Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה קורא בכלל את מה שרושמים לך, או עסוק כל הזמן בלהתערב עם אנשים שהפיז'ו שלך הייתה "סוגרת 170" ? :?

בנאדם, איבדת שליטה.

אתה קולט מה זה אומר?

שאתה לא יודע לתפעל את הרכב במהירות הזו, אחרת שום דבר לא היה קורה.

זה הזמן לעשות בדק בית.

ושוב - אם נסעת על 170 והסתחררת - אז הפגיעה לא יכולה להיות על 170. עובדה פיזיקלית.

האמת שסגרתי איתה 190 אבל אין לי כח להתווכח ובטח לא תאמין שאם פורד פוקוס 1.6 סגרתי 210

אני לא מתווכח אם עובדה פיזיקלית ברור שבעת התנגשות המהירות ירדה לא יודע בכמה למי אכפת

ואני הייתי נוסע במהירויות האלה יום יום ... זה לא שאני לא יודע לנהוג

אני רק יציין במילים קצת משונות ולא יותר מזה : כשה אתה לא במצב לנהוג אל תנהג ... ואני לא ירשום פירוט לזה ...

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור, ואני סגרתי עם פיאט אונו 350 קמ"ש, ועם מיני מיינור 410.

תאמין לי, אני אומר לך.

א. יש לי (בין היתר) 306 עם מנוע 1,400 בבית.

ב. נכון, נסעת יותר מהר מנתוני היצרן בפוקוס שבקושי בקושי מגרדת את ה 180 קמ"ש... :?

ג. זה שאתה נוסע מהר לא אומר שאתה יודע לנהוג.

ד. זה שאתה נוהג כשאתה שיכור / מסומם זה עוד יותר גרוע.

ה. זה שאתה לא מבין כלום מהדיון הזה - זה הכי גרוע.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם היית קורא, היית מבין שכבר הרבה לפניי כתבו את מה שרציתי לומר.

תאמין לי שזה לא נכתב כדי להטיף לך, זה נכתב רק כדי שחכמים אחרים לא ילמדו ממך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני רק יציין במילים קצת משונות ולא יותר מזה : כשה אתה לא במצב לנהוג אל תנהג ...

ואני רק יציין במילים פשוטות ולא משונות בכלל:

כשאתה לא במצב לנהוג-אל תנהג. נהגת וגרמת לתאונה קשה?- שב בכלא !

נכון שאני ברור ?

אגב,בלי שתגיד,היה ברור ("תאונה נגרמה מסיבות אישיות"......נשבע לך,אתה כתבת את זה) שמשהו בתאונה הזאת לא היה "כשר".

יצאת בזול......ואני לא מתכוון רק לפן הגופני.

על הפן הגופני יש אמרה מאוד חכמה (אל תקח אישית):

"כשהראש דפוק-הגוף סובל".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ב. נכון, נסעת יותר מהר מנתוני היצרן בפוקוס שבקושי בקושי מגרדת את ה 180 קמ"ש... :?

סתם הערה, זה לא תמיד משקף (נתוני היצרן) -

עם הכריזמה AIR 1.6 שמשרתת את ההורים יצא לי לנסוע יותר מכמה פעמים במהירות של 210, אני לא יודע מהם נתוני היצרן בקשר למהירות הסופית אבל אני בטוח שהם נמוכים מזה בכמה עשרות קמ"ש.

האמת שסגרתי איתה 190 אבל אין לי כח להתווכח ובטח לא תאמין שאם פורד פוקוס 1.6 סגרתי 210

אני לא מתווכח אם עובדה פיזיקלית ברור שבעת התנגשות המהירות ירדה לא יודע בכמה למי אכפת

אני רק יציין במילים קצת משונות ולא יותר מזה : כשה אתה לא במצב לנהוג אל תנהג ... ואני לא ירשום פירוט לזה ...

ואתה גאה בזה? יש מקום וזמן לנסוע מהר - כשאתה לבד.

גם ברכב וגם בכביש.

ככה אם תעשה טעות, חברים שלך \ אנשים אחרים לא יצטרכו לסבול בגלל הטמטום שלך כמו שקרה במקרה שלך.

ואתה לא יודע לנהוג לפי השורה האחרונה בציטוט - להיות נהג טוב זה לא רק לדעת לתפעל את הרכב כמו שצריך, זה גם להיות אחראי ולהפעיל שיקול דעת, ואם עלית לרכב עם חברים כשאתה שתוי \ מסטול ונסעת 170 עד שעפת לתוך עמוד וכמעט הרגת אותם ואת עצמך - לנהוג אתה לא יודע לדעתי.

בקשר למהירות בתאונה -

המהירות לא ירדה ברגע הפגיעה, היא ירדה ברגע הסחרור - כך שבפועל כשפגעת בעמוד, פגעת בו במהירות נמוכה בהרבה מ 170.

כשהרכב נכנס לסחרור, אוטומטית המהירות צונחת עד שהוא מפסיק להסתחרר \ מתהפך \ עמוד בולם אותך כמו שקרה לך.

