנטיבות הם:

• ניתוח ניירות ערך
  • מימון גלובלי
  • ארגון מידע ומסד נתונים
  • יסודות שיטות מחקר ושיווק
  • שיווק לילדים ובני נוער

עליי לבחור 2 קורסי בחירה לשנה זו (ב') ועוד 2 קורסים לשנה ג'.

הסליבוס של הקורס הנ"ל מצורף , אני מתלבט בגלל שרובם לא נרשמו לקורס זה.. ואם אבחר אותו אז הלימודים שלי יהיו עד 8 וחצי בערב.. (מ 10 בבוקר).. אני אוהב את תחום המחשבים וזה , אך איני יודע עד כמה זה קשור , והאם כדאי להשקיע בקורס זה.. ובכלל לא מבין מה יקנה לי ומה יפתח לי אפשריות עבודה...

246aa.doc

פורסם
אני הייתי הולך על הקורס של SAP אבל זה תלוי בך אם אתה מתחבר לכל זה או לא.

אני מתחבר מאד לכל הקטע של מחשבים , אבל עדיין אני לא מבין בדיוק מה זה אומר.. אתה יכול להסביר את זה בגדול ובכמה מילים?

פורסם

כעכרון הקורס הוא חלק ממיני רבים אשר מרכיבים בסוף תואר ראשון ב מע' מידע, תיכנות אבל יותר נגיע במע' DATA BASE. אני מתחיל תואר ראשון בזה החודש. קצת קשה לי לתאר את הקורס ומה לומדים בו למרות שאני נחשף מדי יום לתוכנות מע' מסוג זה.

הנה קצת מידע על התואר:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2

ולא רע להיות עם תעודת הסמכה של NESS תוכל תמיד לנסות להתקבל לעבודה אצלם אח"כ.

פורסם

SAP הינה חברת תוכנה ארגונית (ERP) מהגדולות (אם לא הגדולה ביותר) בעולם.

הקורס הזה, לפי מה שהבנתי מהקובץ שצירפת, אמור ללמד אותך על המערכות האירגוניות והשימוש בהן (עם דגש על המערכת של SAP).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אומנם לא ענית למי ששאל אותך באיזו מכללה אתה לומד, ורק צירפת סיליבוס

אבל עוד לפני הסיליבוס כבר לפני זה הייתה לי הרגשה שמדובר במכללה למנהל.

אני צודק?

אני למדתי את הקורס הזה בסמסטר האחרון. ולא הייתי ממליץ עליו. זו בדיחה גרועה.

פשוט עוברים איתך על חוברות "מדריך למשתמש" למודולים מסוימים. - זה שעמום מחץ. זו מערכת עקומה, מסורבלת ומוצפת בתקלות.

וקשה לי להאמין שזה נותן משהו בשוק העבודה!

הטייטל של הקורס (כמו בהרבה קורסים אחרים) סתם מפוצץ ולא מתארת עד כמה הקורס עלוב.

בנוסף עם כל הכבוד להטחה של מדריכים של נס, לאחד המודולים הביאו לנו מרצה שכנראה לא מנס וזה היה על הפנים - אח"כ היו צריכים לבזבז עוד כמה שיעורים עם מרצה אחר שחזר על זה בצורה קצת יותר ברורה.

אם אתה במכללה למנהל אני יכול להגיד גם מילה על "ניתוח ניירות ערך" - זה לא ממש מה שזה נשמע. - לפחות אצלנו. זה קורס מימוני של תזרימי אג"חים ועוד איזה כמה כלים לשערוך אג"חים ומניות. אבל סך הכל בסדר. זה בא אצלנו בהמשך ל"ניהול ובחירת תיק מניות" - גם טייטל מפוצץ שמסתיר קורס מימוני עם כמה כלים להשוואת תועלות וסיכונים של תיקים מול המשקיע.

מימון גלובלי נשמע מעניין, אבל מן הסתם גם פה זה בעיקר הטייטל.(לא למדתי את זה, אז אין לי מושג).

יסודות שיטות מחקר ושיווק, זה קורס אחד?

אצלנו היה יסודות השיווק - היה סה"כ בסדר - כלומר, אתה עלול ללמוד שם משהו.

לגבי שיטות מחקר - הקורס לא נפתח בסוף בגלל מיעוט נרשמים- אבל אם אני זוכר את הסיליבוס שלו אז זה גם יכול להיות מועיל.

בהצלחה.

:-D

פורסם
אומנם לא ענית למי ששאל אותך באיזו מכללה אתה לומד, ורק צירפת סיליבוס

אבל עוד לפני הסיליבוס כבר לפני זה הייתה לי הרגשה שמדובר במכללה למנהל.

אני צודק?

אני למדתי את הקורס הזה בסמסטר האחרון. ולא הייתי ממליץ עליו. זו בדיחה גרועה.

פשוט עוברים איתך על חוברות "מדריך למשתמש" למודולים מסוימים. - זה שעמום מחץ. זו מערכת עקומה, מסורבלת ומוצפת בתקלות.

וקשה לי להאמין שזה נותן משהו בשוק העבודה!

הטייטל של הקורס (כמו בהרבה קורסים אחרים) סתם מפוצץ ולא מתארת עד כמה הקורס עלוב.

בנוסף עם כל הכבוד להטחה של מדריכים של נס, לאחד המודולים הביאו לנו מרצה שכנראה לא מנס וזה היה על הפנים - אח"כ היו צריכים לבזבז עוד כמה שיעורים עם מרצה אחר שחזר על זה בצורה קצת יותר ברורה.

אם אתה במכללה למנהל אני יכול להגיד גם מילה על "ניתוח ניירות ערך" - זה לא ממש מה שזה נשמע. - לפחות אצלנו. זה קורס מימוני של תזרימי אג"חים ועוד איזה כמה כלים לשערוך אג"חים ומניות. אבל סך הכל בסדר. זה בא אצלנו בהמשך ל"ניהול ובחירת תיק מניות" - גם טייטל מפוצץ שמסתיר קורס מימוני עם כמה כלים להשוואת תועלות וסיכונים של תיקים מול המשקיע.

מימון גלובלי נשמע מעניין, אבל מן הסתם גם פה זה בעיקר הטייטל.(לא למדתי את זה, אז אין לי מושג).

יסודות שיטות מחקר ושיווק, זה קורס אחד?

אצלנו היה יסודות השיווק - היה סה"כ בסדר - כלומר, אתה עלול ללמוד שם משהו.

לגבי שיטות מחקר - הקורס לא נפתח בסוף בגלל מיעוט נרשמים- אבל אם אני זוכר את הסיליבוס שלו אז זה גם יכול להיות מועיל.

בהצלחה.

אני במכללה האקדמית נתניה , ולא במכללה למינהל , אבל חושב שזה אותו דבר מבחינת הקורס... כי אותם מרצים ואותה חברה

נראה לי שאני יוותר עליו... לא רוצה שאקרע ת'תחת ככה סתם..

• תוכן חדש...