Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה הבחנתי שמחשב הדרך ברכבי מתאפס מידי הנעה. ביצעתי חיפוש בנושא אבל מצאתי התייחסות רק לקליאן/מגאן ששם הבעיה היתה מצבר גוסס.

האם גם במקרה של הלאון המצבר הוא הבעיה, או שיש אפשרויות אחרות?

בברכה.

פורסם

היתה לי בעיה דומה ב206 - נפתר בהחלפת מצבר.

האם יש עוד תופעות מוזרות בהנעה? מחוגים קופצים - אורות מהבהבים? (זה מה שהיה לי...)

כמו כן - הרכב די וותיק מתי הוחלף מצבר פעם אחרונה?

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

לפעמים הרכב לא מניע בפעם הראשונה.....אבל זה קורה לעיתים רחוקות ובלי שום תבנית קבועה (בוקר, רכב קר - אקראי לגמרי)

לגבי החלפת מצבר, אין לי מושג, הרכב אצלי שנה+ ואני לא יודע מתי הבעלים הקודמים החליפו מצבר.

פורסם

פתח מכסה מנוע ותבדוק על המצבר את התאריך שמוטבע עליו.

אם חלפו לפחות 3 שנים מאז התקנתו ובהנחה שהרכב כבר 6 שנים כמעט על הכביש ככל הנראה -עבר זמנו בטל קורבנו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למצבר יתכן גם אורך חיים גדול יותר מאשר שלוש שנים וחבל להכניס אדם להוצאות ללא צורך, אז מספיק עם השירות דוב הזה.

יש לבדוק תחילה את מצב קוטבי המצבר להידוק, תקינות וניקיון ולבצע בדיקה אצל חשמלאי רכב או מוסך מורשה למצב המצבר.

פורסם

שלום רב.

שמי יובל ואני מנהל מעבדת האלקטרוניקה של "המחוון ספידומטרים" בחולון.

לפי מה שאתה מתאר, קיימת תקלה (תקלה די נפוצה ברכבי סיאט בשנים הללו). ניתן בקלות לראות את התקלה עם ציוד אבחון מתאים.

התקלה ניתנת לאיבחון ולתיקון. כדאי למהר מכיוון שייתכן ותגיע למצב בו הרכב לא יניע כלל.

בהצלחה, יובל.

• תוכן חדש...