בוא נגיד שנסעת 170, הרכב נכנס לסחרור רצחני כמו שאתה מתאר - פגעת בעמוד אולי ב 70\60 קמ"ש, מה גם שבמהירות גבוהה מזו \ אם היית נכנס ישירות בעמוד מבלי להסתחרר לפני אין סיכוי שאתה או חבריך הייתם שורדים את התאונה, ובעצם הסחרור זה מה שהציל לכם את החיים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אין מה לעשות אני חולה מהירות

ואין מה לעשות צעירים עושים טעויות

אבל מאז התאונה למדתי

לא לסכן אף אחד חוץ מאת עצמי

נראה לי שהיו שהדיון הזה נהייה ארוך מדי ... :-)

פורסם

כשאתה עושה תאונה בכביש, גם אם אתה לבד במכונית, אתה עדיין יכול לסכן אחרים.

יש מה לעשות, לכתוב "אני חולה מהירות" זה בטוח לא פיתרון.

אתה חולה מהירות?

סע לגרמנייה לאוטובאן, תרוקן כמה מיכלי דלק, ותחזור לפה.

יש המון הבדל, בין בנאדם שפעם ב... נוסע במהירות גבוהה לבין בנאדם שזו דרך חיים אצלו.

על אחת כמה וכמה בנאדם שלא מוכן להקשיב, ללמוד, לא יודע לשלוט ברכב כפי שזה נראה עד עכשיו, וחי קצת בסרט.

הא, וגם נוהג שיכור או מסומם.

פורסם
כשאתה עושה תאונה בכביש, גם אם אתה לבד במכונית, אתה עדיין יכול לסכן אחרים.

יש מה לעשות, לכתוב "אני חולה מהירות" זה בטוח לא פיתרון.

אתה חולה מהירות?

סע לגרמנייה לאוטובאן, תרוקן כמה מיכלי דלק, ותחזור לפה.

יש המון הבדל, בין בנאדם שפעם ב... נוסע במהירות גבוהה לבין בנאדם שזו דרך חיים אצלו.

על אחת כמה וכמה בנאדם שלא מוכן להקשיב, ללמוד, לא יודע לשלוט ברכב כפי שזה נראה עד עכשיו, וחי קצת בסרט.

הא, וגם נוהג שיכור או מסומם.

הכוונה לא לסכן אחרים היא גם נהגים אחרים בכביש ולא רק את היושבים ברכב

נראה שאתה מבין את הדברים איך שבא לך להבין אותם ...

אבל לא משנה אין לי כח יותר לבזבז עליך לחיצות על הכפתורים במקלדת :wink:

פורסם

אתה עושה תאונה בכביש נטוש, סבבה?

יופי, אתה פצוע קשה, מעולף ברכב, אף אחד לא נפגע חוץ ממך.

אחרי כמה דקות עוברת מכונית בכביש, שסביר להניח שהמכונית שלך עומדת באמצע הנתיב שלו, או לפחות חלקים ממנה.

המכונית סוטה / נתקלת באחד מרכיבי הפיז'ו המהוללת שלך, עושה תאונה, הבנאדם שבפנים נפצע.

עכשיו תסביר לי איך אתה יכול בדיוק לדעת אם אתה תעשה תאונה אם תסכן מישהו אחר או לא?

פורסם

אבל מאז התאונה למדתי

לא לסכן אף אחד חוץ מאת עצמי

נראה לי שהיו שהדיון הזה נהייה ארוך מדי ... :-)

אז בוא תקשיב.

גם אני אוהב ליסוע מהר, מאוד מהר - כמובן שבשעות שיש בכביש עוד אנשים \ שאני ביחד עם אנשים ברכב אני מרשה לעצמי ליסוע 130 מקס'.

אבל כשאני לבד ברכב ובכביש, והכביש מאפשר את זה - מעטות הפעמים שאני נוסע במהירויות שלא באיזור ה 200 +- (כמובן שלא עם הפיז'ו, זה "קצת" גדול על ה 1400 :lol:).

צעירים לא חייבים לעשות טעויות - וכן יש מה לעשות.

תדע מתי לנסוע מהר - כשאתה לבד ברכב, כשהכביש ריק - וכשמדובר בכביש איכותי ולא בכביש שסללו לפני 15 שנים וכולו מתפורר כבר.

גם אני אוהב לנהוג מהר ולהרגיש את האדרנלין, להנות מהנהיגה - אבל יש זמן ומקום לכל דבר, וזה בטוח לא כשאתה מסטול ונוסע עם עוד חברים ברכב.

בכלל, אני בחיים לא נהגתי ובחיים לא אנהג שתוי - אני מפחד מהעובדה שהגוף נמצא במצב עם "השהייה" ולא תוכל להגיב מהר במידה ותצטרך.

יש לי רפלקסים מאוד מהירים, שכבר הצילו אותי כמה וכמה פעמים - מה היה קורה אם הייתי שתוי באותן הפעמים? רוב הסיכויים שהרכב שלי היה נראה כמו בתמונות שהעלת חו"ח.

