Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעייה בגולף שנת 2000- הנעילה המרכזית די השתגעה, וכאשר סוגרים את הרכב (במפתח. אין שלט),

הדלתות ננעלות לפי קריזות- כלומר, רק מתי שמתחשק להן, וכל פעם דלתות אחרות ננעלות.

כמו כן, כשמסובבים את המפתח במנעול דלת נהג, אמורה להדלק נורה אדומה ליד ידית הנעילה (במה שנראה לי

כמו אזעקה, אך לטענת בעלת הרכב הוא חלק מהאימובילייזר). ככל שעברו להן השנים, נדרשו יותר ויותר סיבובים

של המפתח כדי להפעיל את הנורה, ועכשיו היא לא נדלקת בכלל.

מעיון בפורום, דובר רבות על רטיבות שחודרת למנוע נעילה מרכזית, ליד הפנס האחורי.

1-האם להתחיל מהמנוע הזה, או שצריך לבדוק דברים אחרים לפני כן, לפי מה שהבנתם מהבעיה?

2-בזמן ניתוק המנוע לצורך בדיקתו, ניתן לנעול את הדלתות כרגיל או שיש הפתעות אחרות?

תודה,

צביקה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

צביקה שלום,

הבעיה נגרמת עקב תקלה במנגנון נעילת הדלתות, המנגנון הינו חלק מכני יחסית מורכב.

המנגנון בנוי ממספר מיקרוסוויצ'ים המזהים את מצב הדלת סגורה/פתוחה ומדווחים למחשב הרכב את מצב הדלת, ייתכן שאחד או יותר מהמפסקים הזעירים תקול או סדק בהלחמה, או בעיה מכנית אחרת במנגנון.

אני לא יודע אם שמת לב גם האור הפנימי בסלון הרכב לא נדלק באופן אוטומטי בזמן פתיחת הדלת. אין קשר בין מערכת האימובייליזר לבעיה שאתה מתאר.

מחירו של מנגנון חדש מקורי כ-500 שקלים + 200 שקלים עבודה (בערך).

פירוק המנגנון דורש פירוק הידיות של הדלת+הדיפון של הדלת ועוד מספר רכיבים.

המלצה שלי קפוץ מחר בבוקר למוסך רון שהינו חבר הפורום ומומחה לרכבי VAG.

מיקומו רחוב המסגר 31 ת"א.

ראה תמונה מצורפת של החלק.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...