לא צריך להגיד "צעירים עושים טעויות","אין מה לעשות, אני חולה מהירות" ושאר משפטים דפוקים - כן יש מה לעשות, הכל בידיים שלך ואתה זה שמחליט מאחורי ההגה באיזו מהירות לנהוג, תנסה להראות טיפה בגרות ולדעת להפעיל קצת שיקול דעת - זה יעשה לך רק טוב.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אחרי כמה דקות עוברת מכונית בכביש, שסביר להניח שהמכונית שלך עומדת באמצע הנתיב שלו, או לפחות חלקים ממנה.

המכונית סוטה / נתקלת באחד מרכיבי הפיז'ו המהוללת שלך, עושה תאונה, הבנאדם שבפנים נפצע.

עכשיו תסביר לי איך אתה יכול בדיוק לדעת אם אתה תעשה תאונה אם תסכן מישהו אחר או לא?

חשבתי יותר בכיוון של להכנס לתחום של קארטינג 2 פעימות

ואחר כך אולי פורמולה רנו בהונגריה ... אבל לא בעתיד הקרוב יש לי עוד עניינים אם הביטוח לסיים

כבר רשמתי לך שאתה מבין מה שבא לך להבין לא ? :lol:

פורסם
אז בוא תקשיב.

גם אני אוהב ליסוע מהר, מאוד מהר - כמובן שבשעות שיש בכביש עוד אנשים \ שאני ביחד עם אנשים ברכב אני מרשה לעצמי ליסוע 130 מקס'.

אבל כשאני לבד ברכב ובכביש, והכביש מאפשר את זה - מעטות הפעמים שאני נוסע במהירויות שלא באיזור ה 200 +- (כמובן שלא עם הפיז'ו, זה "קצת" גדול על ה 1400 :lol:).

צעירים לא חייבים לעשות טעויות - וכן יש מה לעשות.

תדע מתי לנסוע מהר - כשאתה לבד ברכב, כשהכביש ריק - וכשמדובר בכביש איכותי ולא בכביש שסללו לפני 15 שנים וכולו מתפורר כבר.

גם אני אוהב לנהוג מהר ולהרגיש את האדרנלין, להנות מהנהיגה - אבל יש זמן ומקום לכל דבר, וזה בטוח לא כשאתה מסטול ונוסע עם עוד חברים ברכב.

בכלל, אני בחיים לא נהגתי ובחיים לא אנהג שתוי - אני מפחד מהעובדה שהגוף נמצא במצב עם "השהייה" ולא תוכל להגיב מהר במידה ותצטרך.

יש לי רפלקסים מאוד מהירים, שכבר הצילו אותי כמה וכמה פעמים - מה היה קורה אם הייתי שתוי באותן הפעמים? רוב הסיכויים שהרכב שלי היה נראה כמו בתמונות שהעלת חו"ח.

לא צריך להגיד "צעירים עושים טעויות","אין מה לעשות, אני חולה מהירות" ושאר משפטים דפוקים - כן יש מה לעשות, הכל בידיים שלך ואתה זה שמחליט מאחורי ההגה באיזו מהירות לנהוג, תנסה להראות טיפה בגרות ולדעת להפעיל קצת שיקול דעת - זה יעשה לך רק טוב.

אני את הלקח שלי למדתי !

אבל לך תסביר את זה לצעירים אחרים ...

לא תקבל שום התייחסות וכולם ימשיכו לעשות את מה שהם עושים עד שיקרו דברים ...

פורסם

רואים שלמדת את הלקח.

אני מוכן להתערב איתך על איזה סכום שאתה רוצא תביא עכשיו פיג'ו 306 1.4 גיר רגיל

ואני מריץ לך אותו ל170 ואפילו דיי בקלות בהילוך רביעי

אבל אני מוכן להתערב איתך על איזה סכום שאתה רוצא על כל דבר שנרשם על ידי !

ב 100 קמ''ש זה לא היה קורה לי בחיים

אז אולי עדיף שמעכשיו תיסע רק על 100? :roll:

אני רק רוצא לציין דבר קטן אף אחד לא היה חגור

ובעצם במושב האחורי בכלל לא ניתן היה לחגור כי החגורות נשכחו מתחת למושב בעת התקנת הריפודים

אני בכלל חושב שחגורה הייתה מחמירה את הפציעה

אכן, אין מה לעשות.

פורסם

זה לא קשור רק לסיכון של רכב שיפגע בו אחרי התאונה.

הוא יתאשפז בבית חולים, ואני ואתה וכל שאר אזרחי המדינה נממן לו את האישפוז שעולה עשרות אלפי שקלים, רק בגלל שהוא חולה מהירות.

הייתה לא מזמן כתבה על זה, שהמדינה מפסידה מיליארדים מתאונות, מי שחי בסרט שיש אכיפה של חגורות בטיחות למשל רק כי המדינה רוצה לשמור על החיים שלו אז הוא טועה, המדינה מפסידה מיליארדים בגלל תאונות עם פגיעות בגוף, וגם מקרי מוות.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...